hepimizin gönlümüzdekini versin güzel Allahım inşallahhhhhh
canımmsınn teşekkürler
bende öyle düşünerek bacağına tekme attım benimi kandırıyor diyeal işte,bahanesi hazır demek
hoş buldum bebem yaahadi be sifaada mı burda beni oyunlarda en zorlayan şahıs kendisi.. onun yüzünden skor yapıcam diye kaç kere yemek yaktım ben :26: hımm anladım du ben bi tarih ayarlaması yapimm ne zamandı hemen bakimm geliyorum...
buz koyduk şimdi geçer inşallah yoksa sakat bacakla halvete girecek ya girecek ya girecek ben anlamamgeçmiş olsun canım ... iyi mi durumu eşinin
bende öyle düşünerek bacağına tekme attım benimi kandırıyor diyedoğruymuş ama
ben anlamam bahane mahane, yarın akşam benim olacksın dedimm, posamdanda faydalan bari diyor şimdi
derincim geçmiş olsun bu arada eşine hayırdır önemli bir şey yoktur umarım..
bende öyle düşünerek bacağına tekme attım benimi kandırıyor diyedoğruymuş ama
ben anlamam bahane mahane, yarın akşam benim olacksın dedimm, posamdanda faydalan bari diyor şimdi
ben ona sana ne lazım halı saha maçı zaten evde maç yapıyoruz ya dedim dinlemedi amaay yazık adama yaaa bide senmi vurdunnn
kaçarı varmı olacak olacak
Şu bizde gül menekşe bilmemney yazıyor ismin altında sende bulmuşsn formülü beni bir aydınlat tatlım aradım aradım bulamadım nasıl istediğimizi yazabiliyoruz oraya?
Şu bizde gül menekşe bilmemney yazıyor ismin altında sende bulmuşsn formülü beni bir aydınlat tatlım aradım aradım bulamadım nasıl istediğimizi yazabiliyoruz oraya?
geçmiş olsun canım ... iyi mi durumu eşinin
evet evett şifam da burda
siz burda bi on dakka konuşun şifamla o zaman,beennn eee şeeeeyyy
anladım canım inşallah...teşekkür edrrimm canım burkma işte buz koyduk geçer herhalde yarına :94:
ben ona sana ne lazım halı saha maçı zaten evde maç yapıyoruz ya dedim dinlemedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?