Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yapmayın şekerlerim kahveyi sigarayı bırakınn
benim 2 ay oluyor sigarayı bırakalı yazık bebeiklerimize

doğru söylüyorsun canım benim inş bırakacağım bende en çok sevinende aşim olacak heralde bu işe o kullanmıyor çünkü çok kızıyor tek tartışma bu yüzden zaten aramızda :44:

kız varya bugün konuştuk o kadar halı sahaydı bilmeneydi bak işte bacağını burkmuş adamcağızzz
kendi kaşındı ben gitme demiştimmm

kızlarr ya ben çıkıyorummm, yarın işe gideceğimm için ben biraz-cık erken yatıyorum, birde şu benimmm hünkarımla bir ilgileneyim naz yapmaya başladı yine hepinize iyi geceler iyi sohbetletrrr inşallah hayırlı haberler alırızzz inşallah en kısa sürede sağlıkla bebelerimizi kucağımıza alırız. allah hepimize sağlıklı ahlaklı zeki dürüst namuslu vatanına milletine hayırlı evlatlar veriri(bu arada her halvettede bu duayı eder oldum artık )
öptüm hepinizi gece kuşları

temem ilgilen nazlu bebeenle derinim
yarın görüşürüüüzzz öpüyorumm

iyi geceler derincim inşallah canım ne güzel dilekler bunlar ...

meg bak bebeğin adını bile koydu bizim kızlar FIRAT olacakmış hadi artık bi test yap da bizi de rahatlat sende rahatla önceişinizi halledin tabi

iyi geceler canım hayırlı işler dualarını bizim yerimize de yap tatlım

meg bak bebeğin adını bile koydu bizim kızlar FIRAT olacakmış hadi artık bi test yap da bizi de rahatlat sende rahatla önceişinizi halledin tabi

daha önceden konuşulmuştu,kim bebeğine ne isim vericek diye..
onu diyo derincim,Fırat diye

yarın test yapıcam,rahatlayalım dimi bende çatliyciimmm :18:

daha önceden konuşulmuştu,kim bebeğine ne isim vericek diye..
onu diyo derincim,Fırat diye

yarın test yapıcam,rahatlayalım dimi bende çatliyciimmm :18:
yarın mı yapacaksın ne kadar geçti günün hadi bakalım canım ya hayırlısı... senin de mi ilk bebeğin olucak?

selam cicişler nasılsınız meg aldın mı listenin son halini bende listenin en hızlı güncelleştirmesini yapan nick olayım bari yok yok geç katılıyorum ve azıcık kalıyorum bu aralar ismini hemen ekleyemediğimiz arkadaşlarım kusurumuza bakmayın

hem oyun arkadaşım gelmiş Beren ciğim hoş geldin tatlım nasılsın inşallah Rabbim çok bekletmeden nasip etsin sana bebişini (hayırlısağlıklıca)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…