Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

seyirme geldi resmen

Merhaba kızçeler
Buara isler sakın
Okuyabiliyorum arasira forumu
Kızlar aklım fikrim yemek yemekte
Duba olcam sanırım
Normalde insan bir şeyi aserir
Ben her şeyi yemek istiyorum
Doktor bu gidişimde kızsak sanırsam

seyirme geldi resmen

nekadar kötü bir durum ya rabbim kimsenin başına vermesin
benim bir tanıdığımında başına gelmişti doğum sırasında sürekli çişin gelmiş hiiss olurmuş bu tanıdığım hastanenin tuvaletinde gelmiş bebek ama kadın temkinliymiş tabi elini koymuş altına :44:

hoşgeldin huzurumm
gebelikte herkeste oluyo galiba bende hiç doymazdım yaa :125:
son aylarımdada reçeller tatlılar nasıl yiyodum anlatamm :125:
mrblar guzel bayanlar
nasilsiniz bakim

hoşgeldin şeker
iyim kendi adıma
sözünü dinliyorum bakk testi unuttum bile
zaten memuşlarda yımışadı bu ayda fossss

sen belirtiye bakma cnm oyle bi zmn da gelecekkki sok olacaksin insallah

Merhaba kızçeler
Buara isler sakın
Okuyabiliyorum arasira forumu
Kızlar aklım fikrim yemek yemekte
Duba olcam sanırım
Normalde insan bir şeyi aserir
Ben her şeyi yemek istiyorum
Doktor bu gidişimde kızsak sanırsam
huzurum senn çok fazla bi klon yok zaten ama yne de ara öğünleri sıklaştır at cantana badem fındık kayısı falan mesela ogleye kadar ara ara az az yersin bunlardan bu sefer yemege de çok saldrmzsn bi de canın çok çektigi şeyleri ye mutlaka ama az az tat boylece hem tatmş olrsn hem de kalori olrak sana zararı olmaz ...ben de diyetsyen kesldm biraz ama kusuruma bakma artık
kız verdiğin kiloya bir bak, ne azimli çıktın sen.
saol puffimmmm

Son düzenleme:

amin canım çok zor bi durum
emine kız aklıma geldi
herşeyi kesme merakı olan senin kızınmıydı karıştırıyomuyum

Oglum 3 saat 20 dkdir hic oynamadi saglik ocagindaki acile gittik hastaneye gitcen dedi kocayada kizdim gitmiyorum dedim cok kirdi bugun beni

selamm herkeseee keyifler umarım yerindedir.Ben eskisi gibi pek uğrayamıyorumm.Benim için böylesi daha iyi oldu aslında ama sizleri takip ediyorum.Gamzemm duygummm huzurcumm topikteki herkes öpüldünüzz hepinizzz

selamm herkeseee keyifler umarım yerindedir.Ben eskisi gibi pek uğrayamıyorumm.Benim için böylesi daha iyi oldu aslında ama sizleri takip ediyorum.Gamzemm duygummm huzurcumm topikteki herkes öpüldünüzz hepinizzz

Bizde seni optuk cokta ozledik haberin olsun

Geldi canim daha oncede ama artik buyudu ya endisem iyice artiyo cok kizdim kocama o yuzden onunla biyere gitmem

bu kocalar niye anlayisli olmaz ki ya hele hamileysek
hareket etmesi icin oglunun sevdigi biseyi yapsan ne bilim tatli falan yediginde tepki vermez mi hem belki uyuyordur

Oglum 3 saat 20 dkdir hic oynamadi saglik ocagindaki acile gittik hastaneye gitcen dedi kocayada kizdim gitmiyorum dedim cok kirdi bugun beni

korkma gamzem oynar bebeğin merak etme son aylarda hareketleride kısıtlanıyomuş bebklerin yerleri daraldığı için

Kızlaaaar biliyomusunuz ben galibaa yiiiim bugün test yaptım pozitif çıktı ilk defa gördük ikinci çizgiyi ayyy çok heyecanlıyım ne güzel şeymiş yarın sabah dr gidicem inş test doğru çıkarda bebişim benimledir çok mutluyum allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…