hoşgeldin gülüm hayırlı cumalarr
hoş buldum canım nasılsın
iyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın
hoş buldum canım nasılsın
iyiyim canım yarın yum. Takibim başlıyo hayırlısı olsunn bakalım heyecanlyıyım
güzelsonuçlarla gel inşallahbirazdan tahlil sonucumu almaya gideceğim dua edin bana hcg yükselmiş olsun bebişim içimde olsun... rüyamda bile gördüm kızım oluyordu bu sefer.....
iyim hülyamm nasıl olayım
bende değişen birşey yok henüz bat dündü bu ay duphaston kullandım adet olmayı bekliyorum ya ilaca rağmen neden gecikirde beni umutlandırır yaa valla sinirim zıplıyo hee
anammmmmm hoşgeldinnn pipilinin anasııı
erkekin hayırlı uğurlu olsun rabbim hayırlı bir evlat olarak yetiştirmek nasip etsin inşallah
Sormayin basima geleni kocam aldi beni dukkana girdik kicimi tabureye koydum tlf caldi komsunun kizi toplasip geliyolarmis hemen eve geri getirdi evi dip kose temizledim resmen toz aldim kisir ve mucver yaptim hemde kocaman kaselerde ve hepsi 45 dk icinde oldu hamarat kariyim ben beeee :))) ama oluyorum yorgunluktan hizmet etme kismini hesaplamamisim sanirim :))
maşallah sana kız , allah nazardan saklasın dikkatet dinlen biraz cnm.onlarda hizmet etsin boşver.yapması senden hizmet onlardan.
beni özleyen olmadı sanırım
aaa deme oyle. benim aklimdaydin. arada baktim hep geldin mi diye bugun ayrintili ultrsn vardi yaa. nasil gecti
bugün normal kontrol vardı canım. Doplerim 7 mayısda. Kontrolde gayet iyi geçti, bir sorun yok
beni özleyen olmadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?