kocana yazki tostumu yedim seni odada bekliyorum:))))))))))cagla şikel gbi
Biz halvetleri iptal ettik canim kardes kardes yatiyoruz artik :)) hem denemeye kalkti mi oglu izin vermiyo ki :) dun gece deli etti babasini adam tam dogrulup opmeye kalkiyo cocuk karnimdan firlicak gibi yaslaniyo adam pes etti sonunda kalkti salonda oturdu :))
sağol bebem darısı başına inşallah .gözümüz aydın olsun gülüm dşmek erkek haaa şehsade geliyo maaşallah ona bitanem
cnm benim beta 27 çıktı yazmıştım ama tahmin yapılmamıştı:) bende tutu yani rabbim kucağımaza almayın nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhOyyyy bi pipilimiz daha oldu dimek rabbim saglikla kucaginda gostersin hayirli evlat olsun isallaaaaaahhhhh
moonum senin serbest beta kacti o zaman erkek dimismiydik biz :))
oy oy oy bi pippili dahamı teşrif edick topiğimize hayrırlısı olsun canım sana hayırlı bi evlat olur insallah
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNsağol bebem darısı başına inşallah .
cnm benim beta 27 çıktı yazmıştım ama tahmin yapılmamıştı:) bende tutu yani rabbim kucağımaza almayın nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
yaaa teyzesi bir erkek daha geliyor, amin hayırlı bir evlat olur inşallah
birazdan tahlil sonucumu almaya gideceğim dua edin bana hcg yükselmiş olsun bebişim içimde olsun... rüyamda bile gördüm kızım oluyordu bu sefer.....
birazdan tahlil sonucumu almaya gideceğim dua edin bana hcg yükselmiş olsun bebişim içimde olsun... rüyamda bile gördüm kızım oluyordu bu sefer.....
sağol bebem darısı başına inşallah .
cnm benim beta 27 çıktı yazmıştım ama tahmin yapılmamıştı:) bende tutu yani rabbim kucağımaza almayın nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
yaaa teyzesi bir erkek daha geliyor, amin hayırlı bir evlat olur inşallah
kızlar hatırlayanınız varmı bilmiyorum :26:
zeynepmeynep diye bir arkadaşımız vardı doğum yapmış martın 22 sinde galiba çok duygulandım
bende doğum takvimine bakarak özel mesaj atmıştım kendisineaz kalmış doğuma diye oysa o çoktan doğum yapmış bile maşşalllaaaaahhh
iyim hülyamm nasıl olayımarada iyi oluyo canım böyle yoksa sıkıntı basıyo geliyolar bana ara ara
eee nasılsın bakalım can kuş az sonra gelince anlat hele napan neden
selam kızlarrrrrrrrrrrrr dr geldik pipimizi gördük:) bebişim erkekmiş rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ,hissetmiştim öyle oluğunu anneler hissediyormuş gerçekten.
ben hatırlayamadım balım ama gözü aydın olsun darısı başımıza inş fıstık AMİNNNN
vaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvovvvvvvvvvvv doğrudur eminemsenden çokkk önceydi elifim 1000 li sayflarda yani
hayirli cumalar hanimlar
biz geldiiiiikkkkkkkkkkkkk sonucum 446.5
ben yeni katıldım aranıza çok tebrik ederim hayırlı olsun bebeğin sağlıkla al kucağına inşallah
hayırlı olsunnn
kız nerdesin bakiimmmm 4 te gelcektin hani biz burda çatladık ayyy tebrik etmeyi unuttum bi dk
holeyy holeyyyyyyyyyy holeyyyyyyyyyyyyyyy gamze gebeeeeeeeeeeee
çarşamba günüde keseyi görücekmişiz bi daha çağırdı doktor ay o günde gelse bi görsek kesemizi ay mercimeğim benim işallah kalp atışlarınıda duyarız daha sonra ay işte böyle çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin
selammmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrr hayırlı cumalarr
hayirli cumalar hanimlar
selammmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrr hayırlı cumalarr
hoşgeldiniz kızlar hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?