kızlar ben kaçtım duşa fln gircemmm görüşrüz öpüyorum hepinizzii
o zaman ne diycez inşallah annesine çekmez
eeee inşallah annen allah sana senin gbi çocuk versin demediyse belki çekmez sana aysuncum
o zaman ne diycez inşallah annesine çekmez
eeee inşallah annen allah sana senin gbi çocuk versin demediyse belki çekmez sana aysuncum
benim annem bana dedi ama 17 yaşımdan sonra dedi ne bezdirdiysem artık kadını:26:
yok ya düşman başına vermesin allah böle çocuk çocuggu takip etmeye çalışıyon başın dönüyo nerde napıyo kime gitti benim çantayı kurcalıyo makyaj malzemelerini çıkarttı döktü cüzdan falan abimin yatak odasında parfümler kremler çoraplar bi görseydiniz eltimle zor toparladık
valla zor öyle çocuk allah olanların yardımcısı olsun bize uslu olanlarından versin inşallah
sağol canımmm
ne yemek var???
canım demiyim şimdi burdaki hamişlrin canı istemesin dimi ama kolay bişi hemen yapabilirler aslında..
Kızlar bir selm vereyim dedim ama hemen gidiyorum. Benim kociş gelcek gezmeye çıkcaz biraz hazır bugün yağmur yokken bi alışveriş merkezi felan yapalım dedik. Pazartesi İstanbul'a yolculuğum var kardeşime bişiler bakcam da götürcem. Annemin de d. günü gittiğim hafta ama ona ordan alcam kendsii beğensin herşeyi beğenmezdee.. Hadi hazırlanayım beeen gelince girerim öptümmm..
tamam canımmm
valla ben duşa giremedim sivatan yakaladı beni hehehe yakalandım face e takılıp kalınca
sivatan muckkk
hilalcim,senin bat 6 temmuz yazıyo be :26:???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?