megilim senin pc demi mefta oldu yaaOkuyorum ama yazamiyorum malum telden şaptığım içün.. Ama öpüyorum hepinizi çoookk
slm kızlarrr naslsnzzzz ?
Doğum sırasında tuvalet deliğine düşen çocuk itfaiye tarafından çıkarıldı Çin’de girdiği genel bir tuvalette aniden doğum yapan bir kadının bebeği tuvalet deliğine düştü.
Kanalizason borularına kadar ilerleyen bebek itfaiyenin sıra dışı operasyonu sonucu tuvalet taşlarıyla kanalizasyon borularının kırılmasıyla çıkarılabildi.
Cater Haber Ajansı’nın haberine göre, Çin’in başkenti Pekin’in Zhaoyang bölgesinde genel bir tuvalete giren hamile bir kadın aniden doğum yaptı.
Bebek genel tuvaletin deliğinin büyük olması nedeniyle hızla kanalizasyon borularına gitti. Kadının kendisini bekleyen kocasını uyarması sonucu çağrılan itfaiye önce tuvalet taşını, sonra da döşemeleri kırıp kanalizasyon borularına ulaştı.
Kanalizasyon borularının da kırılması sonucu yaklaşık on beş dakika sonra bebeğe ulaşıldı. Tsinghua Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan bebeğin durumunun kritik olduğu bildirildi.
seyirme geldi resmen
hoşgeldin huzurummMerhaba kızçeler
Buara isler sakın
Okuyabiliyorum arasira forumu
Kızlar aklım fikrim yemek yemekte
Duba olcam sanırım
Normalde insan bir şeyi aserir
Ben her şeyi yemek istiyorum
Doktor bu gidişimde kızsak sanırsam
mrblar guzel bayanlar
nasilsiniz bakim
hoşgeldin huzurumm
gebelikte herkeste oluyo galiba bende hiç doymazdım yaa :125:
son aylarımdada reçeller tatlılar nasıl yiyodum anlatamm :125:
hoşgeldin şeker
iyim kendi adıma
sözünü dinliyorum bakk testi unuttum bile
zaten memuşlarda yımışadı bu ayda fossss
huzurum senn çok fazla bi klon yok zaten ama yne de ara öğünleri sıklaştır at cantana badem fındık kayısı falan mesela ogleye kadar ara ara az az yersin bunlardan bu sefer yemege de çok saldrmzsn bi de canın çok çektigi şeyleri ye mutlaka ama az az tat boylece hem tatmş olrsn hem de kalori olrak sana zararı olmaz ...ben de diyetsyen kesldm biraz ama kusuruma bakma artıkMerhaba kızçeler
Buara isler sakın
Okuyabiliyorum arasira forumu
Kızlar aklım fikrim yemek yemekte
Duba olcam sanırım
Normalde insan bir şeyi aserir
Ben her şeyi yemek istiyorum
Doktor bu gidişimde kızsak sanırsam
saol puffimmmmkız verdiğin kiloya bir bak, ne azimli çıktın sen.
nekadar kötü bir durum ya rabbim kimsenin başına vermesin
benim bir tanıdığımında başına gelmişti doğum sırasında sürekli çişin gelmiş hiiss olurmuş bu tanıdığım hastanenin tuvaletinde gelmiş bebek ama kadın temkinliymiş tabi elini koymuş altına :44:
sen belirtiye bakma cnm oyle bi zmn da gelecekkki sok olacaksininsallah
amin canım çok zor bi durum
emine kız aklıma geldi
herşeyi kesme merakı olan senin kızınmıydı karıştırıyomuyum
Oglum 3 saat 20 dkdir hic oynamadi saglik ocagindaki acile gittik hastaneye gitcen dedi kocayada kizdim gitmiyorum dedim cok kirdi bugun beni
bu daha once basina gelmeyen biseyse bence gurur yapma cnm git bi icin rahat olsun
selamm herkeseee keyifler umarım yerindedir.Ben eskisi gibi pek uğrayamıyorumm.Benim için böylesi daha iyi oldu aslında ama sizleri takip ediyorum.Gamzemm duygummm huzurcumm topikteki herkes öpüldünüzz hepinizzz
Geldi canim daha oncede ama artik buyudu ya endisem iyice artiyo cok kizdim kocama o yuzden onunla biyere gitmem
Oglum 3 saat 20 dkdir hic oynamadi saglik ocagindaki acile gittik hastaneye gitcen dedi kocayada kizdim gitmiyorum dedim cok kirdi bugun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?