Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

birazdan tahlil sonucumu almaya gideceğim dua edin bana hcg yükselmiş olsun bebişim içimde olsun... rüyamda bile gördüm kızım oluyordu bu sefer.....
güzelsonuçlarla gel inşallah

hoşbulduk cnm amin cnm rabbimde sana ikiinci evladını tez elden nasip etsin...........

Sormayin basima geleni kocam aldi beni dukkana girdik kicimi tabureye koydum tlf caldi komsunun kizi toplasip geliyolarmis hemen eve geri getirdi evi dip kose temizledim resmen toz aldim kisir ve mucver yaptim hemde kocaman kaselerde ve hepsi 45 dk icinde oldu hamarat kariyim ben beeee :))) ama oluyorum yorgunluktan hizmet etme kismini hesaplamamisim sanirim :))

maşallah sana kız , allah nazardan saklasın dikkatet dinlen biraz cnm.onlarda hizmet etsin boşver.yapması senden hizmet onlardan.

Bu arada zeynepmeynep dogum yapmis cok sevindim rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin isallaahhhhh bitaneciklerimden biriydi valla cok duygulandimmm )

maşallah sana kız , allah nazardan saklasın dikkatet dinlen biraz cnm.onlarda hizmet etsin boşver.yapması senden hizmet onlardan.

Valla aksamdan tlf etselerdi firin iside yapardim ama nerdeyse calarlar kapiyi bi balkonum kaldi yikanacak kalkip yapacak gucum kalmadi yemin ederim :)

kızlar ben yumurtalıklarıma baktırmıştım.iyi çalışıyor demişlerdi.ama ben bu ay evleniyorum ve hemen olsun hemde ikiz olsun istiyorum.bende kuru incir aldım bal ve polende aldım onları yiyorum.acaba çok yumurtlarmıyım ki.siz tecrübelisiniz bilirsiniz.inciri kaynatmıyorum.sadece yiyorum.

Kizlar pancem de dogurmus onun dogum haberi beni aglatti benim ilk bebekim onunla beraberdi masallah o kucagina almis :)

Merhaba kizcelerrrrrr
Bu hafta acayip uykum geliyor
Belim de azıcık ağrıyor
Benim fındık büyüyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…