he bak sen onu biliyo musun;
ben geçen ay diyodumdı ki adetim geçtiği 3 gün boyunca;
bennn vahşii batınınnnnn ennn hızlı don indirip kontrol edeniyimmmm
wc ye gitmeksizin
Regl bitiminden beri hergünmü gün aşırımı şeaptınız
Kızım bitmedi mi senin yumurtlama günlerin. Adamı dürte dürte hal kalmamıştır zavallıda yanii.. Artık beklemeye al bariii.. Bir daha ki aya pil kalmıcak tabii inşallah kalmaz bir daha ki ayada gelir. Gerçi bu kadar full çalışmaya gelmezse artık birşey diyemiyorumm...
herrrgünnn
arada 2 kere atladık amma ertesi gün telafi ettik..
bakalım bu ay bööle bi denedik...
herrrgünnn
arada 2 kere atladık amma ertesi gün telafi ettik..
bakalım bu ay bööle bi denedik...
sadece 2 gün yapmadı diğer günler ful doşu çalıştı adamın iliğini kuruttu meg sona öbür aya adamdan performans bekle alamazsan da küs dimi
Hergünmüsen hamiş kalırsan dokuz ay halvet etmesende olur
yarın çekirgeye gitcem bakayım daha hiç gitmedim yarın bakayım bi ne var ne yok olmassa uludag yada zübeyde hanıma gitcemm bakemm o doktoru duymadımm
bak eşim diyo kii medical parka kesinlikle gitmesin oraya saglam giren hastalıklı çıkıyomuş tavsiye etmiyo para için hastalık uyduruyolarmışş
dinlenmiş olunca daha bi şooluyuuu ama
töbeeeee
oyy bebemm ben 5e kadar dayanamam kiii
18. gün..
22 ye kadan yolu var diyorum..
iyi demiyo muyum?:26:
ay gelsin bu ay nolur ya şu bebe
anaaam bi de hergün diyo yaaa.. Benim koca çoktaaan istifsını basardı vallaaaakızım hergün yapmana gerek yokkine. Gün aşırıda yapsan yeter zaten sperm 48 saat dayanıyoo.. Öbür türlü de sperm kalitesi düşüyormuş. Ay artık bu kadar çalışmaya tutsun yaniii...
anaaam bi de hergün diyo yaaa.. Benim koca çoktaaan istifsını basardı vallaaaakızım hergün yapmana gerek yokkine. Gün aşırıda yapsan yeter zaten sperm 48 saat dayanıyoo.. Öbür türlü de sperm kalitesi düşüyormuş. Ay artık bu kadar çalışmaya tutsun yaniii...
18de 16
Ben seni geçeri ben seni geçerim
18. gün..
22 ye kadan yolu var diyorum..
iyi demiyo muyum?:26:
ay gelsin bu ay nolur ya şu bebe
heee hergün diyum..
ayrıca da adamdan çok ben kurudum be :96:
gelsin litfen bebiğimmm
canım medical tam donanımlı olduğu için tercih ediyorum daha öncede orda naime gidiodum ama naim ayrıldı. jimere bakıyorum tam donanımlı değil orasıda. çekirge doruğa bakım diyorum bide. acıbademe baktım ssk anlaşması yok. zaten özel hast. olduğu için para ödüyorum ama acıbademde hiç anlaşma olmadığından fiyatlar çok uçuk.
megim istikrarına hayran kaldım vallaaaa
ben 6 aydır deniom daha hiç öle bişey yaşamadım taş çatlasın ayda 12 falandır
iki günde bir bile benim pert çıkıyo vallaaaa
neyse durmak yok yola devammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?