sen hangi adını değiştirdiğin arkadaşımsın canım benm haklısın bu aralar pek giresim gelmio
tabi gülüm iyi ettin bende meryem suresini okumayıdüşünüyorum sonuçta her türlü sevabı var eskiden hergün kuranı kerimi okurdum günlüğk 4-5 sayfa artık okuyamıyorum engel birşeyler sürekli şimdi iyi olur en azından cuma akşamları yasin okurdum anneme onu bile terkettim bugün başladım inş hergün devam edicem rabbim kabul etsin inş dualrımızı ama inanki okudum her gün hepimize dua edicem hamilelerimizede inş hayırlısı olsun cümlemize benim yara engel değil dedi doktor kesinlikle işte işu prolaktin engeldi oda 2 ye düştü rahatladım bu ay ovulasyonda kulandım en hassas zamanlarıda değerlendirdim bakalım artık birde çok iltihabım varmış akıntı gelmezdi ama rahim ağzında çok fazla varmış ilaçlar kuruttu çok şükür onunda engeli var diyolar ki en yakınımda şahit bile oldum fitil kullandığı ay hamile kalanı babamın eşi yani yıllarca çocuğu olmadı fitilden sonra kaldı engelmiş akıntı gelmedikçe sanıryoruzki yok ama içerisi doluymuş çok yoğun geldi birde çok afedersin gülüm yeşil geldi bu ay çok rahatım ara ara adet sancılarım oluyo birde göğüslerim adet geliyo sinyalini veriyo normalde adetime varda erken yumurtladığım için 10güne kalmaz 1 haftaya gelicek muhtemelen
kızlar ne bu sessizlik yahuuuuuuuuuu:26::26::26:
evet öncesinde dşüşüğümde vardı canım netten ümmü sübyan duası indirttim eşime hem o taksın hemde ben takıcam canım sonucta yer gök dua
hakkında hayırlısı canım belkide o bebişi engelliyodur daha adet olmadın dimi sen
Allah kabul etsin balım inş belirtilerin bebek belirtileri olur inş gelmiştir meleğin artık prolaktin normali 5 lr 25 arası yazıyodu ama bazı yerlerde değişikde yazan var benim 2 düşmüş işteanladım canım aslında hergün okusak daha iyi ama bizde apartmandakilerle cuma günü kuran yapıyoruz kendi aramızda az bilende cok bilende okuyoruz işte rabbim kabul etsin bu hafta yok ama ...benmde adet belirtilerim başladı 1 haftadır göğüs hassasiyeti arar arada kasık agrısı vuruyo hazırlan geliyoruz diyolar canım benmkiler ins gelmez canım bebk sinyali olur senn belirtiler normak prolaktin kac olmalı canımcım
heeeeeeeee gene kall geldi bizim kızlara bende gidiyim mamalarımı yiyeyim barimmm :125:
hayydii billl bakalım kimimmm
demekki uzun zamandan beri girmiyosun sen
kendimi tanıtıyımmm
hani bir zamanlar fakir ama gururlu bir kız vardı
işte o kızzzz büyüdü zengin oldu
işteee oooo benimmm emineee
tanıştığıma memnun oldum
Bizde o duadan kullanıyoruz ... bizde iki sefer düşük yaptım gecen ay da kimyasal gebelik yasadım doktorlar düşük lerde iki adet düşük olmadan kanda pıhtılaşmaya bakmıyorlar yan göz göre göre bizim düşük yapmamızıı seyrediyolar .. kızlar eger hamile kalmadan önce gidin genetik tanı laboratuvarında devlet hastanelerinde var bu kısım veya fakultelerde.. ücretsiz yaptırın ben yaptırdım sonucları alacagım 2 hata sonra bakalım ne cıkacak... ayrıca eşlerimizede y delasyon testi kandan bakılan buda yapılıormus gerekirse onuda yaptıracagız biz simdi tüp bebbek düşünüyoruz tüp bebek öncesi pıhtılaşma sorunumuz varmı diye diye baktıralım istedik birde bu sorun karsımıza çıkmasın inş.. birde benim 2. gebelikte kal atışları oluşmamıştı keseyi genetik labaratuvarda kromozom yönünden baktılar herhangi bir problem yokmuş. ve bir şeyi ögrendik ozaman düşen bebegimizin 46XXyazıyor yani KIZ ımız olacakmıştı(((( ama mevla nasip etmedi napalım herkesin imtihanı farklı cuma saati dularımız birbirimiz için olsun inş.. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inş...
allah seni ne yapmasın emineşmem senmisin kız ne kadarda büyümüş serpilmişsin
allah sahibine bağışlasın bekleyemedin dimi oglum olsun büyütücektin sonra everecektim seni onla
valla anlatacak pek birşey yok şimdilik bekliyorumm adet olamdımmmşaka yapıyorum fıstığım benim dün 2 ye doğru girdim baktım kimse yok diğer tarafa geçtim arada girdim ama göremedim kimseyi sayfalar duruyodu öyle olduğu gibi adetin grelmemiş geçtimi son surum ne anlat balım valla seni çok merek ediyorum gülüm
allah seni ne yapmasın emineşmem senmisin kız ne kadarda büyümüş serpilmişsin
allah sahibine bağışlasın bekleyemedin dimi oglum olsun büyütücektin sonra everecektim seni onla
valla anlatacak pek birşey yok şimdilik bekliyorumm adet olamdımmm
altımı bağladım
hazırlıklıyımm
ahhhh bileydimmm büyürmüydümmm senin oğluna varacaktım daha ben
çatla cevaba çatlak yanıt vermişsinnn sende heeeeeeeeeeeeeeee
azzzzzzzzzzzzzzzzzz sonra burdayımmmm:125:
Bizde o duadan kullanıyoruz ... bizde iki sefer düşük yaptım gecen ay da kimyasal gebelik yasadım doktorlar düşük lerde iki adet düşük olmadan kanda pıhtılaşmaya bakmıyorlar yan göz göre göre bizim düşük yapmamızıı seyrediyolar .. kızlar eger hamile kalmadan önce gidin genetik tanı laboratuvarında devlet hastanelerinde var bu kısım veya fakultelerde.. ücretsiz yaptırın ben yaptırdım sonucları alacagım 2 hata sonra bakalım ne cıkacak... ayrıca eşlerimizede y delasyon testi kandan bakılan buda yapılıormus gerekirse onuda yaptıracagız biz simdi tüp bebbek düşünüyoruz tüp bebek öncesi pıhtılaşma sorunumuz varmı diye diye baktıralım istedik birde bu sorun karsımıza çıkmasın inş.. birde benim 2. gebelikte kal atışları oluşmamıştı keseyi genetik labaratuvarda kromozom yönünden baktılar herhangi bir problem yokmuş. ve bir şeyi ögrendik ozaman düşen bebegimizin 46XXyazıyor yani KIZ ımız olacakmıştı(((( ama mevla nasip etmedi napalım herkesin imtihanı farklı cuma saati dularımız birbirimiz için olsun inş.. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inş...
selam kızlarrrrrrrrrrrrr dr geldik pipimizi gördük:) bebişim erkekmiş rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ,hissetmiştim öyle oluğunu anneler hissediyormuş gerçekten.
valla anlatacak pek birşey yok şimdilik bekliyorumm adet olamdımmm
altımı bağladım
hazırlıklıyımm
ahhhh bileydimmm büyürmüydümmm senin oğluna varacaktım daha ben
çatla cevaba çatlak yanıt vermişsinnn sende heeeeeeeeeeeeeeee
azzzzzzzzzzzzzzzzzz sonra burdayımmmm:125:
selam kızlarrrrrrrrrrrrr dr geldik pipimizi gördük:) bebişim erkekmiş rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ,hissetmiştim öyle oluğunu anneler hissediyormuş gerçekten.
Kizlarrr kocam aradi tost yap gelip seni alim dedi tostumu yaptim bekliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?