Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet ama ben sen yazarkende söylemiştim benim 32-35 günde bir oluyorum.keşke olmasam ama pek bi belirtim yyok hamişlikle ilgili

ya inşallah sende gibeğsindir canımm

hadi bakalım hayırlısı..

liste başısın bu arada :92:

geldim canlarım. bişeyler hazırladım yedi ali kaptan. şimdide tv izliyo geniş aileyi. gülüyo. sanki hiçbişey olmamış gibi. allah allaaaaah acaba benmi kafayı yiyorum. gidip geliyo bunun kafası. insan nasıl davranacagını sasırıyo vallahi. neyse şimdilik iyi gibi bakalım Allahım yardım et şu adama kendinide benide bebeğimizide daha fazla yıpratmasın ne olur iyi olsun ne oluuur

keşke olsam cnm ya bu ay yıldönümümüz eşim geçen sene çok büyük bir süpriz yapmıştı bana.dün gece takıldı bu sene top sende diye benimde içimden keşke hamiş olsam ne süpriz olurdu ama diye geçti.
meg bu arada 6 temmuzu değiştirelim mi gerçi ben sürekli girmeye çalışıyorum bi şey olursa hemen yazarım

cnm okudum valla yazdıklarını allah sabır versin ama geçici bi durumdur belkide birden olduğuna göre birden de geçer belki

kızlar kocam aradı erken geliyomuşhemen çıkıcaz yazlığa gidicektik ben daha duş alcam çanta hazırlıycam ooooooo.hadi size iyi muhabbetler öptümmmmmm

kızlar kocam aradı erken geliyomuşhemen çıkıcaz yazlığa gidicektik ben daha duş alcam çanta hazırlıycam ooooooo.hadi size iyi muhabbetler öptümmmmmm

Yazlık mı ?
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Allah'ım tatil,deniz,güneş, kum bana ne kadarda uzak bu yılll.....

tatil şehrinde olmak tatil yapmak anlamına gelmiyor ne kötü daha denize girmedim ben de tatil istiyorum ama yaaaaaaaa ama ama önce bebek istiyorum tek hakkım varsa bebekten yana kullanayım ben

bilginim bence eşin şokta baba olma konusunda inş zamanla düzelir alıştıkça cnmmm üzülme sen kıyamammmm

hilalcim iyi tatiller canımmm

Son düzenleme:

inşallahh cnm inşallah dediğin gibidir. onu cok seviyorum ve kıyamıyorum hasta olarak kabul ediyorum suan. yoksa dayanılacak gibi değil. öpüyorum cnm cabuk git gel görüşürüüük :81:

tebrik ederim cnm allah tamamina erdirsin

kızlar ben geldimmm ama fazla kalamicam..
ist dayım geldimmm :)

yine facede eklenmişsiniz ben kaçırmışımm...

ben de istiyorum isimlerinizi
bana da özelden yollayın ekleyeyim kızlar..

öpüyorum hepinizi

kıslar bişey diyimmi bat 12 benim az önce test yapım dedim ve yine silik çift çizgi çıktı
yok anam yaaa bende doğuştan beta hcg var hep böle oluyo
bu sefer iğneden sanırsamküüüü

Son düzenleme:
kıslar bişey diyimmi bat 12 benim az önce test yapım dedim ve yine silik çift çizgi çıktı
yok anam yaaa bende doğuştan beta hcg var hep böle oluyo
bu sefer iğneden sanırsamküüüü

Ama ya hamişsen Adet gününe kadar bekle istersen günün geçerse hemen bir kan testi yaptır inşallah hamilesindir canım Tabi öle olmasını istiyorsan :26:

ya iğneden değilse?ne kadar oldu iğneyi yapalı?

hatırlamıyomm kiii iş yerindetakvimde yazıyooo
takvim yap boza döndü valla geçen perşembeydiii heh haırladım sabah 11 de
yanlışmı görüyom acep didim testte t çizgisinin yerini biliyom ya artık testi ikiye ayırdım bakalım o zaman da görcemmi dedim t olmadan efett görüyommm ama iğnedendir 1 hafta oldu daha iğne olalı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…