Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

o zaman ne diycez inşallah annesine çekmez

eeee inşallah annen allah sana senin gbi çocuk versin demediyse belki çekmez sana aysuncum

yok ya düşman başına vermesin allah böle çocuk çocuggu takip etmeye çalışıyon başın dönüyo nerde napıyo kime gitti benim çantayı kurcalıyo makyaj malzemelerini çıkarttı döktü cüzdan falan abimin yatak odasında parfümler kremler çoraplar bi görseydiniz eltimle zor toparladık

benim annem bana dedi ama 17 yaşımdan sonra dedi ne bezdirdiysem artık kadını:26:

valla zor öyle çocuk allah olanların yardımcısı olsun bize uslu olanlarından versin inşallah

kızlar ben çıkıyorum öptüm sizi bu arada merak dağları aştı ama yapmıyorum test falan

Kızlar bir selm vereyim dedim ama hemen gidiyorum. Benim kociş gelcek gezmeye çıkcaz biraz hazır bugün yağmur yokken bi alışveriş merkezi felan yapalım dedik. Pazartesi İstanbul'a yolculuğum var kardeşime bişiler bakcam da götürcem. Annemin de d. günü gittiğim hafta ama ona ordan alcam kendsii beğensin herşeyi beğenmezdee.. Hadi hazırlanayım beeen gelince girerim öptümmm..

şimdiden hayırlı yolculuklar iyi gezmeler canımmmmmm

slm kızlar 2 saat gittim geldim ne hararetli şeyler konuşulmuş öylevalla duygu fırtınası yaşayarak okudum kocalara kızdım,hamiş arkadaşlara allah sabır versin ve bebiklerini korusun inş.
bu arada bi arkadaş sormuş hangi bikini markası diye kyo my friend te gnçtrk lilerre %%20 di.ama ben bi şey bulamadım beğendiklerimin hep bedeni kalmamıştı.
arkadaşlar böyle marka fln yazıyorum yasak fln değil dimi bilmiyorumda

hilalcim,senin bat 6 temmuz yazıyo be :26:???

çıkan arkadaşlarım,görüşürüz :79:

bende çıkıcam biraz,evle ilgileniim diyorum.. sora gelirim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…