Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sen hangi adını değiştirdiğin arkadaşımsın canım benm haklısın bu aralar pek giresim gelmio

hayydii billl bakalım kimimmm
demekki uzun zamandan beri girmiyosun sen
kendimi tanıtıyımmm
hani bir zamanlar fakir ama gururlu bir kız vardı
işte o kızzzz büyüdü zengin oldu
işteee oooo benimmm emineee
tanıştığıma memnun oldum

anladım canım aslında hergün okusak daha iyi ama bizde apartmandakilerle cuma günü kuran yapıyoruz kendi aramızda az bilende cok bilende okuyoruz işte rabbim kabul etsin bu hafta yok ama ...benmde adet belirtilerim başladı 1 haftadır göğüs hassasiyeti arar arada kasık agrısı vuruyo hazırlan geliyoruz diyolar canım benmkiler ins gelmez canım bebk sinyali olur senn belirtiler normak prolaktin kac olmalı canımcım

Bizde o duadan kullanıyoruz ... bizde iki sefer düşük yaptım gecen ay da kimyasal gebelik yasadım doktorlar düşük lerde iki adet düşük olmadan kanda pıhtılaşmaya bakmıyorlar yan göz göre göre bizim düşük yapmamızıı seyrediyolar .. kızlar eger hamile kalmadan önce gidin genetik tanı laboratuvarında devlet hastanelerinde var bu kısım veya fakultelerde.. ücretsiz yaptırın ben yaptırdım sonucları alacagım 2 hata sonra bakalım ne cıkacak... ayrıca eşlerimizede y delasyon testi kandan bakılan buda yapılıormus gerekirse onuda yaptıracagız biz simdi tüp bebbek düşünüyoruz tüp bebek öncesi pıhtılaşma sorunumuz varmı diye diye baktıralım istedik birde bu sorun karsımıza çıkmasın inş.. birde benim 2. gebelikte kal atışları oluşmamıştı keseyi genetik labaratuvarda kromozom yönünden baktılar herhangi bir problem yokmuş. ve bir şeyi ögrendik ozaman düşen bebegimizin 46XXyazıyor yani KIZ ımız olacakmıştı (((( ama mevla nasip etmedi napalım herkesin imtihanı farklı cuma saati dularımız birbirimiz için olsun inş.. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inş...

Allah kabul etsin balım inş belirtilerin bebek belirtileri olur inş gelmiştir meleğin artık prolaktin normali 5 lr 25 arası yazıyodu ama bazı yerlerde değişikde yazan var benim 2 düşmüş işte
heeeeeeeee gene kall geldi bizim kızlara bende gidiyim mamalarımı yiyeyim barimmm :125:

hee valla alttalr ama yazan yok acüp nedenki afiyet olsun gülüm ye gel bekliyoruz

allah seni ne yapmasın emineşmem senmisin kız ne kadarda büyümüş serpilmişsin
allah sahibine bağışlasın bekleyemedin dimi oglum olsun büyütücektin sonra everecektim seni onla

çok geçmiş olsun balım sanada sende çok çekmişisin rabbim bir daha yaşatmasın inş sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizde 1 yılı geçiyo istiyoruz ama olmadı benim prolaktinim yüksek çıktı engelledi bu ay düşmüş ama rahimde yaram varmış bakalım hayırlısını nasip etsin

valla anlatacak pek birşey yok şimdilik bekliyorumm adet olamdımmm
altımı bağladım
hazırlıklıyımm
allah seni ne yapmasın emineşmem senmisin kız ne kadarda büyümüş serpilmişsin
allah sahibine bağışlasın bekleyemedin dimi oglum olsun büyütücektin sonra everecektim seni onla

ahhhh bileydimmm büyürmüydümmm senin oğluna varacaktım daha ben
çatla cevaba çatlak yanıt vermişsinnn sende heeeeeeeeeeeeeeee
azzzzzzzzzzzzzzzzzz sonra burdayımmmm :125:

dimek altını bağladın senin emi delü kız batın ne zamandı işte kaç günün geçti

öyle yada böyle bi şekilde rabbimin imtihanlarını mazharız canım bize düşen ona hayırlı kul oldugumuzu göstermek sabırla duayla onun bir bildiği var diye kendimizi avutmaktır ama biz insanlar cok zayıfız canım bu konuda olsun ama rabbim bunu da affeder ins katında bizi hatamızla günahlarımızla cennetine kabul etsin ins rabbim isteyen herkese annelik bablık hissini tattırsın canım umarım tüp bebege kalmadan hamile kalırsın cuma günü yüzü suyu hürmetine..

selam kızlarrrrrrrrrrrrr dr geldik pipimizi gördük:) bebişim erkekmiş rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ,hissetmiştim öyle oluğunu anneler hissediyormuş gerçekten.

selam kızlarrrrrrrrrrrrr dr geldik pipimizi gördük:) bebişim erkekmiş rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ,hissetmiştim öyle oluğunu anneler hissediyormuş gerçekten.

gözümüz aydın olsun gülüm dşmek erkek haaa şehsade geliyo maaşallah ona bitanem

arada iyi oluyo canım böyle yoksa sıkıntı basıyo geliyolar bana ara ara
eee nasılsın bakalım can kuş az sonra gelince anlat hele napan neden

Kizlarrr kocam aradi tost yap gelip seni alim dedi tostumu yaptim bekliyorum :))

Kizlarrr kocam aradi tost yap gelip seni alim dedi tostumu yaptim bekliyorum :))...

Oyyyy bi pipilimiz daha oldu dimek rabbim saglikla kucaginda gostersin hayirli evlat olsun isallaaaaaahhhhh

moonum senin serbest beta kacti o zaman erkek dimismiydik biz :))

Son düzenleme:

oy oy oy bi pippili dahamı teşrif edick topiğimize hayrırlısı olsun canım sana hayırlı bi evlat olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…