Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

26 günse ortalama erken başla tabii canımm.. 26 günde yumurttlama 12. güne tekabül eder. 10. günde felan çift çizgi görebilirsin..

meeegg kız nerdesin gözümüz yollarda kaldıydııı halvetten buraya gelmeye vaktin mi olmadıııı

Selam kızlar napıyosunuz bakimmm
hamişlerimizi tebrik ediyorumm kızlarr inşallah bizde görürüz en belirgin olanlarından hayırlısıyla bu ay tutturalımmm:26::26:

bende senin gibiyim canım cok fazla olmasada 10ne yakın bende de bel ağrısı var günümede 8gün kaldı haftaya test yapacam inş hayırlı bir sonuç alırız....

ben geldiiiii efet batlarımmmm

çok sevindim yeni bi gibemiz varmış..syf84
isolde de bugün kanda baktırıcaktı,inşallah gibedir..
darısı başımıza olsun inşallahhh...

beni sorucak olursanız,ben halvet olayını 17. gün kapatmış bulunmaktayım.. nadasa aldım kendimi de kocemi de..
hayırlısı bakalım.. bugün 20. günüm amma piller bitti

HoşgeldiiiiiinnnnnnnnnnKuzen

syf84 kutlarım arkadaşımm

sağlıkla kucağına almanı kısmet etsin Allahım inşallahhh...

bende senin gibiyim canım cok fazla olmasada 10ne yakın bende de bel ağrısı var günümede 8gün kaldı haftaya test yapacam inş hayırlı bir sonuç alırız....

yani canim benim,ne dersin,hamlie olma ihtimali var mi acaba? hic hamile arkadaslar bu durumu yasadilar mi? ya da boyle olupda hamile kalmayanlar var mi?? cok merak ediyorum da.....

Canımm robot olsa biterdi pilleri yaniii normaldirr.. Nihayet dinlenmeye geçtiniz yanii... Dün gece yoktunn.. Bende az oturdum yorulmuştum malum misafir vardı valla gözlerimi zor açıyordum. Bugünde halsizim yaa hala uykumu alamamış bir halim var. Pazara da gidemicem galiba. Belki akşam eşim işten gelince beraber gideriz hava geç kararıyor pazar toplanmaz daha. Hem biraz serinlik çıkar hava da çok sıcak belki de yatarm biraz gerç gündüz de uyuyamam been.

meeegg kız nerdesin gözümüz yollarda kaldıydııı halvetten buraya gelmeye vaktin mi olmadıııı

yok annem ya halvet olayı dıend bizim artık..
:92::92::92:

hayırlısı bakalım nası çalışmışız,notumuzu alınca anlıcaz

HoşgeldiiiiiinnnnnnnnnnKuzen
kuzenimmmm nasılsın

miggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg geldi
:86::86::86:

fıstık miyabaaa

aslında 20ye kadar sürdürebilmek isterdim şu halveti amma olamadı işte..niden acep

yok annem ya halvet olayı dıend bizim artık..
:92::92::92:

hayırlısı bakalım nası çalışmışız,notumuzu alınca anlıcaz

kuzenimmmm nasılsın

fıstık miyabaaa
İyi olmaya çalışıyorum zorla
Sen?
aslında 20ye kadar sürdürebilmek isterdim şu halveti amma olamadı işte..niden acep

Siz bu ay olmadıysa bi daha ki ay gün aşırı yapın o zaman 20-22 sürdürebilirsin canım

benim dünkü yumurta akına benzeyen akıntıyla beraber akşam başladı halvetler.ama 1 gece ara vermek lazım mı kızlar.

kocam bana yasak koydu kızlar psikolojin bozuluyo diyo artık kk ya günde 1 saat girceksin dedi

yani canim benim,ne dersin,hamlie olma ihtimali var mi acaba? hic hamile arkadaslar bu durumu yasadilar mi? ya da boyle olupda hamile kalmayanlar var mi?? cok merak ediyorum da.....

bende merak ediyorum inş hamişizdir hayırlısıyla canım hamile arkadaşlar sorumuza lütfen cevap verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…