Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

mrs.who,melisakaktus,didemss25, elif hoşgeldiniz

hosbulduk bidenemmmmmmm hocammmm kocaya aldirdim o gun kurabiyeyi bu aralar iyiligi ustunde ama canim ne istee bilemedimm :))

görmedim ki o yüzden yorum yapamıycam.

oyyyy gostermedilerse garanti devlete gittin demi gecen aksam bana da gostermediler gicik oldum

:)))) arkadaşlar ben yeni katıldım ama kimsyle görüşemiyorum yardım

Hosgeldin canim ozelden gorusemezsin msj sayin yeterli degil daha msj sayin 100 olunca ozel msj atabilirsin :) msj sayisini doldurmak icinde burdaki muhabbetimize katilabilirsin :))

mrs.who,melisakaktus,didemss25, elif hoşgeldiniz
hoşbuldum canım sağolasın sende hoşgeldin ne yaptın nasıl gidiyo
:)))) arkadaşlar ben yeni katıldım ama kimsyle görüşemiyorum yardım
hoşgeldin canım aramıza buyur söyle ne derdin var senin yardımcı olabileceğimiz birşeyse eğer seve seve
tostos benim önceki adetim 27 subat len. söktürücü yü bitireli 7 gün oldu yoksam önceki adete göre abooooooooooooo cok gün geçmiş sayamadım

kuzucum 1 hafta geçmiş az deil olma ihtimali de var çünkü söktürücüye rağmen bir kaç günü anlarım bendede geçerdi ama 1 hafta uzun süre inş bebek yoktur gülüm o kadar söktürücüye Allah göstermesin balım ya kaö tabenydi ilaçlar:26:

hosbulduk bidenemmmmmmm hocammmm kocaya aldirdim o gun kurabiyeyi bu aralar iyiligi ustunde ama canim ne istee bilemedimm :))

okudum canım sonrasında aldırdığını biliyorum akabinde yaptıklarını da (araba camı). Daha da sana akıl vermem, sen cadılık konusunda bana ders vermeye yetkinsin bence

okudum canım sonrasında aldırdığını biliyorum akabinde yaptıklarını da (araba camı). Daha da sana akıl vermem, sen cadılık konusunda bana ders vermeye yetkinsin bence

Hehehhe ama ise yaradi valla adama bi iyilik geldi cam kirilinca her istedigimi yapiyo ama canim bisiy istemiyo simdide demek ki isin tatli yani adam huysuzken yaptirmaktaymis :)))

Hehehhe ama ise yaradi valla adama bi iyilik geldi cam kirilinca her istedigimi yapiyo ama canim bisiy istemiyo simdide demek ki isin tatli yani adam huysuzken yaptirmaktaymis :)))

fenasın fena akıl vermiycem dedim ama ben kocamın hiçbir şeyine zarar vermem, onu o kadar kızdırırım ki o telefonundan alır hıncını. Kaç telefon heba oldu benim yolumda bilinmez birde güneş gözlüğü oda güzel oluyor haberin ola hehe

merhaba kizlar nasilsiniz bakem....

ikili testimin sonucunu aldim dr umla konusdum cok sukur bi sikinti yokmus. bir ay sonraya konntrole gel dedi bende esim gelince gitmeyi dusunuyorum hemde cinsiyetini ogrenmis oluruz bizden bole herkes iyidir umarim.

Tabi buraya yazcam gamzem
Kocamdan once size haber vermiştim
Hamile oldugumu
Kan sonucunu hemen veriyorlar mı acaba

valla canim ben 1 hafta sonra aldim kan sonucunu hic unutmam o gunu rezil etmistim kocami

cumadan sonrada abdesi bosulmasın diye almıyo hödükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sanırsam

ayyyyyy koptum kiz olabilir namahremm kuku gormesin yazik

gözün aydın, sonuna kadar tertemiz gelsin sonuçlarınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…