Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bugün o kadar büyük bir kumru yedimki yanında da kocaman bir kola ve üzerine soda,annem eve geldiğimde sana ne oldu hamile gibisin dedi sarıldım öptüm ağzını yirim

inşallah ama bnmki bensiz uyuyamıyorki be kuşu..bide yarın kaynanama gidicem ş.dışından misafşrler gelickte..ben medical park iyi diye biliyorum..ondan mı bahsediyorsunuz cnmm??hatta bizim buradakinde kanal d deki doktorum varya aytuğ hoca o burada çalışıyor çok iyi bi hastane ama çok tuzlu o yüzden ben gitmedim oraya

bugün o kadar büyük bir kumru yedimki yanında da kocaman bir kola ve üzerine soda,annem eve geldiğimde sana ne oldu hamile gibisin dedi sarıldım öptüm ağzını yirim

heyy maşallah cnm bnm..sende bnm gibi boğazına düşkünsün galibaa

Kızlar muhabbet güzel ama ben ben kaçarr.. Hme uykum geldi o birşey değil de yarın misafirim var kayınvalide, kayınpeder bendeler. Sabah erkenden kalkcam zeytinyağlıyı soğusun diye erkenden koycam, çorbayı da yaparım. O arada da birkaç işim daha var evde onları hallederim bir de pasta alcam d. günü için kaynanamın. Onlarda tek bir yerden yiyorlar oraya da yarım saatte anca gider gelirim. İşim çok yanii. Gerçi bugün aradı çok birşey yapma, zaten yiyemiyoruz bir pasta olsa da yeterki yorulma felan dedi de yok dedm yorulmam ama börekte yapcaktım vazgeçtim yenmiyo zaten. Hadi ben uykuya gidiyorum yarın giremem heralde. Her ne kadar gelenler yabancı olmasa da ben herşey hazır olmadan oturamam huyum kurusun.Bir ağırlıyım akşam gitsinler gelirim bool bol konuşruuz.. İyi geceler...

İnşallah anneciğinin içine doğmuştur ve gibesindir

Ayy ama akşam akşam oldumuki bu şuan kurt gibi açım ne yesem ne yesem diye düşünürken

Aynen hergün olunca sperm sayısı düşük oluyor gün aşırı en ideali yeni deneyenlşer için

biz artık gün mün saymıyoruz saldım çayıra mevlam kayıra misali canımız ne zaman isterse

aynen valla üst üste yaptık bizde kalite kontrolü ne oldu bilmiyorummm:26:

A aaa sen izmir çeşme'de misin?

İyi geceler yarın için sana kolay gelsin

ya niden kimse bnmkini saymioo...22 günde 21 kere..öldük bittik nannnn hal kalmadı beeeee

İyi geceler yarın için sana kolay gelsin

sağol canım. Sende hiçbirşey düşünmeden rahat bir uyku çek. Eğer yarın regl gelmemişse umudunda artsın. Allah'tan hayırlısı... Yarın gece görüşmek üzere. Beni özleyin anacımmmm :80:

Ay ben dayanamam her gün valla yaaa. Gün aşırı yeter. Ancak ovulasyınd çifti görünce iki gün arka arkaya olabilerrr... Dahası olmaz vallaha yaa..

aynen bende dayanamam valla

sen bilirsin o zaman canım dorukda da fatma hanım vardı o kadını ismini çok duydum orayada gidebilirsin

tamam şeker bi bakarım orayada

ee yavrum aynı sorun bendede var valla dayamıcam alıcam yarın jel. bi tane bulmuştum gebeliğe engel olmayan artık onu kullanayım en azından ameliyata kadar zaten o zamana kadar bi beklentim yok

tatlım çokta pahalı değil. muayane ücr. 60 ödüyorum ama tahlilleri de ücretli. ameliyat için 800 1500 arası bi rakam olacak galiba gidince netleşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…