Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyim esramm valla işlerim var onları hallediyorum 38:

Hoşgeldin bacım
hoşş buldukkk melğimm
acele acele yazıyorum yaa peton burdaaa
emine melissa ne için kan verdi beta mı?ben adet söktürücü içiyo diye biliyorum

söktürücü bitti adet olmayı bekliyodu aynı zamanda mide bulantısı felan vardı

Kilo alimina takan hatunlar ben 18 kg almis durumdayim daha doguma 2 ay var 30 kgla bitirmeyi hedefliyorum fil yavrusu gibi oldun cokta tin yani ne edeyim :))

hoşşbuldukk yavrımmm nasılsın bakımmm

nasıl olıyım kuzum, sürekli acıkıyorum başka bişey yok

canım ben 51 ile kan verdim. 2 hafta önce 57 olmuştum.

puffy123 kis sen bebisin herseyini erkenden aldin mi dolabini yerlestiriyorsun simdiden

canım kıyafetimiz çok var o yüzden almadık ama dolabımız beşiğimiz geldi ya, kıvır zıvır eşyalarını artık dolabına koyarım ben. Benim dolabın üstünde hurcuyla duruyor kıyafetler

Kilo alimina takan hatunlar ben 18 kg almis durumdayim daha doguma 2 ay var 30 kgla bitirmeyi hedefliyorum fil yavrusu gibi oldun cokta tin yani ne edeyim :))

Kim o??? Tövbe takıyorsam, ebe konuştu o kadar.Ben yemeye devam edecem hiç valla alırsam alayım

Kim o??? Tövbe takıyorsam, ebe konuştu o kadar.Ben yemeye devam edecem hiç valla alırsam alayım

Ben denedim yemeyi kestim nerdeyse o hafta 2.5 kilo almistim ne yani ac mi birakicaz cocuklari dogurunca veririz ohhhh canimiza degsin :)

yok cnm ya yapmadım biraz daha bekliyim diyorum erken gibi geldi henüz yapsammı ki çıkarmı kaset testlerde

çıkabilir cnm bence evde varsa yap yada yarın sabah ilk idrarla yap.bide eşin korunmaya çalışıyosa sen nasıl hamiş olcan bende tam anlayamadım

ırağa giden abim anlaşamamış çıkmış geliyormuş
çok özlemiştim zaten yaşasın yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çıkabilir cnm bence evde varsa yap yada yarın sabah ilk idrarla yap.bide eşin korunmaya çalışıyosa sen nasıl hamiş olcan bende tam anlayamadım

kuzucum korunma şekli geri çekilme ise bal gibi kaza olur, malum bu kontrol yönteminin koruyuculuğu %60 yani %40 ihtimal gebe kalınabilir hihi

evet canım 3. çocuk belki bu kız ondan üstüne görmüş olabilirim bugün 4. günüm adetin baya bi azalma oldu inşallah hamişimdir cuma günü tekrar test yaptırcam ondan önce kimse bana kesin bişey diyemiycek galiba meraktan çatlayacağım bende....

kıslar dokttordan geliyorum stresten sac derimde egzama olusmus. hastaneye gitmişkende kan verdim bakalım sonuc için saat bekliyorum dua edin kıslar cok ihtiyacım var.

a süper iyi yapmışsın yaa
kafanda soru işareti kalacagına
ve inşallah hamilesindir dee
o kullandıgın ilaç bi etki etmemiştir heheeh

kizlar adetim bittikten sonra hayit tohumu icmeye basladiiim yanliz bi problem var goguslerim cok acimaya basladi. hayit yapmis olabilir mi

zaten hayıt hapı memisleri büyütüypmuşşş bende sırf onun içn içmiştim 1 ay süperdi...
bende şimdi adet olayım başlıcam hayıtaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…