Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhaba bende geldim İsoldecim gelmemiş henüz birşey yazmamış merak adiyorum onu inşallah olumsuz birşey yokturMsnden felan konuşmuş olan varmı isoldemle haberiniz varmı

tut tek tek at içeriii yada artık sok şunları yumurtaya yavvvv

he merak ettim bi video daha izledim..
ne zor nen işleri..
yımırta süper olcak da,yürücek ilerlicek de,sperm onu yolda yakalıcak da,içeri girmeye çalışcak da..
sora yımırta gene devam etcek yola da,sora rahme tutuncak da....

Güldürdün kuzen beni

Merhaba bende geldim İsoldecim gelmemiş henüz birşey yazmamış merak adiyorum onu inşallah olumsuz birşey yokturMsnden felan konuşmuş olan varmı isoldemle haberiniz varmı

pisicanımm

gelmedi hiç isolde bugün..
umarım herşey yolundadır..

Son düzenleme:
peki neden benim arkadaşın 2 tane tek çizgiden sonra(günü geçmişti) ultrasonda görüldü bebesi???

yapma be cidden mi.Benim arkadaşımda bir hafta kala yapmış çıkmış doktoru bile şaşırmış onu düşününce bende kesin yomyok

ölme kadifem ölme

Bende izliyim merak etiim

yapma be cidden mi.Benim arkadaşımda bir hafta kala yapmış çıkmış doktoru bile şaşırmış onu düşününce bende kesin yomyok

hiç belli olmaz diyorum sana ben

essas benim yok,ööle gibi geliyi :78:

hiç belli olmaz diyorum sana ben

essas benim yok,ööle gibi geliyi :78:

heh birbirimize destek oluyoruz yalnızz aa vardır du bakalım falan diye ama kendimize gelince esas bende yok biz üşüttük baya bi bakırköy bile az gelicek bana bu gidişle manisalık oldum ben

kardelen biraz önce msjını okudumda bende ayın birinde fortel erken gebelik testi yapmıştım(25tl)tabiki tek çızık ama benim hala umudum vardı azda olsa, batıma 1-2 gün fln var.anlaşılan bizde öbür aya kalcaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…