Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ayy hadi bakalım heyecanlandım. Bu hafta bereketli hafta.

slm kızlar geçmişi okuyup geldim isoldeciğimin teste 2.çizgisi çıkmış inş.kan testi sonucuyla gelir birazdan coşarız
seyf84 arkadaşımızda test yapmış pozitif çıkmış amma berekerli topic çıktık

Selammmmm kızlar

Nerde benim kuzen meg has odada mı

kızlar benim regl ilk defa bu kadar uzadı ya biliyorsunuz regl olmadan önce 2 gün üstüste pempe lekelenme gelmişti...normal regl oldum normalde 3. gün tamamen bitmiş olur 2 gündür de gene pembe lekenlenme geliyor hey allahım ya

mrb kızlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum malum misafirler....kardelen hayırlı olsun canım bebişin...allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn....

mrb kızlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum malum misafirler....kardelen hayırlı olsun canım bebişin...allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn....

Sağol canım teşekkür ederim darısı herkesin başına

Kızlar ,merhaba her kese. Bır sorum olucak sızlere,ozelıkle hamıslere.benım adetıme 10 gun var ve bu gun acayıp kasık ve bel agrısı yasıyorum.hamıle olanlar, ılK haftalarda bu durumu yasadınız mı hıc?????? Netden arasdırdım hamılelıkde ola bılıyor boyle hal.adetım 16 hazıranda olmusdu.....cevaplarınızı beklıyorum canlarım....

Son düzenleme:
kızlarrr ya ben dün doktora gittim kasıklarım çok ağrıyodu....adetim 2.günde kesildiği için hamile sandıydım kendimi....değilmişimmm....idrar yollarında enfeksiyon varmışşş...bu hamile kalmama engel mi...

ayyyyyyyyyy bu sıcakta ütü yapıyorum pöfff bunaldım yaw

bende yapcam yaaa valla gözümde büyüyor. Çok bir ütüm yok ama pantolonlar felan off yanii.. Yapcaz artıkk sonra bir de pazar işim var bu sıcakta amaan. Akşamüzeride üşenirim diye hemen gidip gelem diyorum..

ütü bende de var kızlar ya offf...hatta şimdi bi makine çamaşır daha yıkadım öffff..
bu arada dejavucum testi denemek için bugün yaptım 5. günüm bugün aşırı derecede silik varla yok arası çıktı 2. çizgi...yarın yapmıcam öbür gün başlıcam asıl yapmaya..bugün nasıl yapılıyo diye denedim ne garip bir şey o öyle ip gibi ya

bende de pantolan gömlek ne arasan var ama az kaldı pazarda var bugün ama gitmiycem bayılırım bu sıcakta.bu arada benimde bel ağrım var hastalancam ama heralde

evet cnm ince biraz. Bende ilk başta garipsemiştim ama sonra alışıyorsun. Ben pet bardağa örneği alıp öyle yapıyordum. İlk başlarda öyle çıkıyor işte canım. 5. gğn daha erken ama ne zaman yumurtlaman olacaksa, biliyorsan az çok ona ykın zamanlarda yapmamazlık etme silik çıktı felan diye. Çünkü bir gün önce silik çıkıyor bir gün sonra bir bakıyorsun koyu çıkıyor. Tabii bir gün öncesi çokta silik olmaz.

merhabalaaarrrr
kızlar bi süredir giremiyordum, yeni hamişleri kutluyorum, çooookkkk mutlu ve sağlıklı bi hamilelik ve bebşlerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum
darısı hepimizin başınaa
ben de giremediğim süre içinde yumurtlama testi aldım 28 günde adet oluyorum 12. gün denedim çift çizgi, 13. yine çift çizgi, dün doktora gittim gebelik öncesi test ve kontroller için dr da yumurtalık kistimi gördü, herşey yolundaymış bakalım inşallah bu ay tuttururum böyle olmak istiyorum bendeeeee

Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahhh...

pet bardak kalmamıştı eve attığım bitmiş bi gargaram vardı onların da oval bir şeyi oluyor ya bardak gibi ama küçük onda yaptım testi.. benim değişiyor biraz canım 12 mayıs 7 haziran 2 temmuz 5er gün önce regl oldum ortalama 26 gün sürüyor garantiye almak için 7 ya da 8. gün başlıcam yapmaya ne olur ne olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…