tamam bebeğim söz dinliyorum senibenimki fala inanma falsız kalma muhabbeti kuzucum işte, ne sorcam allah aşkına, bileydi kendi kendine
sende şu randevu tarihine kadar ne olur çok düşünme tetkikleri sonuçlarını, dur bakalım ilk hedef randevu tarihine erişmek tamammı kuşum
canım hsg den hiç korkma tekrar diyorum anestezisiz oldum bitti şuan acısını filan hatırlamıyorum bileYa kızlar ben cepten girdigim için biraz zor oluyor .esram yok saka yptım sen gebe olda ben kaynamaya razıyım okudum yazdıklarınızı ama işte cvp yazmam zor oluyo biraz karışıyo mesajlarım. Anladım dugyu bana hsg yeter heralde bende şifada yaptırcam ama zamanı bilmiyorum bu ay biraz zor hafta sonu misafirim geliyo çünkü prensesim bilmiyorumki sonuclar yok bende aama almaya gitcem hemde başka doktorada sorcam bu dediklerini
Ya kızlar ben cepten girdigim için biraz zor oluyor .esram yok saka yptım sen gebe olda ben kaynamaya razıyım okudum yazdıklarınızı ama işte cvp yazmam zor oluyo biraz karışıyo mesajlarım. Anladım dugyu bana hsg yeter heralde bende şifada yaptırcam ama zamanı bilmiyorum bu ay biraz zor hafta sonu misafirim geliyo çünkü prensesim bilmiyorumki sonuclar yok bende aama almaya gitcem hemde başka doktorada sorcam bu dediklerini
cnm bnm sen içinden geldgi gibi davran pskljn herşeyden çok daha onemliherşey ii olcak cnmm bnmm Sabır ve sonu selamet inşşşşşşşş
benimde 4-5 gün sürüyordu 6. gün çekildi canım ama 6 olmaz 8-9 da olur bence o arada korunursunuz ama sen yarın tel.aç en iyi onlar yönlendirir yinedeYa kızlar şimdi ben 5 gün adet olurum genelde e bitlmi hafta sonuna denk geliyo pazarda misafirlerim geliyo acaba önümüzdeki aya mı ertelesem ama evt cektirdikten sonra 1 ay ara veriliyormuş,bekle bekle kafam karışıyo ben yrn bi hastaneyi arıyım bakalım ne diycem
Ya kızlar şimdi ben 5 gün adet olurum genelde e bitlmi hafta sonuna denk geliyo pazarda misafirlerim geliyo acaba önümüzdeki aya mı ertelesem ama evt cektirdikten sonra 1 ay ara veriliyormuş,bekle bekle kafam karışıyo ben yrn bi hastaneyi arıyım bakalım ne diycem
özel sigortam var dr. muayenesini karşılamıyor ama onuda cebimizden ödücez artık napalım sende böyle diyince iyice sevindim doğru bi karar benim için ona gitmekcanım bana cvp vermıssın ama bıraz bekledım yazmayınca cıkmak zorunda kaldım. evet semıhı bende cok duydum ozel sıgortan varsa cok guzel. bencedee dogru ona gıt
canım hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al inşallah yavrunumirabaaa
biz bugün doktora gittik
bu arada 40+1 olduk
doktor muayene etti rahimde hiç açılma ve öne doğru dönme yokmuş
normal doğum istediğim için iyi karar vermem gerektiğini
fazla beklemenin riskli olabileceğini söyledi
sonra nst ye girdim, sancılarım çıktı
tekrar geri döndüğümüzde doktora, ne öneriyorsa onu yapacağımı söyledim
o da lavmandan sonra bazen açılma olduğunu söyledi
bu gece lavman yapacağız
açılmam olursa yarın normal doğum yapacağım
bir değişiklik olmazsa sezaryene gireceğim
bayağı bir sancım var zaten
bu saatten sonra riske almak istemedik
doktorun, benim ve ailelerin fikri bu yönde
bana da çok mantıklı geldi
yaniiiiiiii hayırlısıyla yarın kuzuşuma kavuşuyorum inşallahhh
dualarınızı beklerim
evet canım biraz yüksek hastanede muayenesi 250 mi ne ben acıbadem sigortası indirimiyle 170e gidicem tam karşılamıyor muayenehanesine gitmiyorum yoksa acıbadem sigorta sorun çıkartıyor bakalım inşallah herşey umduğum gibi olurozel muayenesınde ucretı cok yuksektı 180 mı neydı ben gıdemedım o yuzden ona. ama hastanede ne kadar bılmıyorum tabı. cnm semıh ızmtın unlu prof larından bırı. benım amelıyatımı onun ogrencısı eray bey yapmıstı kı cok memnun kalmıstım.allah sıfa versın ınsallah cnm
ozel muayenesınde ucretı cok yuksektı 180 mı neydı ben gıdemedım o yuzden ona. ama hastanede ne kadar bılmıyorum tabı. cnm semıh ızmtın unlu prof larından bırı. benım amelıyatımı onun ogrencısı eray bey yapmıstı kı cok memnun kalmıstım.allah sıfa versın ınsallah cnm
mirabaaa
biz bugün doktora gittik
bu arada 40+1 olduk
bu gece lavman yapacağız
dualarınızı beklerim
mirabaaa
biz bugün doktora gittik
bu arada 40+1 olduk
bu gece lavman yapacağız
dualarınızı beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?