- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
çok geçmiş olsu gülüm benim neyin vardımki soğuk algınluığımı bebek düşüncesiyle uzaklaşan çok oluyoyaa nedenki takıyosunuz kafanıza bu kadar balım yazıok sana ama üzülüyorum bak batına 4 gün kaldı valla gününü sayıyıyorum aşkım
bazen kendime güvenim geliyor, oo ben liseye giderken bakıyodum diyorum, sonrada ya bakamazsam diyorum :26:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
ttalım işte bu ay doktora gittim bırakabilirsiniz dedi bende hemen değerlendirdim ama bilmiyorum bekliycezbide ilaç içiyorum bağırsak rahatsızlığım için o da beni tedirgin ediyi
hoşgeldin kaçak nereye kayboldunben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
saol bitanem soguk algınlığıydı ama gecti gitti cok şükür ne biliyim tatlım bu düşünceyi kafadan atmak istiyorum ama burada bebek konusunda zor atılır gbime geldi hele o batasıca batımı hiç hatırlatma gülüm kasık agrım başladı geliyo benmkiler yine
naber cnm nedir son durumlar
hoşgeldin kaçak nereye kayboldun
anladım canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine havalar aldatıcı vallaha haklısın aslında baze çok takıyoruz takmamak lazım sorun etmemek lazım dünyanın sonu değil zamanı var gelicek demek lazımtakınca sanki oluyomu hayıor kendimiz yıprattığımızla kalıyoruz boşunaaa
hoşgeldin kaçak nereye kayboldun
anladım canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine havalar aldatıcı vallaha haklısın aslında baze çok takıyoruz takmamak lazım sorun etmemek lazım dünyanın sonu değil zamanı var gelicek demek lazımtakınca sanki oluyomu hayıor kendimiz yıprattığımızla kalıyoruz boşunaaa
bütün suç hormonların kuzucum, seni böyle inişli çıkışlı ruh haline sokan yaramaz hormonlar. Bebeğini al bir kucağına Allahın izni ile hepsi geçecek inşallah.
ferdacım hoşgeldin
bebek mi yok gülüm temizim yine
ama cildiyeci egzama dedi sac derimde cıkmıstı kepek gibi stresten dedi ona canım sıkıldı bi yandan da bebiş olmamasına moral yerlerdeydi. iyiyim ama simdi yada iyi olmaya kendimi zorluyorum işte. sen nasılsın canooooooo
yaptırdımda bu salı çıkıcak smearın sonucu rahimde yara var diğer hormon testlerim normal sorunum yok rolaktinimde düşük çıktı işteeehaklısın canım sen tahlil yaptırcaktın noldu o iş temiz cıkmıştır ins
ya acele cıkmam gerekti hoscakalın biile yazamadım kusura bakmayın artık. delidir ne yapsa yeridir diyin gari
Bu cocuk bakma konusu benimde kafama takiliyo hep minicik bisiy olacak ya koluna bacagina bisiy olursa giydirirken ederken ya emzirirken uyuyakalirsam ya gece kusarsa ayyy deliriciiiimmmmm
oglum dondurmakolik oldu dondurma yedim icimde fink atiyo :)))
hayırlısı olsun cnm egzamaya bol bol nemli tutucaksın hiç kuru kalmıycak kayınvalidem benim yıllar önce çok çekmiş sonra kendi bir takım bitkilerden ilacını yaptı lokman hekimde benim kayınvalide kendi ürünleri fln var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?