sağol dejavucum
amma has odamız cazibesini kaybetti bu yüzden sanırım
neyse düzeltcem artık ilerleyen zamanlarda,üstün cilve performansımlan
herkese iyi dilekleri duaları için çok teşekkür ederim ama iş yerinde olduğum için hala gidemedim kan testine inş en kısa zamanda onuda halledip gelicem böle bi uyku bastırıyo sürekli belki etkisidir bilemiorum :) hissettiğim herşeyi yazıcam kızlar bide ben ankaralıyım ama iş nedeniyle yozgattayım burasıda küçük bi şehir iyi bi doktor araştırmam lazım ankarada da medicanayı düşünüyorum şimdilik bakalım hayırlısıyla o günlere çıkalım
slm kızlar merhabalar nasılsınız aranıza yenı katıldım bende sizler gibi bebek istiyorum rabbim isteyen herkese en hayırlısıyla en kısa zamanda verir inşallah....
aaall bebeeem yaaaa böyle çekilr mi her gün her gün.. Zaten sperm 48 saat dayanıyor sonra özelliği kaybolıuyor yani çok önceden yaptıklarının bir faydası yok ki. Biz kadınlar ayda bir kere yumurtluyoruz o da 24 saat dayanıyor zaten. Testi yapıp koyuyu görünce bile yapsan tutar yanii. Koyu çıkacağını düşündüğün zamanlara yakın gün aşırı başlarsın. Bir tek testte koyuyu gördüğün gün ve ertesi gün arka arkaya yaparsın..
aysun o kocan saçmalamasın litfen
benim karnımla kasıklarım yani sol kasığım ağrıyo ara ara yayılıyo dün geceden beri şimdide ağrıyo
bu ara baya atraksiyonlu geçti ev durumlarım ya acep stresten erken mi adet olcam nedir anamadım ben
eee afedersin de adamı damızlık gibi kullandın anacımm.. Cazibeyi kaybetmeden yapmak lazım ama olmuyor işte ne kadar onu hissettirmemeye çalışsan da eşinde sende bebek çalışması içinde olduğunuzu bildiğiniz için eskisi gibi olmuyor bir zorunluluk ve tekdüzelik oluyor ister istemez. Napalım bebek için herşeye katlanılır. İnşallah bebek gelir de değer.. Ama olmazsa moral bozma Allah bilir vaktini..
herkese iyi dilekleri duaları için çok teşekkür ederim ama iş yerinde olduğum için hala gidemedim kan testine inş en kısa zamanda onuda halledip gelicem böle bi uyku bastırıyo sürekli belki etkisidir bilemiorum :) hissettiğim herşeyi yazıcam kızlar bide ben ankaralıyım ama iş nedeniyle yozgattayım burasıda küçük bi şehir iyi bi doktor araştırmam lazım ankarada da medicanayı düşünüyorum şimdilik bakalım hayırlısıyla o günlere çıkalım
teşekkür ederim canım bende gecen cumartesi aşılama yaptırdım şuanda sonucunu bekliyorum hayırlısı inşallah tutar 2 gündür de bayagı sancım var dr um bşey de demedi progestan verdi geçti kıslar yaa...hoşgelsinnn.. Allah sanads bizlerede bebiş nasip etsin inş.bu ay
teşekkür ederim canım bende gecen cumartesi aşılama yaptırdım şuanda sonucunu bekliyorum hayırlısı inşallah tutar 2 gündür de bayagı sancım var dr um bşey de demedi progestan verdi geçti kıslar yaa...
Kızlar geçen sene bizde şöyle bir durum olmuştu. Ben yumurta takibine gidiyordum o arada da ara kanamam olmuştu hormon değerim bozulmuş yumurtam çatlamıyordu bende klomen kullanmıştım doktorum vermişti. 14. gün kontrole gittiimde yumurtam çatlamıştı yeni çatlamş demişti doktorum biz o günün akşamı hemen birlikte olmuştuk. Bende de ne manyaklık o iki haftanın içinde reglimi beklediğim son hafta İstanbul'a gitmiştim. Bavul felan çıkardım merdivenlerden sonra indirdimm, torba taşıdım bilmem nee.. Normalde 14. gün çatlayınca 28. gün regl olmam lazımdı. Ben butaya dönerken yolda regl oldum tam kalktım inmek için reglimde geldi. Ama 28. gün değil 26. gün gelmişti. Sanırım ben o zaman öğrenemeden düşük yaptım. Çok pişman olmuştum gittiğime.. Sanki anneme desem annem gel mi diyecekti ama işte cahillik. Hala aklımı kurcalar acaba hamile miydim yoksa değil miydim diye eğer olsaydı şimdiye kucağımda seviyor olcaktım yavrumu. O yüzden valla bir yere kıpırdamıcam yumurtlama günlerinden sonra..
teşekkür ederim canım bende gecen cumartesi aşılama yaptırdım şuanda sonucunu bekliyorum hayırlısı inşallah tutar 2 gündür de bayagı sancım var dr um bşey de demedi progestan verdi geçti kıslar yaa...
inşallah canım ya bundan 6 ay kadar önce dış gebelik geçirdim ve şuanda çok korkuyorum çok istiyorum ve çok korkuyoru hayırlısı aşılama yaptıran var mı kıslar aranısdainş. pozitif sonuç alırsın cnm kendini yormamaya çalış
ya hem görev hem de benim canım çok fazla yandığı için höt höt ettimdi çokta..
eşşeğim ben ya
neyse düzelticem artık bi şekilde
teşekkür ederim şekercimm
kafayı sıyırcan diyo yeter diyo bende bunaldım artık diyo niye olmuyo demee başladım diyo bende arı sütü bal polen keçi boynuzu pekmezi yediriyorum iki gündür kocama patlama yaşıyo ama kendi içinde hastayım diye bişi yapamıyo garibim
yaaa yanmaz mı canımm o kadar çalışmaya yanii.. Ben 4 senelik evliyim ama biraz ara versek yapmasak sonra yine canım acıyor ilk başta yani.. Bende höt höt yapıyorum napıyım.. Gün aşırı olursa o kadar zorlanmazsın eşinde rahat eder o da ne de olsa strese girmiştir yanii.. Gerekte yo zaten hayatım gün aşırı yeter paralama kendini. Allah vermek istedilkten sonra auda bir defa da çalışsan veriyor çok var öyle çevremde nasılda imreniyorum bilsen..
inşallah canım ya bundan 6 ay kadar önce dış gebelik geçirdim ve şuanda çok korkuyorum çok istiyorum ve çok korkuyoru hayırlısı aşılama yaptıran var mı kıslar aranısda
inşallah canım ya bundan 6 ay kadar önce dış gebelik geçirdim ve şuanda çok korkuyorum çok istiyorum ve çok korkuyoru hayırlısı aşılama yaptıran var mı kıslar aranısda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?