bende merak ediyorum inş hamişizdir hayırlısıyla canım hamile arkadaşlar sorumuza lütfen cevap verirmisiniz
İyi olmaya çalışıyorum zorla
Sen?
Siz bu ay olmadıysa bi daha ki ay gün aşırı yapın o zaman 20-22 sürdürebilirsin canım
benim dünkü yumurta akına benzeyen akıntıyla beraber akşam başladı halvetler.ama 1 gece ara vermek lazım mı kızlar.
Kasık ağrısımıydı soru benim önceki hamileliğimde çok oldu bunda yok
aslında 20ye kadar sürdürebilmek isterdim şu halveti amma olamadı işte..niden acep
canim,siz ara vermeden 17 gun arka-arkaya mi oldunuz?????
canim,siz ara vermeden 17 gun arka-arkaya mi oldunuz?????
iyiyim ama bi bıkkınlık hali var.. bakalım hayırlısı kuzen..
bi dahaki aya günaşırı zaten amannnn diyimm amannn
sen iyi olmak zorundasın ama.. bu,bu yani bebeem
hadi bakalım rastgelsin canım :92:
bence ara vermek iyi.. sora piller bitiveriyo sona doğru.. şekil1-A bendeniz megGİL :86:
acabaa nideenn...kızımmm gün aşırı yapsaydınn 20 ye kadar giderdinn.. Ben bir aha ki ay 14. gün başlıcam 25. güne kadar devam etcem 21. gün yumurtluyorum yaa... Gün aşırı da olunca o kadar yormaz zati.. Yumurtlama testi de yapcam belkim çifti yakalayınca o gün ve ertesi günü arka arkaya olabilerrrr bir aksilik çıkmazsa tabee...
13 ve 16. günleri atladık sadece fıstık :96:
yani 17de 15
canım topiğin halvet rekoru meg ve birsum yada edam dı tam hatırlamıyom onlarda biri 17 gün biri de 22 gün dur durak bilmediler maşallah...mahsülü toplarlar inşallah
akşam yumurtlama testimde 2.çizgi gene silik çıktı ama o akıntı niye geldi ki.bende işi ssağlama alayım dedim
Maşallahhhh... Benden sana 10 tam puaaan... Bebişte bu çalışmaya 10 versinde gelsin artıkınnn ama
Evet canım bende kendimi zorunlu hissettiğim için mücadele ediyorumiyiyim ama bi bıkkınlık hali var.. bakalım hayırlısı kuzen..
bi dahaki aya günaşırı zaten amannnn diyimm amannn
sen iyi olmak zorundasın ama.. bu,bu yani bebeem
hadi bakalım rastgelsin canım :92:
bence ara vermek iyi.. sora piller bitiveriyo sona doğru.. şekil1-A bendeniz megGİL :86:
evet canim ,hem kasik,hem bel agrisi.sende ilk haftada mi olmusdu agri??????
bu ay pas geçerse banko alcam zaten o yımırtlama testlerinden..
bu ne bööle ay,sürünüyum resmen
canım yumurta akı kıvamında olan akıntı yumurtlamadan baya önce geliyor. Bende o akıntg gelince öbür gün yumurtlucam sanırdım ama yumurtlama testi alınca yanıldığımı anladım. Benim o akıntı geliyordu nerden baksan bi 4-5 güne çift çizgi çıkıyordu testte yanii koyuyu görüyordum. Sen gün aşırıya devam et ama yakındır çifti görmeenn..
bende merak ediyorum inş hamişizdir hayırlısıyla canım hamile arkadaşlar sorumuza lütfen cevap verirmisiniz
slm kızlar merhabalar nasılsınız aranıza yenı katıldım bende sizler gibi bebek istiyorum rabbim isteyen herkese en hayırlısıyla en kısa zamanda verir inşallah....
kocam bana yasak koydu kızlar psikolojin bozuluyo diyo artık kk ya günde 1 saat girceksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?