mrs.who,melisakaktus,didemss25, elif hoşgeldiniz
görmedim ki o yüzden yorum yapamıycam.
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:mrs.who,melisakaktus,didemss25, elif hoşgeldiniz
ne dedi lemmmm dr :)
oy oy oyy ekrana sigmiyo mu seninkide artik :))
:)))) arkadaşlar ben yeni katıldım ama kimsyle görüşemiyorum yardım
hoşbuldum canım sağolasın sende hoşgeldin ne yaptın nasıl gidiyomrs.who,melisakaktus,didemss25, elif hoşgeldiniz
hoşgeldin canım aramıza buyur söyle ne derdin var senin yardımcı olabileceğimiz birşeyse eğer seve seve:)))) arkadaşlar ben yeni katıldım ama kimsyle görüşemiyorum yardım
tostos benim önceki adetim 27 subat len. söktürücü yü bitireli 7 gün oldu yoksam önceki adete göre abooooooooooooo cok gün geçmiş sayamadım
hosbulduk bidenemmmmmmm hocammmm kocaya aldirdim o gun kurabiyeyi bu aralar iyiligi ustunde ama canim ne istee bilemedimm :))
evet canım söyle :)) bende yeni katıldım.seni duydum:)
dktor deme bana o doktorun ben var ya bipppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
bipppppppppppppppp bipppppp
Ayyyyy az kalmiss bak drdan cikinca once buraya yazancan tamam mi vallaha catlarim bennnnn
Bir bipte benden gelsin dr dedigin cumaya mi gider allah askina cuma var diye kimse hasta olmasin o zaman :)
okudum canım sonrasında aldırdığını biliyorum akabinde yaptıklarını da (araba camı). Daha da sana akıl vermem, sen cadılık konusunda bana ders vermeye yetkinsin bence
Hehehhe ama ise yaradi valla adama bi iyilik geldi cam kirilinca her istedigimi yapiyo ama canim bisiy istemiyo simdide demek ki isin tatli yani adam huysuzken yaptirmaktaymis :)))
Tabi buraya yazcam gamzem
Kocamdan once size haber vermiştim
Hamile oldugumu
Kan sonucunu hemen veriyorlar mı acaba
cumadan sonrada abdesi bosulmasın diye almıyo hödükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sanırsam
merhaba kizlar nasilsiniz bakem....
ikili testimin sonucunu aldim dr umla konusdum cok sukur bi sikinti yokmus. bir ay sonraya konntrole gel dedi bende esim gelince gitmeyi dusunuyorum hemde cinsiyetini ogrenmis oluruz bizden bole herkes iyidir umarim.
kuzucum ya bu benim ovucanlar hiç kızarmamakla beraber bir dengesiz gidiyor bak koyayım resimlerini. Bu arada 1 Nisanda adet olmuştu ben. koyduğum ovular 10. 11. 12. gün ovularıEki Görüntüle 389849
valla canim ben 1 hafta sonra aldim kan sonucunu hic unutmam o gunu rezil etmistim kocami
ayyyyyy koptum kiz olabilir namahremm kuku gormesin yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?