Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

arkadaslart neden bakamayasınız bebelerinize. ulşen yapmayı basaarıyonuzda bakmayımı beceremiceniz. adamı hasta etmeyinnnnnnnnnn
annelerinizde birer cocuktu bebekti hatta unutmayın kimse tam anlamıyla bilerek cocuk yapmıyo becerirsiniz. bak daha biz hamile kalmayı beceremedik ayıptır yani bebek bakımından korkuyonuz yavvvvvvvvvvvvvvv cıkcıkcık

kizlar bisey sormak istiyorum benim galiba iltihabim var. akintimin rengi sararmaya basladi. daha onceki muayenemde dr bakip ilac vermisti. gecmisti. yine tekrarliyor dr a 3 hafta sonra gidicem. ozamana kadar ne yapmaliyim. bi akil verin hele

canıkom sogan kürü yap hemen düzeliyosun. saracoglunun sitesine gir güzle anlatıyo orda onu yap hem sende pkoluydun demi iyi geliyomus tüm iltihabı falan akıntıyla attırıyomus.

ya cnm kendi markası var ürünleri fln var onları satıyo eczanesi fln yokta kullananlar hep memnun kalıyo ağızdan ağıza ünü yayıldıböyle evde heryerde bi şey bekliyo kavanozların içinde bitkiler çok eski kitaplar fln

hic sorma. benim bitanecik olsun da annesi nasilda misler gibi bakar ona

kizlar bisey sormak istiyorum benim galiba iltihabim var. akintimin rengi sararmaya basladi. daha onceki muayenemde dr bakip ilac vermisti. gecmisti. yine tekrarliyor dr a 3 hafta sonra gidicem. ozamana kadar ne yapmaliyim. bi akil verin hele

cnm bende melissam gibi soğan kürü diycem mutlaka dene işe yarıyo

canıkom sogan kürü yap hemen düzeliyosun. saracoglunun sitesine gir güzle anlatıyo orda onu yap hem sende pkoluydun demi iyi geliyomus tüm iltihabı falan akıntıyla attırıyomus.

tamam cnm arastirayim hemen evet pko luydum ama suan oylemiyim bilmiyorum. cunku tedavi goruyorum her ay duzenli adet oluyorum. gecmis sayilirmi yani benim pko m????

sağolasın gülüm hoşbuldum
sen de hoşgeldin

uyudum uyandım sersem gibi oldum
şimdi malt içeceğini araştırıyordum
acayip süt yapıyormuş da

malt gerçekten süt arttırıyormuş bitanesi, deneyenler olmuştu cevremizde.
bu arada geçenlerde sen araştırıyordun galiba arçelik buharikayı, ben sipariş vermiştim bugün geldi, bakalım deneyeceğim akşam enerjim olur ise.
almadı isen bekleyiver ben sana yorum yaparım.

neyyyy dondurmamı hemen koyup geliyorum hiççççç dayanamma yaz kış yerimmm

kos kiz kos kocam bakkal ya bir dondurma dolabi dolusu beles veriyo firma o dolabi birlikte bitirelim :)))

hani bu pandaların stixleri varya ben onun çileklisinden yiyorum bir kaç tane, ekşili gibi oluyor. Sanırım bende bu yaz dondurma tüketimi sınırlarını aşıcam

cocugun beyni usurmus oyle diyo eskiler beni deli ediyolar ya bi kere kalsiyum var icinde demi ama :))

ferdam ben kilo almak için içtim maltana ohhh soğuk soğuk güzeldi hem armu şeftali aromalı fln vardı sade malt olanların tadi kötü benim dediğim migrosta satılıyo ama kilo aldırır ,bide süt için bi sürü formül var rezene kimyon çayları fln

kos kiz kos kocam bakkal ya bir dondurma dolabi dolusu beles veriyo firma o dolabi birlikte bitirelim :)))

cocugun beyni usurmus oyle diyo eskiler beni deli ediyolar ya bi kere kalsiyum var icinde demi ama :))

ay küçükken bakkalın dolabı bozulmuştu elim kolum dondurma doluydu bide annem kızar diye hızlı hızlı yemiştimbenim buzlukta sürekli olur hamilelikte aşersem kesin dondurma ve çilek olur

tamam cnm arastirayim hemen evet pko luydum ama suan oylemiyim bilmiyorum. cunku tedavi goruyorum her ay duzenli adet oluyorum. gecmis sayilirmi yani benim pko m????

yok kusum gececek diye hiç ümitlenme ölene kadar bu bizle. işte tedaviyle gecici gecmiş gibi oluyo sonra yine. bide illaha adet düzensizligi sorunu olmuyoki kiminde sadece kıllanma falan oluyo.

len nerdesin yine oynak karı seni bulmak imkansız yine geyik topigindemisin yada 101 okey de falan. kuzum sende sadece yara varsa hormonların normalse neden adetin gecikiyo :26::26:

len bacım delü bacım ben burdayım bişr oraya bakıyorum bir buraya kim yazmışşa yazıyorum hemncik okeyde oynadık eşimle karşılıklı eşli 2 el attık valla yenikde işte boyeee benim adetim gecikmiyoki artık kuzucum 3 aydır çok şükür 30 günde 35 gün arası oldu işte geçen ay geç yumurtlamdan dolayı 4 güün falan gecikti işte fıstığım eskiden 2 aya kadar olmuyodum oda prolaktin yüzündendi ama şükürler olsun geçti valla ben bu aydan çok umutluyum prolaktin düştü fazlasıyla hormonlarım iyi iltihabım vardı kurudu oda ilaçların sayesinde işte ovucanlada takip ettim en haasas zamanı yakaladım artık takdiri kurban olduğum mevlam hayırlısıyla verir inş

yok kusum gececek diye hiç ümitlenme ölene kadar bu bizle. işte tedaviyle gecici gecmiş gibi oluyo sonra yine. bide illaha adet düzensizligi sorunu olmuyoki kiminde sadece kıllanma falan oluyo.

aaa. ben hic iyilesemeyecegimi bilmiyordum. moralim bozuldu simdi. yok allahtan kil problemim yok cok sukur. tek derdim bebek

aaa. ben hic iyilesemeyecegimi bilmiyordum. moralim bozuldu simdi. yok allahtan kil problemim yok cok sukur. tek derdim bebek

canım moralini bozmak istemedim üzgünüm ama tam bi cözüm bulamamıs tıp bak arastır nette yazıyo hersey. doktor bana ilk gittigimde acık acık dedi. kiminde pko hamile kalmaya bile engel olmuyomus bizde engel ama. bu devamlı böle olcak dogustan gelen bişi bu dedi. ölene kadar dedigim menopoza kadar yani. cocuk için tedavi olunacak. sonra yine adet düzensizligiymiş yada diger yan etkilermiş onlar olcak. 2. cocuk içinde tek-rar bi tedavi. ÜZGÜNÜM LEYLAMMMMMMMMMMMMMMMMM

hanımlar geçen ay yazmıştım bi süre sora iş güç derken giremedim.

bi haberim varr hamileyimmmm

haber vermeden geçemedim darısı tüm isteyenlerin başına.Allahım aratmadan versin inşallah.Benimkinide sağlıkla büyütsün ilk gebelik çok korkuyorum bişey olucak diye:18::18:

elifim ovucanlar acık renk oldu diyodun demek daha tutmadı bebeiş devam et ilşkiye tutunca koyu kalıyo artık ben ole biliyom dogru demi bu dedigim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…