Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kıyamam kuşusu sana, zor tabii bazı şeyleri geride bırakabilmek. Rabbim tez zamanda unuttursun sana inşallah, bebişinle doldursun göbüşünü ve kucağını... böyle sıkılacak fırsatın dahi olamasın

64 ile başladım bugün 67 olmuşum.Problem kilo almak değilde hızlı almak.Ebe bana yiyecek listesi verdi ama içinde yiyecek yok, hep kibrit kutusu var :44:

canım 3 kilo almışsın nerdeyse 5 aylık oldun bence çoook iyi durumdasın ama tabi sağlıklı beslen uymaya çalış listene ama kasmada kendini

kız kanmı verdin sen hadiii inşallah sonuç istediğimiz gibi çıkarrrrrr

canım arkadaşım beni yanlız bırakmadığın için sana minnettarım

Sen kaçla başladın kaç oldun kız? Ben problem etmiyorum valla alırsam alayım ne olacak ki, bebiş sağlıkla gelsin yeter.Ama ebe konuştu durdu ne yapayım nohut yutmuş solucan gibi mi olayım? Al işte çağla şikel az aldı da ne oldu çocuğu 2,5 mu ne doğdu

canım 3 kilo almışsın nerdeyse 5 aylık oldun bence çoook iyi durumdasın ama tabi sağlıklı beslen uymaya çalış listene ama kasmada kendini

Ben de öyle dedim ebeye ama bir haftada en fazla 500 gr almam gerekiyormuş ben bu hafta 1,200 gr almışım. Bu da 1 ayda 5 kilo civarı yapıyormuş çokmuş.Valla listede zaten benim yediklerim yazıyor ama ölçüyle.Benim kendi ölçümle yiyeceğim

sonunda yaşam belirtisi gösterdin nasılsın yahu

Yav niye alkışlıyon, ebe ödümü kopardı ne yiyorsun ne içiyorsun oturuyor musun bıdı bıdı.........

aman ne bakıyon sen ebeye. bunların geneli bilmiş bilmiş konuşur ama kendileri gebe kaldılar mı 25-30 kilo alırlar.
rahat ol sen hiçbir şeycik olmaz. yarasın yediğin her şey bebişine kan olsun can olsun bal olsun, sefan olsun

oh oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…