slm arkadaşlar giremiorum çok sık ikinci ayım oldu en son 6 mayısta adet olmuştum. hala yok sabah kan verdim birazdan çıkıp sonucumu alıcam gelince yazarım göğüs ağrım ve kasık ağrım var günlerdir o yüzden şüphelendimm.. hadi inş. güzel haberle dönerim...
mrb kızlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum malum misafirler....kardelen hayırlı olsun canım bebişin...allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn....
Sağol canım teşekkür ederim darısı herkesin başına
ayyyyyyyyyy bu sıcakta ütü yapıyorum pöfff bunaldım yaw
ütü bende de var kızlar ya offf...hatta şimdi bi makine çamaşır daha yıkadım öffff..
bu arada dejavucum testi denemek için bugün yaptım 5. günüm bugün aşırı derecede silik varla yok arası çıktı 2. çizgi...yarın yapmıcam öbür gün başlıcam asıl yapmaya..bugün nasıl yapılıyo diye denedim ne garip bir şey o öyle ip gibi ya
Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahhh...çok sağolun kızlar inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin heyecanlıyım başka belirtim yok bugün kan testi yaptıramicam sanırım yarını beklemek zorundayım böle şaşkınım mutluyum endişeliyim öle işşte inşallah başka hayırlı haberlerde alırız gelişmeleri yine yazarım
evet cnm ince biraz. Bende ilk başta garipsemiştim ama sonra alışıyorsun. Ben pet bardağa örneği alıp öyle yapıyordum. İlk başlarda öyle çıkıyor işte canım. 5. gğn daha erken ama ne zaman yumurtlaman olacaksa, biliyorsan az çok ona ykın zamanlarda yapmamazlık etme silik çıktı felan diye. Çünkü bir gün önce silik çıkıyor bir gün sonra bir bakıyorsun koyu çıkıyor. Tabii bir gün öncesi çokta silik olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?