- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
pet bardak kalmamıştı eve attığım bitmiş bi gargaram vardı onların da oval bir şeyi oluyor ya bardak gibi ama küçük onda yaptım testi.. benim değişiyor biraz canım 12 mayıs 7 haziran 2 temmuz 5er gün önce regl oldum ortalama 26 gün sürüyor garantiye almak için 7 ya da 8. gün başlıcam yapmaya ne olur ne olmaz...
burda kimse slm almıyo galiba
hoşgeldin canım
slm cnm hoşgeldin sıcaktan ve ütü buharından beynim pörtledi ondan görmedim ben
Kızlar ,merhaba her kese. Bır sorum olucak sızlere,ozelıkle hamıslere.benım adetıme 10 gun var ve bu gun acayıp kasık ve bel agrısı yasıyorum.hamıle olanlar, ılK haftalarda bu durumu yasadınız mı hıc?????? Netden arasdırdım hamılelıkde ola bılıyor boyle hal.adetım 16 hazıranda olmusdu.....cevaplarınızı beklıyorum canlarım....
ben geldiiiii efet batlarımmmm
çok sevindim yeni bi gibemiz varmış..syf84
isolde de bugün kanda baktırıcaktı,inşallah gibedir..
darısı başımıza olsun inşallahhh...
beni sorucak olursanız,ben halvet olayını 17. gün kapatmış bulunmaktayım.. nadasa aldım kendimi de kocemi de..
hayırlısı bakalım.. bugün 20. günüm amma piller bitti
bende senin gibiyim canım cok fazla olmasada 10ne yakın bende de bel ağrısı var günümede 8gün kaldı haftaya test yapacam inş hayırlı bir sonuç alırız....
ben geldiiiii efet batlarımmmm
çok sevindim yeni bi gibemiz varmış..syf84
isolde de bugün kanda baktırıcaktı,inşallah gibedir..
darısı başımıza olsun inşallahhh...
beni sorucak olursanız,ben halvet olayını 17. gün kapatmış bulunmaktayım.. nadasa aldım kendimi de kocemi de..
hayırlısı bakalım.. bugün 20. günüm amma piller bitti
meeegg kız nerdesin gözümüz yollarda kaldıydııı halvetten buraya gelmeye vaktin mi olmadıııı
kuzenimmmm nasılsınHoşgeldiiiiiinnnnnnnnnnKuzen
miggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg geldi
:86::86::86:
Canımm robot olsa biterdi pilleri yaniii normaldirr.. Nihayet dinlenmeye geçtiniz yanii... Dün gece yoktunn.. Bende az oturdum yorulmuştum malum misafir vardı valla gözlerimi zor açıyordum. Bugünde halsizim yaa hala uykumu alamamış bir halim var. Pazara da gidemicem galiba. Belki akşam eşim işten gelince beraber gideriz hava geç kararıyor pazar toplanmaz daha. Hem biraz serinlik çıkar hava da çok sıcak belki de yatarm biraz gerç gündüz de uyuyamam been.
İyi olmaya çalışıyorum zorlayok annem ya halvet olayı dıend bizim artık..
:92::92::92:
hayırlısı bakalım nası çalışmışız,notumuzu alınca anlıcaz
kuzenimmmm nasılsın
fıstık miyabaaa
aslında 20ye kadar sürdürebilmek isterdim şu halveti amma olamadı işte..niden acep
yani canim benim,ne dersin,hamlie olma ihtimali var mi acaba? hic hamile arkadaslar bu durumu yasadilar mi? ya da boyle olupda hamile kalmayanlar var mi?? cok merak ediyorum da.....
aslında 20ye kadar sürdürebilmek isterdim şu halveti amma olamadı işte..niden acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?