Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İyi olmaya çalışıyorum zorla
Sen?

Siz bu ay olmadıysa bi daha ki ay gün aşırı yapın o zaman 20-22 sürdürebilirsin canım

iyiyim ama bi bıkkınlık hali var.. bakalım hayırlısı kuzen..
bi dahaki aya günaşırı zaten amannnn diyimm amannn
sen iyi olmak zorundasın ama.. bu,bu yani bebeem

benim dünkü yumurta akına benzeyen akıntıyla beraber akşam başladı halvetler.ama 1 gece ara vermek lazım mı kızlar.

hadi bakalım rastgelsin canım :92:
bence ara vermek iyi.. sora piller bitiveriyo sona doğru.. şekil1-A bendeniz megGİL :86:

aslında 20ye kadar sürdürebilmek isterdim şu halveti amma olamadı işte..niden acep

acabaa nideenn... kızımmm gün aşırı yapsaydınn 20 ye kadar giderdinn.. Ben bir aha ki ay 14. gün başlıcam 25. güne kadar devam etcem 21. gün yumurtluyorum yaa... Gün aşırı da olunca o kadar yormaz zati.. Yumurtlama testi de yapcam belkim çifti yakalayınca o gün ve ertesi günü arka arkaya olabilerrrr bir aksilik çıkmazsa tabee...

akşam yumurtlama testimde 2.çizgi gene silik çıktı ama o akıntı niye geldi ki.bende işi ssağlama alayım dedim

bu ay pas geçerse banko alcam zaten o yımırtlama testlerinden..
bu ne bööle ay,sürünüyum resmen

canım topiğin halvet rekoru meg ve birsum yada edam dı tam hatırlamıyom onlarda biri 17 gün biri de 22 gün dur durak bilmediler maşallah...mahsülü toplarlar inşallah

sivatanımmm

okuyorum seni bebeğimmm..

hayırlısı inşallahhh..

akşam yumurtlama testimde 2.çizgi gene silik çıktı ama o akıntı niye geldi ki.bende işi ssağlama alayım dedim

canım yumurta akı kıvamında olan akıntı yumurtlamadan baya önce geliyor. Bende o akıntg gelince öbür gün yumurtlucam sanırdım ama yumurtlama testi alınca yanıldığımı anladım. Benim o akıntı geliyordu nerden baksan bi 4-5 güne çift çizgi çıkıyordu testte yanii koyuyu görüyordum. Sen gün aşırıya devam et ama yakındır çifti görmeenn..

Maşallahhhh... Benden sana 10 tam puaaan... Bebişte bu çalışmaya 10 versinde gelsin artıkınnn ama

sağol dejavucum
amma has odamız cazibesini kaybetti bu yüzden sanırım

neyse düzeltcem artık ilerleyen zamanlarda,üstün cilve performansımlan

slm kızlar merhabalar nasılsınız aranıza yenı katıldım bende sizler gibi bebek istiyorum rabbim isteyen herkese en hayırlısıyla en kısa zamanda verir inşallah....

Evet canım bende kendimi zorunlu hissettiğim için mücadele ediyorum
evet canim ,hem kasik,hem bel agrisi.sende ilk haftada mi olmusdu agri??????

Bel ağrısı olmadı kasığımın sol tarafı ağrıyodu çok sonra o ağrı yayılmaya başladı..İlk hafta ağrıyodu evet

bu ay pas geçerse banko alcam zaten o yımırtlama testlerinden..
bu ne bööle ay,sürünüyum resmen

aaall bebeeem yaaaa böyle çekilr mi her gün her gün.. Zaten sperm 48 saat dayanıyor sonra özelliği kaybolıuyor yani çok önceden yaptıklarının bir faydası yok ki. Biz kadınlar ayda bir kere yumurtluyoruz o da 24 saat dayanıyor zaten. Testi yapıp koyuyu görünce bile yapsan tutar yanii. Koyu çıkacağını düşündüğün zamanlara yakın gün aşırı başlarsın. Bir tek testte koyuyu gördüğün gün ve ertesi gün arka arkaya yaparsın..

anladım canım bende diyorum ya test bozuk yada ben yanlış yaptım.bakalım ne zaman görcez çift çizgiyi.:82eki çift çizgiden sonra kaç gün halvet olmalı acaba:18:

benim karnımla kasıklarım yani sol kasığım ağrıyo ara ara yayılıyo dün geceden beri şimdide ağrıyo
bu ara baya atraksiyonlu geçti ev durumlarım ya acep stresten erken mi adet olcam nedir anamadım ben

Son düzenleme:
slm kızlar merhabalar nasılsınız aranıza yenı katıldım bende sizler gibi bebek istiyorum rabbim isteyen herkese en hayırlısıyla en kısa zamanda verir inşallah....

hoşgelsinnn.. Allah sanads bizlerede bebiş nasip etsin inş.bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…