canım tam emin olmamakla birlikte 3-4 saat tutmak gerekiyormuş idrarı birde idrarı yapmaya başladıktan sonra ortalarından almak gerekiyormuş nette öyle okumuştum
gelmesinn kırmızılarrrrr yaşasın şehzadeler
canım tam emin olmamakla birlikte 3-4 saat tutmak gerekiyormuş idrarı birde idrarı yapmaya başladıktan sonra ortalarından almak gerekiyormuş nette öyle okumuştum
Selamün Aleyküm..Burada bir fıstık vardı bir fıstık..Nerede o fıstıkkk??
Selamün Aleyküm..Burada bir fıstık vardı bir fıstık..Nerede o fıstıkkk??
Testi yapmadan önce idrar ne süre ile tutulmalıdır?
Testi yaptığınız gün ne kadar geçse idrar tutmanız gereken süre o kadar azdır. Örneğin beklediğiniz adet kanaması 1 hafta geçmiş ise idrar tutmadan herhangi bir zamanda testi yapabilirsiniz. Öte yandan adet kanamasını beklediğiniz gündeyseniz ya da adet kanamanız 1-2 gün geciktiyse bu durumda 4 saat idrar yapmayıp daha sonra testi yapmalısınız.
bak bu yazıyı senin için kopyaladım netten canım umarım biraz yardımcı olabilmişimdir
Bilmemmmmmm şuanda sayfada kaç kişi varki önceden sohbetimizin geçtiği.....?
Bilmemmmmmm şuanda sayfada kaç kişi varki önceden sohbetimizin geçtiği.....?
şifa ama beni eklememişsin listeye bende daha olmadım eşim test almış yine yarın yaparım belki 10 hazirandı benim bat meg sen yarın yapacan mı test...
kesin bennnn
megim senden bahsedio canım işte bırak nazlanmayııııı
canım o zaman iki umudumuz var aramızda dualarımız sizinlegelsin artık güzel haberler ya
slm kızlar bende gelebilir miyim aranıza ...bi bebiş bekleyen anne adayı olarak... megicim hayırlı olsun bebem topiğin güzel bir başlık olmuş .. yalnız bana şu konu başlarındaki BAT tablosunu anlatırmısın canım yaa..
slm kızlar bende gelebilir miyim aranıza ...bi bebiş bekleyen anne adayı olarak... megicim hayırlı olsun bebem topiğin güzel bir başlık olmuş .. yalnız bana şu konu başlarındaki BAT tablosunu anlatırmısın canım yaa..
ben olabilirim gibi bi his doğdu içime sankim :78:
ben miyim yoksam fıstık
kesin bennnn
megim senden bahsedio canım işte bırak nazlanmayııııı
evet fıstıkım ben
evitaxım naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?