Yaptımmm olmadııı neden olmadııı
yapmayın şekerlerim kahveyi sigarayı bırakınn
benim 2 ay oluyor sigarayı bırakalı yazık bebeiklerimize
kendi kaşındı ben gitme demiştimmmkız varya bugün konuştuk o kadar halı sahaydı bilmeneydi bak işte bacağını burkmuş adamcağızzz
kendi kaşındı ben gitme demiştimmm
kızlarr ya ben çıkıyorummm, yarın işe gideceğimm için ben biraz-cık erken yatıyorum, birde şu benimmm hünkarımla bir ilgileneyim naz yapmaya başladı yine hepinize iyi geceler iyi sohbetletrrr inşallah hayırlı haberler alırızzz inşallah en kısa sürede sağlıkla bebelerimizi kucağımıza alırız. allah hepimize sağlıklı ahlaklı zeki dürüst namuslu vatanına milletine hayırlı evlatlar veriri(bu arada her halvettede bu duayı eder oldum artık)
öptüm hepinizi gece kuşları
kızlarr ya ben çıkıyorummm, yarın işe gideceğimm için ben biraz-cık erken yatıyorum, birde şu benimmm hünkarımla bir ilgileneyim naz yapmaya başladı yine hepinize iyi geceler iyi sohbetletrrr inşallah hayırlı haberler alırızzz inşallah en kısa sürede sağlıkla bebelerimizi kucağımıza alırız. allah hepimize sağlıklı ahlaklı zeki dürüst namuslu vatanına milletine hayırlı evlatlar veriri(bu arada her halvettede bu duayı eder oldum artık)
meg bak bebeğin adını bile koydu bizim kızlar FIRAT olacakmışhadi artık bi test yap da bizi de rahatlat sende rahatla önceişinizi halledin tabi
kontrol paneli sayfası-profili düzenle-kişisel rütbe yazan yere yazabilirsin istediğini evitaxım
kızlar nere kayboldunuzz yaaaa
Oldu oldu olduuuuuuuuu..teşekkürler megim.
kızlar ne ediyonuz
ben bıralardayım,arada batının en hızlı bakanı olayını yapıyorum da.....
rica ederim evitaxcımm
selaaaaaammmmmm:79:
needelim,kaynatıyoruz habiresen neediyosun?
tşk ler canım benim bende bilmiyordum :26:
ne edeyim beklemedeyim :97::97:
daha önceden konuşulmuştu,kim bebeğine ne isim vericek diye..
onu diyo derincim,Fırat diye
yarın test yapıcam,rahatlayalım dimi bende çatliyciimmm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?