canım medical tam donanımlı olduğu için tercih ediyorum daha öncede orda naime gidiodum ama naim ayrıldı. jimere bakıyorum tam donanımlı değil orasıda. çekirge doruğa bakım diyorum bide. acıbademe baktım ssk anlaşması yok. zaten özel hast. olduğu için para ödüyorum ama acıbademde hiç anlaşma olmadığından fiyatlar çok uçuk.
valla sen öle diosannn öledir yavrum :)) gitmesin bebeler boşaaaa
aa durursun canımm ne olcak bi bakıyosun saat beş olmuş. bi baktım dün hava aydınlanmış
bugün o kadar büyük bir kumru yedimki yanında da kocaman bir kola ve üzerine soda,annem eve geldiğimde sana ne oldu hamile gibisin dedi sarıldım öptüm ağzını yirim
şimdi bugünü değerlendirirsen yarını es geç 20. gün 22.gün öle gün aşırı atlayarak son haftaya kadar devam
bugün o kadar büyük bir kumru yedimki yanında da kocaman bir kola ve üzerine soda,annem eve geldiğimde sana ne oldu hamile gibisin dedi sarıldım öptüm ağzını yirim
Aynen hergün olunca sperm sayısı düşük oluyor gün aşırı en ideali yeni deneyenlşer için
biz artık gün mün saymıyoruz saldım çayıra mevlam kayıra misali canımız ne zaman isterse
heyy maşallah cnm bnm..sende bnm gibi boğazına düşkünsün galibaa
Kızlar muhabbet güzel ama ben ben kaçarr.. Hme uykum geldi o birşey değil de yarın misafirim var kayınvalide, kayınpeder bendeler. Sabah erkenden kalkcam zeytinyağlıyı soğusun diye erkenden koycam, çorbayı da yaparım. O arada da birkaç işim daha var evde onları hallederim bir de pasta alcam d. günü için kaynanamın. Onlarda tek bir yerden yiyorlar oraya da yarım saatte anca gider gelirim. İşim çok yanii. Gerçi bugün aradı çok birşey yapma, zaten yiyemiyoruz bir pasta olsa da yeterki yorulma felan dedi de yok dedm yorulmam ama börekte yapcaktım vazgeçtim yenmiyo zaten. Hadi ben uykuya gidiyorum yarın giremem heralde. Her ne kadar gelenler yabancı olmasa da ben herşey hazır olmadan oturamam huyum kurusun.Bir ağırlıyım akşam gitsinler gelirim bool bol konuşruuz.. İyi geceler...
yaaa ne kadan zor oluyu bilsen..
bebik için dayanıyum valla..
anlatılamıyo ki burda da beee :26:
kapı duvar olayı anladın
içimden ne kızıyorum ne sayıyorum benimkineama içimden tabe..
töbeeeeeeeeeeeeeee haydeeee kop kopppp
ben bebemi isterimmmmmmmmm
İnşallah anneciğinin içine doğmuştur ve gibesindir
Ayy ama akşam akşam oldumuki bu şuan kurt gibi açım ne yesem ne yesem diye düşünürken
Acıkınca gözüm dönüyo ya ne bulsam yerim,ama o saatten beri bişi yemiyorum öğğkk hala tokum
ya niden kimse bnmkini saymioo...22 günde 21 kere..öldük bittik nannnn hal kalmadı beeeee
İyi geceler yarın için sana kolay gelsin
Ay ben dayanamam her gün valla yaaa. Gün aşırı yeter. Ancak ovulasyınd çifti görünce iki gün arka arkaya olabilerrr... Dahası olmaz vallaha yaa..
sen bilirsin o zaman canım dorukda da fatma hanım vardı o kadını ismini çok duydum orayada gidebilirsin
yaaa ne kadan zor oluyu bilsen..
bebik için dayanıyum valla..
anlatılamıyo ki burda da beee :26:
kapı duvar olayı anladın
içimden ne kızıyorum ne sayıyorum benimkineama içimden tabe..
töbeeeeeeeeeeeeeee haydeeee kop kopppp
ben bebemi isterimmmmmmmmm
inşallah ama bnmki bensiz uyuyamıyorki be kuşu..bide yarın kaynanama gidicem ş.dışından misafşrler gelickte..ben medical park iyi diye biliyorum..ondan mı bahsediyorsunuz cnmm??hatta bizim buradakinde kanal d deki doktorum varya aytuğ hoca o burada çalışıyor çok iyi bi hastane ama çok tuzlu o yüzden ben gitmedim oraya
vayy topraaam tekirdağlı mısın beyaa...
kusura bakmada yime zaten yani 1 insan yemiş gibi oldun kuzum...
İnşallah canım ama üzüldüm bak yaa düşüncesizlik ettim özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?