daha önceden konuşulmuştu,kim bebeğine ne isim vericek diye..
onu diyo derincim,Fırat diye
yarın test yapıcam,rahatlayalım dimi bende çatliyciimmm :18:
yarın mı yapacaksın ne kadar geçti günün hadi bakalım canım ya hayırlısı...senin de mi ilk bebeğin olucak?
selam cicişler nasılsınızmeg aldın mı listenin son halini bende listenin en hızlı güncelleştirmesini yapan nick olayım bari yok yok geç katılıyorum ve azıcık kalıyorum bu aralar ismini hemen ekleyemediğimiz arkadaşlarım kusurumuza bakmayın
hem oyun arkadaşım gelmiş Beren ciğim hoş geldin tatlım nasılsıninşallah Rabbim çok bekletmeden nasip etsin sana bebişini (hayırlısağlıklıca)
anladım canım inş Alah gönlüne göre verir tabi hepimizin benimkide erkek istiyor ilk defa bebğin adı hakkında konuştuk ben hep bir şeyler deyip duruyordum ama ilk defa eşim gönlündeki ismi söyledi EMİR istiyormuş erkek bebek istiyor ya kız ismi hakkında bir şey demedi ama ECE olabilirmiş benim söylediklerimden de ona olumlu baktı:90:
hoş buldum canımhoş buldum tatlım sağ olasın sende hoş geldin ..şükür kavuşturana dimi ama iyi diyelim iyi olsun canım ya sen nasılsın? amin inşallah tatlım hep birlikte Rabbim o minik mucizelerimize kavuştursun...
ilk olucak Allah izin verirse berencim..
bugün adet olmam lazımdı..
ama gelen giden yok şükürler olsun:92:
teşekkürler canım,hayırlısı hepimiz için..
yımırtlama gününü ve hangi günler çalışıcanı sanırım biliyosundur..
ben bilmiyodum doğru dürüst başta da.. öğrendim sonradan..:78:
bu kadar dualar ediyoruz,tertemiz dileklerde bulunuyoruz..
Allah kabul etsin inşallahhh canımm...
ne güzel isimler
hoş buldum Damlacığım sizlerde hoş geldinizşifa hoş geldin canım
anaaaainşallah tatlım hadi bakalım hayırlısıyla hayırlı haberlerini alırız inşallahevet canım ben zaten çocuk gelişimi mezunuyum az biraz ucundan kıçından kulağından ehh işte bişiler biliyoruz valla herkes bişiler söyler ama en önemli zamanlar 13-14 ve 15idir kesin sonuçlar bakalım uğraşıyoruz
hoş buldum canımevet yaaa kısmet bugünmüş rakibim Rabbim daim etsin inşallah başta sağlığımız olsun hepimizin aminn aminnn inşallah benim artık psikoloji kaydı kayıyor zor bir durum ama içimden bir ses herkes anne olacak diye geçiyorr inşallah
kızlar cumartesi benim 18 ci gündü akıntıyla karışık pembe bir şeyler geldi buğünde rahimimde bir şeyler oluyor ağrı desem değil batma gibi bişey anlam veremedim ne oluyor bana yavvvv
haklısın canım birlikten kuvvet doğar , sonrada bebişler doğar inşallahöyle öyle valla sağlık olsunda gerisi teferruat...yok nyok hiç üzülecek moral bozacak bir şey yok Rabbimin düşündüğü dilediği zaman vardır elbetteki o zamanı bekliyorsundur canım sabır bakalım haa el ele verir üstesinden geliriz inşallah..bizde yeniyiz bakalım alt yapı çalışmalarına yeni başladık sayılır..
selam cicişler nasılsınızmeg aldın mı listenin son halini bende listenin en hızlı güncelleştirmesini yapan nick olayım bari yok yok geç katılıyorum ve azıcık kalıyorum bu aralar ismini hemen ekleyemediğimiz arkadaşlarım kusurumuza bakmayın
hem oyun arkadaşım gelmiş Beren ciğim hoş geldin tatlım nasılsıninşallah Rabbim çok bekletmeden nasip etsin sana bebişini (hayırlısağlıklıca)
21 haziran
anaaaabak bir ortak noktamız daha çıktı bende çocuk gelişimi mezunuyum hatta 4,5 yıl kadrosuz usta öğreticilik yapmıştım :92:
anaaaabak bir ortak noktamız daha çıktı bende çocuk gelişimi mezunuyum hatta 4,5 yıl kadrosuz usta öğreticilik yapmıştım :92:
haklısın canım birlikten kuvvet doğar , sonrada bebişler doğar inşallahinşallah en yakın zamanda olsun hayırlısı ile hepimizin
ilk olucak Allah izin verirse berencim..
bugün adet olmam lazımdı..
ama gelen giden yok şükürler olsun:92:
teşekkürler canım,hayırlısı hepimiz için..
yımırtlama gününü ve hangi günler çalışıcanı sanırım biliyosundur..
ben bilmiyodum doğru dürüst başta da.. öğrendim sonradan..:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?