Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

'ya sonra'
özcan deniz-deniz çakırın filmi,oldukça güzeldi..
dün izledim tavsiye olunur cicimm :92:

megim ben türk filmlerini hiç sevmiyorum izlememde

Hayatım yalan adlı yabancı romantik komedi filmini şiddetle tavsiye ediyorum süper film baş rolde jenifer aniston var

cnm dün akşam izledim o filmi çok güzeldi ::)

çok severim jennifer'ı,bende izlicem
izle megim çok güzel filmmm

bende şimdi natalia portman la ashton kutcher on filmini izliycem bağlanmak yok diye

gelirim arada

sende iyi ki varsın canımm..
bitanecik pisicimm,test yapmıcak mısın peki?

Ama ben test yapamamki eşimde izin vermez bende yapamam çünkü 3 yıl içinde okadar çok negatif test gördüm ve bunalıma girip günlerce ağladımki artık benim bir gün hamile olduğumu testten öğrenmem imkansız gibi birşey ancak çok inanıcam hamile olduğuma ve iki hafta falan adet olmıcam ozaman yapabilirim oda pozitif çıkma ihtimali yüksek olacağı için yoksa şuan yapıpta negatifi görürsem bir hafata evden çıkmadan ağlıyacağımı biliyorum belirsizlik negatiften iyidir

ben bayılırım romantik komedilere..

pc I love you(hilary swank)
notebook
something's gotta give(diane keaton-jack nicholson)
teklif(sandra bullock'un)
when harry met sally(bendeniz meggil ryan'ın filmi:86:)

bunlar ilk etapta aklıma gelenler..
yarın bende yazarım başka da..

Son düzenleme:

bende korku filmi çok severim

evet güzel söz; belirsizlikler negatiften iyidir..

ama eğer üstüne görmüşsen???
yani şu durumda zaten hamile değilim diyosun dimi..
o zaman hayal kırıklığı olmaz ki pisicim..
yani pozitifi görürsen süüpppeerrrler ötesi olur o zaman,o başka..

sen bilirsin canım benim..

Başımıza gelenler
Yes man
Davetsiz çapkınlar
Şıpsevdi
Bu filmleride tavsiye ederim

Y a ben gerçekten anormalim biliyorum deliyim hatta belki ama hiç ilişkiye girmediğim ve hamile olmadığımdan emin olduğum an bile yaptığım testin sonucu negatif çıkarsa kötü oluyorum napim bende böleyim ama şuan bir sorun yok yani mutluyum ama bebişle ilgili hayal kırıklığı oluyor nagatif sonuç görmek ve ozman kendime acıyorum ağlıyorum sürekli iyisimi böle kendi haline kalsın ilacın bir zararı olmamış olduğunu bilmek bile mutlu edici ben birgün hamile kalırsam sanırım dr ultrasondan söleyecek gibesin diye

Kızlar bende kaçtım malum adet bitti çok çalışmamız lazım iyi geceler

kızlar bende filmi izliyorum hala hepinize iyi uykular yarın görüşürüzzzzzz

yedek anahtar bende megim koydym paspasın altına

fatoşcum hamile misin şimdi okuyabildimm...
tebrik ederim canım benimm...
allah tamamına erdirsin inşş...

günaydın kızlarrrr.
akşam yumurtlama testi yaptım 2.çizgi diğer günlere göre daha koyuydu ama diğeriyle aynı değildi.bu akşam gene yapıcam belki bu akşam gerçekleşir yumurtlama.zaten bu akşam doktorada gidicem oda bakar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…