Kiz msj hakkim dolmus heryone paketimde yok meraklandik vallaaa bide ozleyen olmamis diyo :) kontrole mi gittin nasildi cinar efendi foto yok mu foto :))
selma ey cemahattttttttttttttttt
nettiryonuz lennnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmm
melisam ne için gittin doktora pufymm abinle hasret giderdinmi balım
melisam ne için gittin doktora pufymm abinle hasret giderdinmi balım
Huzurum senin kontrol ne zaman ya ne zaman ogrenicez cinsiyetini ikili test olmadin mi betadan yorum yapalim barim
hoşgeldin nereye gittin len sen ne doktoruna gittin neden gittin ne dedi doktor neyin var bebkinmi var yoksa
selma ey cemahattttttttttttttttt
nettiryonuz lennnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmm
canım artık fotolarında hep kafasını falan çekiyorlar ya, yakışıklımı ben bile göremedimki :26:
bide kan falan alındı baktı normal dedi, dopler gelsede oğlumu incelesem
Gamze ya sorma cok heyecanlıyım
Çarşamba ikili teste gitcez
Doktor görürsem bir sey söylerim dedi
Gun sayıyorum valla
Ne yavaş gecti bir bilsen
oh ohh şükür kavuşturana bebeğim yaa valla senin adına çok sevindim düşkünlüğün baba beni hatırlatıyo bende kardeşime düşkünüm aynı anne yokya elimde büyüdü daha bebek sayılırdı o yüzden anlıyorum seni aşağı yukarı balımcanım daha ilk geldiklerinde aldık, yolda 15 dk zaman geçirdik. Hafta sonu yemeğe davet ettik, muhtemelen bu akşamda gelir
hey ben senin ebenin deseydin düdtütrük doktor bak ben söliyim bu doktor birgün senin elinde kalır bak ben görüyorum o potansiyeli sende gülümgülüm doktora gitmedim sadece alısverişi halledip geldim . ben ne sanssız bi insanım ya doktor cumaya gitmiş oglen ondan sonrada hiç hasta almamıs almıcakmıs dangalak ya. canım söktürücü biteli 7 gün oldu bende hala tık yok ondan gitcektim pazartesiye kaldı artık hastalanmazsam
huzurum hoşgeldin ne günü sayıyosun hayırdır balım:18::18:Gamze ya sorma cok heyecanlıyım
Çarşamba ikili teste gitcez
Doktor görürsem bir sey söylerim dedi
Gun sayıyorum valla
Ne yavaş gecti bir bilsen
yok len bebek yok ondan eminim. cişim gelsinde yine bitesti harcayım ya %100 yok yani.
sen nettin gülüm anlat hele
ne dedi lemmmm dr :)
oy oy oyy ekrana sigmiyo mu seninkide artik :))
oh ohh şükür kavuşturana bebeğim yaa valla senin adına çok sevindim düşkünlüğün baba beni hatırlatıyo bende kardeşime düşkünüm aynı anne yokya elimde büyüdü daha bebek sayılırdı o yüzden anlıyorum seni aşağı yukarı balım
hey ben senin ebenin deseydin düdtütrük doktor bak ben söliyim bu doktor birgün senin elinde kalır bak ben görüyorum o potansiyeli sende gülüm
huzurum hoşgeldin ne günü sayıyosun hayırdır balım:18::18:
sen yap yinede belli olmaz 7 gün az değil kuzucum yap hemencik hadi bende ne anlatayım kıtlıktan çıkmışım gibi saldırıyorum nasıl bir iştahım var anlatamam deli gibi eve saldırıyorum yemiyim diye eşime birşey aldırmıyorum abur cubur yoksa deliriyorum dayanamafım eşime ne bulursan getir dayanamıyorum didim artık off
oh ohh şükür kavuşturana bebeğim yaa valla senin adına çok sevindim düşkünlüğün baba beni hatırlatıyo bende kardeşime düşkünüm aynı anne yokya elimde büyüdü daha bebek sayılırdı o yüzden anlıyorum seni aşağı yukarı balım
:)))) arkadaşlar ben yeni katıldım ama kimsyle görüşemiyorum yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?