canım ben 23 yaşındayım bebekim yok malesef 3 ay önce bi dış gebelik yaşadım canım 3 senelik evliyim doktorlar bi sorun yok diyor bakalım ne olucak bu arada ben istanbuldayım sen istanbulda hangi hastaneye gidiyorsun canım ben medicine hospitıla gidiyorum eski adı nene hatun hastanesiymiş canm
canımm geçmiş olsunn.. Ama sen sağlıklı olmazsan bbeğinde sağlıklı olmaz, hamile kalıpta kaybetmek çok daha kötü hayatım. Demek ki daha zamanı var. Allah'ın takdiri canım. Sen tedavine başla hemen bitir bu işi. İlaçların da faysasını görürsün. Merak etme üzme kendini hiç... Zamana bırak tatilini en iyi şekilde geçir eğer sadece ilaç veriyorsa sürekli hastameye gitmene gerek yok bitirmeni bekler dr. O yüzden tatile de git istersen kafa dağıtırsın..
bugün kötü bi gündü benim için baskına uğradım misafir geldi.sevmiyorum habersiz misafiri çok işim vardı halbuki ödemelerim vardı evde işlerim vardı.O kafa bozukluğuyla merakıma yenildim test yaptım ve tabiki tek çizgi,başım ağrıyo sigaram bitti dışarı çıkmak istemiyorum
selam kızlar nasılsınız?
2 gündür gşremiyorum..hala görümcemdeyim..yarın eve geçicem nasibse..
çok moralim bozuk çünkü regl sancılarım başladı..buayda yok bebişimiz..
Allaha emanet olun..öpüyorum..
bugün kötü bi gündü benim için baskına uğradım misafir geldi.sevmiyorum habersiz misafiri çok işim vardı halbuki ödemelerim vardı evde işlerim vardı.O kafa bozukluğuyla merakıma yenildim test yaptım ve tabiki tek çizgi,başım ağrıyo sigaram bitti dışarı çıkmak istemiyorum
selam kızlar nasılsınız?
selam kızlar nasılsınız?
nilla bozmasana moralini ya,daha 12sine 4 gün var..
:29
regl alametlerine benziyomuş ya gebelik alametleri..
sende bozma moralini bakiim bebeem
12 veya 13 temmuzda olacam ben kesin olucam artık gideyim ped falan alayım benboşver canım misafir allahtandırrr öyle deme pazartesi halledersin ödemelerini falan bende karışıgım aslında idrar testi silik cıkıyo aksam üstü olunca tek çizgi çıkıyo anlamadım gitti ayrıca adetim dün bitti bugün sabahda test yaptım silik çıktı akşam üstü tekrar ettim tek çizgiydii anlamadım gitti:44::44::44:
senin adetin ne zamandı ki canım yaa:44::44:
ben kötüyüm test yaptım meraklı ben aldım gene boyumun ölçüsünü offf offf
12 veya 13 temmuzda olacam ben kesin olucam artık gideyim ped falan alayım benkız o nasıl test öyle ya sabahtan silik çıkıyo akşamüstü tek çizgi gebelik testi mi bu?:26:
mekimmm nabıyosunn kuşummm
nilla bozmasana moralini ya,daha 12sine 4 gün var..
regl alametlerine benziyomuş ya gebelik alametleri..
sende bozma moralini bakiim bebeem
bişey yapmıyorum..
bugün miskinlik ettim ben kocca gün..
kocam gelmek üzere..
yiter ya yiter gari valla napsak da şu bebeleri kosak içimize beeeeeyaaaaaaa
ben o testlere güvenmiyorum..
bilmem kaçıncı haftasına kadar gebeliği göstermeyebiliyo o testler bazı bünyelerde..
yok anam ya 5 gün öncesinde bile çıkıyo milletin çişinde.moralide bozdum kafayıda bozdum ben iptalim artık
Fortel gebelik testi alsanıza kızlar adete 5-7 gün kala kesin sonuç..Yalnız biraz pahalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?