iyim esramm valla işlerim var onları hallediyorumsonunda yaşam belirtisi gösterdin nasılsın yahu
aman ne bakıyon sen ebeye. bunların geneli bilmiş bilmiş konuşur ama kendileri gebe kaldılar mı 25-30 kilo alırlar.
rahat ol sen hiçbir şeycik olmaz. yarasın yediğin her şey bebişine kan olsun can olsun bal olsun, sefan olsun
hoşş buldukkk melğimmHoşgeldin bacım
emine melissa ne için kan verdi beta mı?ben adet söktürücü içiyo diye biliyorum
hoşşbuldukk yavrımmm nasılsın bakımmm
Sen kaçla başladın kaç oldun kız? Ben problem etmiyorum valla alırsam alayım ne olacak ki, bebiş sağlıkla gelsin yeter.Ama ebe konuştu durdu ne yapayım nohut yutmuş solucan gibi mi olayım? Al işte çağla şikel az aldı da ne oldu çocuğu 2,5 mu ne doğdu
puffy123 kis sen bebisin herseyini erkenden aldin mi dolabini yerlestiriyorsun simdiden
Kilo alimina takan hatunlar ben 18 kg almis durumdayim daha doguma 2 ay var 30 kgla bitirmeyi hedefliyorum fil yavrusu gibi oldun cokta tin yani ne edeyim :))
Kim o??? Tövbe takıyorsam, ebe konuştu o kadar.Ben yemeye devam edecem hiç valla alırsam alayım
bende bebiş istiyoruuuummmm
bu arada adetimde 3 gün gecikti sadece keşke bi kaza olsada hamile olsam
bende bebiş istiyoruuuummmm
bu arada adetimde 3 gün gecikti sadece keşke bi kaza olsada hamile olsam
Hosgeldin kaza derken
inşallah gelir bebişin cnm peki test yaptın mı?
yok cnm ya yapmadım biraz daha bekliyim diyorum erken gibi geldi henüz yapsammı ki çıkarmı kaset testlerde
çıkabilir cnm bence evde varsa yap yada yarın sabah ilk idrarla yap.bide eşin korunmaya çalışıyosa sen nasıl hamiş olcan bende tam anlayamadım
çıkabilir cnm bence evde varsa yap yada yarın sabah ilk idrarla yap.bide eşin korunmaya çalışıyosa sen nasıl hamiş olcan bende tam anlayamadım
selam kızlar nasılsnız?
işte kaza maza bişiler olmuş olabilir miumut işte
kuzucum korunma şekli geri çekilme ise bal gibi kaza olur, malum bu kontrol yönteminin koruyuculuğu %60 yani %40 ihtimal gebe kalınabilir hihi
ustune gorme olabilir canim senin 3. cocuk olacak yanlis hatirlamiyosam istiyodun dimi
ay bendede vardi o tam ense tarafinda bitli gibi kasinir dururdum bide sacin ici ya fena oluyodu hic bisey geciremedi bi teyze tuzla sogani karistirip okumustu oraya surerek oyle gecti saat kacta cikacak sonuc isallah hamilesin derler yoksa da gelsin su adet bu kadar gecik me mi olur ya
kıslar dokttordan geliyorum stresten sac derimde egzama olusmus. hastaneye gitmişkende kan verdim bakalım sonuc için saat bekliyorum dua edin kıslar cok ihtiyacım var.
kizlar adetim bittikten sonra hayit tohumu icmeye basladiiim yanliz bi problem var goguslerim cok acimaya basladi. hayit yapmis olabilir mi
kuzucum korunma şekli geri çekilme ise bal gibi kaza olur, malum bu kontrol yönteminin koruyuculuğu %60 yani %40 ihtimal gebe kalınabilir hihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?