Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoş geldin canım aramıza bat beklenmeyen adet tarihi demekmiş bende burada öğrendim yani adet olmayı istemediğimiz adet tarihi

hoşgeldinnnnnnnnnnn
hoş buldum canım sağ olasın ...

hoşgeldin canım
bat yani beklenen adet tarihi
tabloda herkesin günü varki takip edebiliyoruz böyle yanii
bu ay ilk ayınmı olacak denemeler için hayırlısı olsun şimdiden
hoşbuldum canım yaa evet bu ay ilk olacak Allah naip ederse bakalım inşallah

heh öbür oyun arkadaşım da geldii yaşasınnn

hoş buldum bebem yaa hadi be sifaada mı burda beni oyunlarda en zorlayan şahıs kendisi.. onun yüzünden skor yapıcam diye kaç kere yemek yaktım ben :26: hımm anladım du ben bi tarih ayarlaması yapimm ne zamandı hemen bakimm geliyorum...

ohh benmişim fıstık yaşasınnn :78:
iyiyim bende şükürler olsun..
bugün adet olmam lazımdı,henüz gelen yok..
gelmesin de inşallahhh

İnşallah tatlım allah gönlüne göre verir.Git test yaptır ne duruyosunnnnnn.Bak bende yarın alıcam test sonucumu ikimizde gezeriz belkiiii yarın burda bu saatlerdeee

canım ayın 6sıymış adet tarihim şimdi sordum eşime benim tarihlerle aram pek iyi değildir de

İnşallah tatlım allah gönlüne göre verir.Git test yaptır ne duruyosunnnnnn.Bak bende yarın alıcam test sonucumu ikimizde gezeriz belkiiii yarın burda bu saatlerdeee

hepimizin gönlümüzdekini versin güzel Allahım inşallahhhhhh

canımmsınn teşekkürler

ohhh keyif senin canım bende az önce içtim kahve ile sigaramı zaten strese girdim sanki daha çok içmeye başladım:2:

valla ben evde olunca az içiorum yaa sende çok içme canım

Kızlarrr benim kocam geldi bacağını burkmuş sinir oldum

canım geçmiş olsunn ne olmuş eşin ne iş yapıyodu

adıda fırat olacak

adını bile koyduk iyimi :))) ay fıratımız gel artık sevindir biziiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…