Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay küçükken bakkalın dolabı bozulmuştu elim kolum dondurma doluydu bide annem kızar diye hızlı hızlı yemiştimbenim buzlukta sürekli olur hamilelikte aşersem kesin dondurma ve çilek olur

Ben cilegi normalde agzima koymazdim ama hamilelikte cok yedim :)

gözün aydın canım darısı tüm isteyenlere insallahhhhhhhhh
nasıl yaptın bebeni anlat hele bişi kullandınmı

tamam hadi pkoluyum bu 6 ay icinde her ay duzenli yumurtluyorum. gelisiyor ve catliyorlar. ama dollenme olmuyor maalesef hala pko nun yuzunden mi yani bunlar. ben ona baglamiyordum mutlaka vardir baska bi sebebi diye dusunuyordum tabi rabbimin vermemesi ayri

Men deldim herkese selam.Nasılsınız? Melisa dün kan vermiştin ne oldu sonuç?
Gamzem dün bağlantı koptu giremedim.Şimdi geldim.

elifim ovucanlar acık renk oldu diyodun demek daha tutmadı bebeiş devam et ilşkiye tutunca koyu kalıyo artık ben ole biliyom dogru demi bu dedigim.

gülüm yumurtlma dönemim bittiği için silikleşti eğer tutmuşşa adet dönemimde yapıcam koyu çıkarsa hamileyim demektir inş yani silik çıkarsa anlaki değilim bakalım 10 gün bilemeidn 12 güünüm var bakıp görüze bebeğim:18::18:

Canimmmmm cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin korkma dikkat et yeter allahin izniyle atlatacaksin 9 ay 10 gunu :))

allah tamamına erdirsin bitanem

yineee beeennnnnnnnnn
ya ben bu iştahla ne yapıcam adet öncesi hep böyle oluyorum yiyorum doymuyorum :125::125:
sabah eşimi ardım spolierakşama patlıcan kebabı yapalım dedim tamm dedi az öncede aradım ben kadayıf istiyorum dedim hayırdır ne oluyo diyo

canım esine spermiogram testi yapıldımı sorun varmı onda da. sekil bozuklugu hareket azlıgı yada sayı olarak.
pko hormon bozuklugundan kaynaklı cıkıyo sonucuda adet düzensizligiymiş kıllanmaymıs kilo alımıymıs ole seyler oluyo. beyin insülin direncine karsı cıkmaya calısıyo ve hormonları etkiliyo .

daha ovu.yapmaya başlamıyalım daha çoook var zmn geçsin yaaa

:76::76::76::76::76: ben de istiyom

len ne zaman adet olcen ben daha olmadım catlıcam gari

elifcim selam, bende bu ay ovulasyon testi kullanıyorum. Şimdik bu teste iki çizgide aynı koyulukta olunca yoğun çalışma yapıyoruz dimi? Benimkilerde ikinci çizgi var ama tam kızaramadı henüz.

evet yapildi cnm morfoloji bozuklugu vardi paylasmistim burdada ama sayi cok fazla oldugunda dengeler demisti gosterdigim 3 dr

gözün aydın canım darısı tüm isteyenlere insallahhhhhhhhh
nasıl yaptın bebeni anlat hele bişi kullandınmı

bebek düşünüyorum diye doktora gitmiştim genel muayene için baktı akıntın fazla dedi bana fitil ve antibiyotik verdi adetim başladı bitti onları kıullandım bu 1
ovülasyon kullandım iikide kullanmışım 27 günde adet olurum 11-12 günlerde kızardı bu 2
adetin 2.gününden itibaren bal-tarçın-çörek otu yedim sabah akşam bu 3
hayıt hapı içtim bu 4
annemde meryem suresi okudu bu 5

resmen savaşa hazırlanır gibi hazırlanmışım ilk defa saydım bende neler yaptığımı hepsinin birleşimiii hamişimmmmm..
inşallah sorun çıkmaz

bide bişey sorucam ben cumartesi test yaptırdım 101 çıktı bugün çarşamba bi daha yaptırdım aradan 4 gün geçti bugün 711 çıktı normalmi sizce ? 4 kat artması lazım 4 günde benim 7 kat artmış nerdeyse

daha ovu.yapmaya başlamıyalım daha çoook var zmn geçsin yaaa
yok hilalim hele adet günümüz gelisnde o zaman yaparız geçerse günümüz işte belki adet oluruz güünüe gerek kalmaz bellimi olur bebeğim
elifcim selam, bende bu ay ovulasyon testi kullanıyorum. Şimdik bu teste iki çizgide aynı koyulukta olunca yoğun çalışma yapıyoruz dimi? Benimkilerde ikinci çizgi var ama tam kızaramadı henüz.

a.slm balım hayırlı olusn demek sende başladın evet balım 2.çizgi 1. çizgi gibi olucak öyleki benişm 1.yi bile geçmişti koyulukta istersen rsimlerini koyabilirim en kızarık olanını ende koy istersen yorumlayalım yardımcı olalım bende bilmiyodunm hergün koydum sağolsun arkadaşlar yardım ettiler işte ona görede uygylaık halvetleri bitanem

ne guzel cnm emeklerinin sonucunu almissin darisi basimiza

Canimmmmm cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin korkma dikkat et yeter allahin izniyle atlatacaksin 9 ay 10 gunu :))

amin canım inşallaahhh..sende kolay bi doğum geçir inşallah nur topu gibi oğluna kavuş ayy seninde çok az kalmışşşş

allah tamamına erdirsin bitanem

amin canım benim...darısı başına tez zamanda inşallah

tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş değerlerden ben anlamam hamile arkadaşlarımız yardımcı olurlar sana fitili ne için verdi kullandığın aymı hamile kaldın gülüm bende kullandım bu ay son 5 tane fitilim kaldı 2 ayrı fitil verdi birtanede antibiyotik verdi çok fazla akıntı geldi söktürdü baya işte o açıdan sordum sanada:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…