Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım tam emin olmamakla birlikte 3-4 saat tutmak gerekiyormuş idrarı birde idrarı yapmaya başladıktan sonra ortalarından almak gerekiyormuş nette öyle okumuştum

teşekkürler damlacım

gelmesinn kırmızılarrrrr yaşasın şehzadeler

şehzade ve sultanlarımıs gelin litfen artık,çok bekletmeyin bizi

canım tam emin olmamakla birlikte 3-4 saat tutmak gerekiyormuş idrarı birde idrarı yapmaya başladıktan sonra ortalarından almak gerekiyormuş nette öyle okumuştum

Testi yapmadan önce idrar ne süre ile tutulmalıdır?
Testi yaptığınız gün ne kadar geçse idrar tutmanız gereken süre o kadar azdır. Örneğin beklediğiniz adet kanaması 1 hafta geçmiş ise idrar tutmadan herhangi bir zamanda testi yapabilirsiniz. Öte yandan adet kanamasını beklediğiniz gündeyseniz ya da adet kanamanız 1-2 gün geciktiyse bu durumda 4 saat idrar yapmayıp daha sonra testi yapmalısınız.

bak bu yazıyı senin için kopyaladım netten canım umarım biraz yardımcı olabilmişimdir

harikasın damlacımmteşekkürler

şifa ama beni eklememişsin listeye bende daha olmadım eşim test almış yine yarın yaparım belki 10 hazirandı benim bat meg sen yarın yapacan mı test...

canım o zaman iki umudumuz var aramızda dualarımız sizinle gelsin artık güzel haberler ya

slm kızlar bende gelebilir miyim aranıza ... bi bebiş bekleyen anne adayı olarak... megicim hayırlı olsun bebem topiğin güzel bir başlık olmuş .. yalnız bana şu konu başlarındaki BAT tablosunu anlatırmısın canım yaa..

haa bu arada yalnış anlaşılmasın hamiş değilim ama artık ciddi manada olmak istiyorum...

hoşgeldin canım

bat yani beklenen adet tarihi
tabloda herkesin günü varki takip edebiliyoruz böyle yanii
bu ay ilk ayınmı olacak denemeler için hayırlısı olsun şimdiden

heh öbür oyun arkadaşım da geldii yaşasınnn
(biz beren ve şifayla kkdeki oyun kulübüne de takılıyoruz da... onlar şampiyon ama.. benim 20 oyunda falan falan rekorlarım var sadece..)
hoşgeldin canımmm

BAT ; beklenmeyen adet tarihi..
yani adet oluyosun ya,sora halvet çalışmaları yapıyosun ya:78:,işte daha sonra tekrar adet olmayı beklemiyoruz artık..

pekiii senin bat kaç berenim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…