Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

saol bitanem soguk algınlığıydı ama gecti gitti cok şükür ne biliyim tatlım bu düşünceyi kafadan atmak istiyorum ama burada bebek konusunda zor atılır gbime geldi hele o batasıca batımı hiç hatırlatma gülüm kasık agrım başladı geliyo benmkiler yine

bazen kendime güvenim geliyor, oo ben liseye giderken bakıyodum diyorum, sonrada ya bakamazsam diyorum :26:

bütün suç hormonların kuzucum, seni böyle inişli çıkışlı ruh haline sokan yaramaz hormonlar. Bebeğini al bir kucağına Allahın izni ile hepsi geçecek inşallah.

ferdacım hoşgeldin

ttalım işte bu ay doktora gittim bırakabilirsiniz dedi bende hemen değerlendirdim ama bilmiyorum bekliycezbide ilaç içiyorum bağırsak rahatsızlığım için o da beni tedirgin ediyi

ins bebişin annesinin minnacık karnındadır tatlım hayırlısı olsun o ilacların bi zararı olurmuki bebişe tatlım acını hatırlat istemem ama düşük olmuştu senn dmi canım

Geldimmm kocamin yanina geldim aksi gibi canim bisiyde istemiyo firsattan istifade istiyom diyorum bisiy bulamiyorum

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin kaçak nereye kayboldun

anladım canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine havalar aldatıcı vallaha haklısın aslında baze çok takıyoruz takmamak lazım sorun etmemek lazım dünyanın sonu değil zamanı var gelicek demek lazım takınca sanki oluyomu hayıor kendimiz yıprattığımızla kalıyoruz boşunaaa

haklısın canım sen tahlil yaptırcaktın noldu o iş temiz cıkmıştır ins

ya acele cıkmam gerekti hoscakalın biile yazamadım kusura bakmayın artık. delidir ne yapsa yeridir diyin gari

bütün suç hormonların kuzucum, seni böyle inişli çıkışlı ruh haline sokan yaramaz hormonlar. Bebeğini al bir kucağına Allahın izni ile hepsi geçecek inşallah.

ferdacım hoşgeldin

sağolasın gülüm hoşbuldum
sen de hoşgeldin

uyudum uyandım sersem gibi oldum
şimdi malt içeceğini araştırıyordum
acayip süt yapıyormuş da

kıslar ben aktara ugradım ballı cok güzel bi karısım hazırlattım o biraz bende moral oldu işte. klomeni kullanırken cok strese giriyorum ben bunu içerim bari daha rahat olur benim içinç. içinde hayıtta var hayıt hapını içmeme gerek kalmadı. 185 milyon tuttu ama gacırttt yani. olsun ama işe yararsaki ben bundan cok umutluyum hiç bişi degil ücreti.

Bu cocuk bakma konusu benimde kafama takiliyo hep minicik bisiy olacak ya koluna bacagina bisiy olursa giydirirken ederken ya emzirirken uyuyakalirsam ya gece kusarsa ayyy deliriciiiimmmmm

oglum dondurmakolik oldu dondurma yedim icimde fink atiyo :)))

hayırlısı olsun cnm egzamaya bol bol nemli tutucaksın hiç kuru kalmıycak kayınvalidem benim yıllar önce çok çekmiş sonra kendi bir takım bitkilerden ilacını yaptı lokman hekimde benim kayınvalide kendi ürünleri fln var

haklısın canım sen tahlil yaptırcaktın noldu o iş temiz cıkmıştır ins
yaptırdımda bu salı çıkıcak smearın sonucu rahimde yara var diğer hormon testlerim normal sorunum yok rolaktinimde düşük çıktı işteee
ya acele cıkmam gerekti hoscakalın biile yazamadım kusura bakmayın artık. delidir ne yapsa yeridir diyin gari

estağfurullah balım olsun ne demek yani

neyyyy dondurmamı hemen koyup geliyorum hiççççç dayanamma yaz kış yerimmm

canım bana karısım bi sampuan verdi ve losyon kremde vermesi gerekmiyomuydu ya olmadı gidiyim kremde yazdırıyım gecmezse. cünkü losyon günde bi sefer asetıon gibi asitli bişi o kurutur nemlendirici için bişi yazmadı. lokman hekim eczaneleri var onumu demek istedin kaynananın aldıgı seyleri.:26::26:

kizlar bisey sormak istiyorum benim galiba iltihabim var. akintimin rengi sararmaya basladi. daha onceki muayenemde dr bakip ilac vermisti. gecmisti. yine tekrarliyor dr a 3 hafta sonra gidicem. ozamana kadar ne yapmaliyim. bi akil verin hele

hani bu pandaların stixleri varya ben onun çileklisinden yiyorum bir kaç tane, ekşili gibi oluyor. Sanırım bende bu yaz dondurma tüketimi sınırlarını aşıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…