Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu saat bekleme ıle ılgılı yazı ne zman yazılmıs

akşam olmasını hem çok istiyorum
hemde evdeki işlerin beni bekladiğini düşündükçe sinirleniyorum
bende evimin kadını olmak istiyorum yaaaaa:84:

kuzucum korunma şekli geri çekilme ise bal gibi kaza olur, malum bu kontrol yönteminin koruyuculuğu %60 yani %40 ihtimal gebe kalınabilir hihi

yawff biz adam cıkmasın diye nerdeyse 1 saat yatıcazz
kazara hamile kalınıyo yaaa

evet geri çekme bakalım yarın sabah yapım bakım

vay bee
eğer hamileysen cok tebrik edicem seniiii

ben gene bilgisayarın şarjını bitirdim hadi ben kaçtım yemeği yapıyım akşama görüşürük

kızlar ya bişi sorucam aklıma takıldı
40 haftaya hamilelik
bizde ona göre izne çıkıyoruz
oldu da 40 haftada değilde 42 de dogurduk
o zaman bu ızın işi nası oluyo

Okuyorum ama yazamiyorum malum telden şaptığım içün.. Ama öpüyorum hepinizi çoookk

ben çıkıyorum kızlar, daha doğrusu çıkıcam 30 geçe

ztar gelmiyor bu ara akşam falan gelirse onu çok özlediğimi söylermisiniz

Doğum sırasında tuvalet deliğine düşen çocuk itfaiye tarafından çıkarıldı Çin’de girdiği genel bir tuvalette aniden doğum yapan bir kadının bebeği tuvalet deliğine düştü.

Kanalizason borularına kadar ilerleyen bebek itfaiyenin sıra dışı operasyonu sonucu tuvalet taşlarıyla kanalizasyon borularının kırılmasıyla çıkarılabildi.

Cater Haber Ajansı’nın haberine göre, Çin’in başkenti Pekin’in Zhaoyang bölgesinde genel bir tuvalete giren hamile bir kadın aniden doğum yaptı.

Bebek genel tuvaletin deliğinin büyük olması nedeniyle hızla kanalizasyon borularına gitti. Kadının kendisini bekleyen kocasını uyarması sonucu çağrılan itfaiye önce tuvalet taşını, sonra da döşemeleri kırıp kanalizasyon borularına ulaştı.

Kanalizasyon borularının da kırılması sonucu yaklaşık on beş dakika sonra bebeğe ulaşıldı. Tsinghua Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan bebeğin durumunun kritik olduğu bildirildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…