Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben çıkıyorum.hepinize iyi akşamlar,hayırlı halvetler ççokk öptüm hepinizi :87::87::87:

canım geçmiş olsun inş rabbim en kısa sürede bebğini kucağına almayı nasip eder. biz istanbulda görev yapıyoruz 2 yıldır ama ben pek bilmiyorum istanbulu ankaralıyım dediğin hastaneyi duymadım bende tavsiye üzerine erdem hastanesine gittim herkes çok memnun ama şuan ankarada olduğumuz için bakalım burda bir yer bulucam artık hakkımızda hayırlısı

hayatım çok sağol desteğin için ben bebek olmaz diye ağlamıyom kendime ağlıyom artık bıktım kendimi bildim bileli akdeniz anemisi var tedavi oluyom ara ara iyi oluyorum tekrar başlıyo halsizleşiyorum şimdide bu guatr çıktı o da aynı bi düşüyo bi çıkıyo zaten tatilim 10 gün bi gün gidicem muayne olcam bigün tahlilleri yaptırcam bi gün sonuç alcam dra göstercem filan derken tatil bitti işte biyere gidemem ama eşimi aradım valla ağlaya ağlaya dedim böle böle sonuçlar ağlama bakıcaz çaresine üzülme dedi zaten ben hastaneye yanlız gitmiyim diye iznini bana göre ayarlamış bugün sölemişti.inşallah 2 günde olsa biyerlere kaçabiliriz yaaa bıktım bu dr dan ilaç içmekten iyi olamamaktan
en son akdeniz anemisi baya yükselmişti özele gittim dr tahlilleri yaptı dediki tek sende varsa bu bişey olmaz bebek için tehlikeli değil yapabilirsin bebek ama anne ve babada varsa o zaman tehlikeli olur o zaman bebeğin kan hastası yada kan kanseri olma şansı yüksek olur demişti şükür ki tek bende var eşimde yok ama bu guatr bi türlü geçmiyo yaaa hep aynı hep aynı

Son düzenleme:
bugün kötü bi gündü benim için baskına uğradım misafir geldi.sevmiyorum habersiz misafiri çok işim vardı halbuki ödemelerim vardı evde işlerim vardı.O kafa bozukluğuyla merakıma yenildim test yaptım ve tabiki tek çizgi,başım ağrıyo sigaram bitti dışarı çıkmak istemiyorum

selam kızlar nasılsınız?
2 gündür gşremiyorum..hala görümcemdeyim..yarın eve geçicem nasibse..
çok moralim bozuk çünkü regl sancılarım başladı..buayda yok bebişimiz..
Allaha emanet olun..öpüyorum..

boşver canım misafir allahtandırrr öyle deme pazartesi halledersin ödemelerini falan bende karışıgım aslında idrar testi silik cıkıyo aksam üstü olunca tek çizgi çıkıyo anlamadım gitti ayrıca adetim dün bitti bugün sabahda test yaptım silik çıktı akşam üstü tekrar ettim tek çizgiydii anlamadım gitti:44::44::44:
senin adetin ne zamandı ki canım yaa:44::44:

Olsun kuzucum bi daha ki ay inşallah

nilla bozmasana moralini ya,daha 12sine 4 gün var..

regl alametlerine benziyomuş ya gebelik alametleri..
sende bozma moralini bakiim bebeem

Son düzenleme:

ben kötüyüm test yaptım meraklı ben aldım gene boyumun ölçüsünü offf offf

12 veya 13 temmuzda olacam ben kesin olucam artık gideyim ped falan alayım benkız o nasıl test öyle ya sabahtan silik çıkıyo akşamüstü tek çizgi gebelik testi mi bu?:26:

ben kötüyüm test yaptım meraklı ben aldım gene boyumun ölçüsünü offf offf

ben o testlere güvenmiyorum..
bilmem kaçıncı haftasına kadar gebeliği göstermeyebiliyo o testler bazı bünyelerde..

12 veya 13 temmuzda olacam ben kesin olucam artık gideyim ped falan alayım benkız o nasıl test öyle ya sabahtan silik çıkıyo akşamüstü tek çizgi gebelik testi mi bu?:26:

aynen öyle valla sabah silikdi mirateck diye bi marka akşam üstü yaptım 6 gibi tek çizgi e simdi ne bu böyleee

nilla bozmasana moralini ya,daha 12sine 4 gün var..

regl alametlerine benziyomuş ya gebelik alametleri..
sende bozma moralini bakiim bebeem

yok anam ya 5 gün öncesinde bile çıkıyo milletin çişinde.moralide bozdum kafayıda bozdum ben iptalim artık

Fortel gebelik testi alsanıza kızlar adete 5-7 gün kala kesin sonuç..Yalnız biraz pahalı..

yok anam ya 5 gün öncesinde bile çıkıyo milletin çişinde.moralide bozdum kafayıda bozdum ben iptalim artık

peki neden benim arkadaşın 2 tane tek çizgiden sonra(günü geçmişti) ultrasonda görüldü bebesi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…