Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kocana yazki tostumu yedim seni odada bekliyorum:))))))))))cagla şikel gbi

Biz halvetleri iptal ettik canim kardes kardes yatiyoruz artik :)) hem denemeye kalkti mi oglu izin vermiyo ki :) dun gece deli etti babasini adam tam dogrulup opmeye kalkiyo cocuk karnimdan firlicak gibi yaslaniyo adam pes etti sonunda kalkti salonda oturdu :))

tatlım senn bebiş babasından bile kıskanıyo seni aman anaç mı olacak ne bu kızzz şimdiden babasını oyun dısarı etti valla yazık herüfüne anım neyse dogumdan sonra toparlayınca kendini alırsın gönlünü sennnn onun zaten oda acısını cıkarar mrak etme

gözümüz aydın olsun gülüm dşmek erkek haaa şehsade geliyo maaşallah ona bitanem
sağol bebem darısı başına inşallah .
Oyyyy bi pipilimiz daha oldu dimek rabbim saglikla kucaginda gostersin hayirli evlat olsun isallaaaaaahhhhh

moonum senin serbest beta kacti o zaman erkek dimismiydik biz :))
cnm benim beta 27 çıktı yazmıştım ama tahmin yapılmamıştı:) bende tutu yani rabbim kucağımaza almayın nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

oy oy oy bi pippili dahamı teşrif edick topiğimize hayrırlısı olsun canım sana hayırlı bi evlat olur insallah

yaaa teyzesi bir erkek daha geliyor, amin hayırlı bir evlat olur inşallah

birazdan tahlil sonucumu almaya gideceğim dua edin bana hcg yükselmiş olsun bebişim içimde olsun... rüyamda bile gördüm kızım oluyordu bu sefer.....

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
birazdan tahlil sonucumu almaya gideceğim dua edin bana hcg yükselmiş olsun bebişim içimde olsun... rüyamda bile gördüm kızım oluyordu bu sefer.....

inş güzelim inş cuma günün hürmetine hayırlı haberlerle gel bekliyoruz jhaberini sıkıntı etme güzel habrlerle geliceksin dua ederek git emi

teyzesi varya onu yir yir sonrada anası beni kovalar

kızlar hatırlayanınız varmı bilmiyorum :26:
zeynepmeynep diye bir arkadaşımız vardı doğum yapmış martın 22 sinde galiba çok duygulandım
bende doğum takvimine bakarak özel mesaj atmıştım kendisineaz kalmış doğuma diye oysa o çoktan doğum yapmış bile maşşalllaaaaahhh

ben hatırlayamadım balım ama gözü aydın olsun darısı başımıza inş fıstık AMİNNNN

arada iyi oluyo canım böyle yoksa sıkıntı basıyo geliyolar bana ara ara
eee nasılsın bakalım can kuş az sonra gelince anlat hele napan neden
iyim hülyamm nasıl olayım
bende değişen birşey yok henüz bat dündü bu ay duphaston kullandım adet olmayı bekliyorum ya ilaca rağmen neden gecikirde beni umutlandırır yaa valla sinirim zıplıyo hee
selam kızlarrrrrrrrrrrrr dr geldik pipimizi gördük:) bebişim erkekmiş rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ,hissetmiştim öyle oluğunu anneler hissediyormuş gerçekten.

anammmmmm hoşgeldinnn pipilinin anasııı
erkekin hayırlı uğurlu olsun rabbim hayırlı bir evlat olarak yetiştirmek nasip etsin inşallah

biz geldiiiiikkkkkkkkkkkkk sonucum 446.5

ben yeni katıldım aranıza çok tebrik ederim hayırlı olsun bebeğin sağlıkla al kucağına inşallah

hayırlı olsunnn

kız nerdesin bakiimmmm 4 te gelcektin hani biz burda çatladık ayyy tebrik etmeyi unuttum bi dk

holeyy holeyyyyyyyyyy holeyyyyyyyyyyyyyyy gamze gebeeeeeeeeeeee

kız bak neler buldummm geçmişten senin gebelik haberin ve tepriklerinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…