Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

he bak sen onu biliyo musun;

ben geçen ay diyodumdı ki adetim geçtiği 3 gün boyunca;

bennn vahşii batınınnnnn ennn hızlı don indirip kontrol edeniyimmmm

wc ye gitmeksizin

Ben seni geçeri ben seni geçerim

18. gün..
22 ye kadan yolu var diyorum..
iyi demiyo muyum?:26:

ay gelsin bu ay nolur ya şu bebe

herrrgünnn

arada 2 kere atladık amma ertesi gün telafi ettik..
bakalım bu ay bööle bi denedik...

anaaam bi de hergün diyo yaaa.. Benim koca çoktaaan istifsını basardı vallaaaa kızım hergün yapmana gerek yokkine. Gün aşırıda yapsan yeter zaten sperm 48 saat dayanıyoo.. Öbür türlü de sperm kalitesi düşüyormuş. Ay artık bu kadar çalışmaya tutsun yaniii...

canım medical tam donanımlı olduğu için tercih ediyorum daha öncede orda naime gidiodum ama naim ayrıldı. jimere bakıyorum tam donanımlı değil orasıda. çekirge doruğa bakım diyorum bide. acıbademe baktım ssk anlaşması yok. zaten özel hast. olduğu için para ödüyorum ama acıbademde hiç anlaşma olmadığından fiyatlar çok uçuk.

dinlenmiş olunca daha bi şooluyuuu ama

töbeeeee

valla sen öle diosannn öledir yavrum :)) gitmesin bebeler boşaaaa

oyy bebemm ben 5e kadar dayanamam kiii

aa durursun canımm ne olcak bi bakıyosun saat beş olmuş. bi baktım dün hava aydınlanmış

18. gün..

meg biz seninle aynıydık bensadece iğneden 1 gün önce halvet ettim sona 1 gün boş geçti sona 2 gün daha ettim yane 3 kere ettim sadece.tabe artık ben olmasın diyom Rabbim sizlere versin bebelerrr

heee hergün diyum..
ayrıca da adamdan çok ben kurudum be :96:

gelsin litfen bebiğimmm

Aynen hergün olunca sperm sayısı düşük oluyor gün aşırı en ideali yeni deneyenlşer için

biz artık gün mün saymıyoruz saldım çayıra mevlam kayıra misali canımız ne zaman isterse

Maşallah yafrii... Artık 22 ye kadar mı yapcan ne yapcaksan yap sonra dinlen artık yahuuu... Adam hem işte çalışıyo hem evde çift mesai yazı adamcağızaa.. Ben 14. gün başlarım gün aşırı 25-26. güne kadar tamam işte. O da ben geç yumurtluyorum ya ondan yanii.. zaten ovulasyon testlerimde var. Çok önceden başlasam da o süpermler pert olcak zaten gerek yok..

megim istikrarına hayran kaldım vallaaaa

ben 6 aydır deniom daha hiç öle bişey yaşamadım taş çatlasın ayda 12 falandır
iki günde bir bile benim pert çıkıyo vallaaaa
neyse durmak yok yola devammmm

18. gün..

şimdi bugünü değerlendirirsen yarını es geç 20. gün 22.gün öle gün aşırı atlayarak son haftaya kadar devam

heee hergün diyum..
ayrıca da adamdan çok ben kurudum be :96:

gelsin litfen bebiğimmm

Ay ben dayanamam her gün valla yaaa. Gün aşırı yeter. Ancak ovulasyınd çifti görünce iki gün arka arkaya olabilerrr... Dahası olmaz vallaha yaa..

sen bilirsin o zaman canım dorukda da fatma hanım vardı o kadını ismini çok duydum orayada gidebilirsin

yaaa ne kadan zor oluyu bilsen..
bebik için dayanıyum valla..
anlatılamıyo ki burda da beee :26:
kapı duvar olayı anladın
içimden ne kızıyorum ne sayıyorum benimkineama içimden tabe..
töbeeeeeeeeeeeeeee haydeeee kop kopppp

ben bebemi isterimmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…