evet ama ben sen yazarkende söylemiştim benim 32-35 günde bir oluyorum.keşke olmasam ama pek bi belirtim yyok hamişlikle ilgili
geldim canlarım. bişeyler hazırladım yedi ali kaptan. şimdide tv izliyo geniş aileyi. gülüyo. sanki hiçbişey olmamış gibi. allah allaaaaah acaba benmi kafayı yiyorum. gidip geliyo bunun kafası. insan nasıl davranacagını sasırıyo vallahi. neyse şimdilik iyi gibi bakalım Allahım yardım et şu adama kendinide benide bebeğimizide daha fazla yıpratmasın ne olur iyi olsun ne oluuur
kızlar kocam aradı erken geliyomuşhemen çıkıcaz yazlığa gidicektik ben daha duş alcam çanta hazırlıycam ooooooo.hadi size iyi muhabbetler öptümmmmmm
kızlar kocam aradı erken geliyomuşhemen çıkıcaz yazlığa gidicektik ben daha duş alcam çanta hazırlıycam ooooooo.hadi size iyi muhabbetler öptümmmmmm
Yazlık mı ?
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Allah'ım tatil,deniz,güneş, kum bana ne kadarda uzak bu yılll.....
kıslar ben paydos ettimmmmmm kaçıyom ama gelcem yine eve gidiyim bi
beni bekleyin ciciklerrrrrrr
tatil şehrinde olmak tatil yapmak anlamına gelmiyor ne kötü daha denize girmedim ben de tatil istiyorum ama yaaaaaaaa ama ama önce bebek istiyorum tek hakkım varsa bebekten yana kullanayım ben
bilginim bence eşin şokta baba olma konusunda inş zamanla düzelir alıştıkça cnmmm üzülme sen kıyamammmm
kıslar ben paydos ettimmmmmm kaçıyom ama gelcem yine eve gidiyim bi
beni bekleyin ciciklerrrrrrr
görüşürüz canımmmmmmmm muckkk
kan testi sonucumu öğrendim kıslar pozitifmiş 5 haftalık doktorum aradı söledi ama müdürümle bozuştuğum için sevinemedim bile nese çok şükürki tuttu en azından uykum çok gelio bu arada bide bel ağrım var göğüslerimde daha şimdiden patlicakadet dönemi belirtilerim aynen devam dio sanırım 9 ay devam etcek :)
kıslar bişey diyimmi bat 12 benim az önce test yapım dedim ve yine silik çift çizgi çıktı
yok anam yaaa bende doğuştan beta hcg var hep böle oluyo
bu sefer iğneden sanırsamküüüü
kıslar bişey diyimmi bat 12 benim az önce test yapım dedim ve yine silik çift çizgi çıktı
yok anam yaaa bende doğuştan beta hcg var hep böle oluyo
bu sefer iğneden sanırsamküüüü
ya iğneden değilse?ne kadar oldu iğneyi yapalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?