Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Oglum 3 saat 20 dkdir hic oynamadi saglik ocagindaki acile gittik hastaneye gitcen dedi kocayada kizdim gitmiyorum dedim cok kirdi bugun beni

gamzecim çok takıldıysa kafana ben git derim
kocaya sıkılıp yabana atılacak bı durum degıl
ama emınenın dedıgıde dogru yerı kısıtlanınca hareketlerde kısıtlanıyomuş

allah tamamına erdirsin

selamm herkeseee keyifler umarım yerindedir.Ben eskisi gibi pek uğrayamıyorumm.Benim için böylesi daha iyi oldu aslında ama sizleri takip ediyorum.Gamzemm duygummm huzurcumm topikteki herkes öpüldünüzz hepinizzz
kaçakk nerelerdesin sen bakım takip etmek yetiyo demekki sana yani bizi hiç özlemedinmi
ama ben özledim seni
ayrıca hülya aysun onlarıda özledim

hayırlı olsun canım rabbim kucağına almak nasip etsin

Buradaa bir isim değişikliğiii olmuşş yine sankimmm :)) Amaaa kimmişş bu isimmm ben niye bilemedimm aceppp

Gunaydin sabah sabah arabanin camini kirdim ohhh canima degsin

gamze sen pskopatlık yaparken çocuğun aklına gelmiyormu? sana çok kızıyorum, her zaman dediğim gibi azıcık kör azıcık sağır azıcıkda dilsiz ol, çok daha huzurlu bir insan olucaksın. Sen bu şekilde davrandıkça bebeğin içerde hep korkuyo olucak. Kızdığın şey de belki çok haklısındır, anlıyorum hamilelikde herşey daha da bir batıyor insanın gözüne ama lütfen kardeşim, sırf seni ve bebeğini düşünüyorum. Uzak tut kendini sinirden üzüntüden, ikiniz içinde çok zararlı

Benimki karsiyakaya anasina gidecek isim var eve ugramicam diyo yalan ugrucak bende gelcem dedim olmaz dedi cikti evden arabayi calistirdi bende balkondan su bardagini attim arka cam patlamis iyi oldu uzmuyorum cocugumu kocami uzuyorum bensiz ne isi var orda hele ki anasinin disinda gicik oldugum bi kisi daha ordayken

bak bitanem, onlar ne kadar iyide olsa kötüde olsa ailesi ve yakın çevresi. Sen bu adamı alırken ailesi o zamanda vardı. Anlıyorum onlar iyi niyetli değiller sana yada ailene karşı ama bırak onlar kendi başlarını yesinler. Sen böyle yapınca senin kocanda onların yaptıklarını unutur. sen hiç ilgilenmezsen eşin düşüncek karım onları takmıyor bile ama onlar karımla uğraşıyorlar diyck. Seni her zaman savunur el üstünde tutar, ama sen bi tarafdan ailesi bi tarafdan olunca adamda ne yapıcağını bilmiyor. iki ucu boklu değnek oluyor. İç dünyası huzursuz olduğu için de, ufacık bir kıvılcımdan ateş doğuyor. Bu arkadaşın hiç kötü olmanı istedimi senin, bir kere dinle bir kere bebeğim.

senin her hamleni bebeğin farkediyor, sen üzmedin sansanda kendinde oğlunla üzülüyor. Bu kardeşinin dediğini bir kere dinle lütfen

Is baska canim msj atacam simdi sana o zaman hak vereceksin

Is baska canim msj atacam simdi sana o zaman hak vereceksin...

Is baska canim msj atacam simdi sana o zaman hak vereceksin

bitanem bak şurda anlaşalım ben sana hakssızsın demiyorum. ilk mesajda dediğim gibi sonuna kadar haklı olabilirsin, haklılığın yaptığın her hamlede azalır. 5 yıldır eşimin ailesinin içindeyim hatta fazlası var eksiği yok. Bir yıldır huzura kavuştum, şimdi onları çok seviyorum. Geçmişi unuttummu unutamadım ama mutluyum onlarla bile mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…