Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ya kızlar ben cepten girdigim için biraz zor oluyor .esram yok saka yptım sen gebe olda ben kaynamaya razıyım okudum yazdıklarınızı ama işte cvp yazmam zor oluyo biraz karışıyo mesajlarım. Anladım dugyu bana hsg yeter heralde bende şifada yaptırcam ama zamanı bilmiyorum bu ay biraz zor hafta sonu misafirim geliyo çünkü prensesim bilmiyorumki sonuclar yok bende aama almaya gitcem hemde başka doktorada sorcam bu dediklerini

tamam bebeğim söz dinliyorum seni
iyi geceler

canım hsg den hiç korkma tekrar diyorum anestezisiz oldum bitti şuan acısını filan hatırlamıyorum bile
ama adet biter bitmez çekiliyor gebelik riskinin 0 olması lazım aklında olsun ayrıca dr.um benden çekildiği ay korunmamı istedi yumurtalar radyasyon aldığı için kromozom anomalsi olup düşük yaşama riski olabiliyormuş yoksa

adetin dokuzuncu gunu çektler cnm bnm şifada çektr evt uygundır orda .....

Son düzenleme:
kzlar karnmda gaz sancısı gibi bi sancı var uzanaym ben azcık çok opyrm sizi gelemezsem yarın gçrşrzzz

cnm bnm sen içinden geldgi gibi davran pskljn herşeyden çok daha onemli herşey ii olcak cnmm bnmm Sabır ve sonu selamet inşşşşşşşş

ıns duygum ıns vaktı var bılıyorum bakalım bu ay adetım nasıl gelıcek gecen ay asılama olunca pat dıyeerken oldum bu ay yumurtladımmı bılmıyorum belkı ılacların etkısıyle yumurtlamısımdır acıkcası takmamaya calısıyorum zaten baya yogundum ama yalnız kaldıgım anda elım takvıme gıdıyo malesef bu ay adet olunca gel son asılma yaparız olmadı tup demıstı ama sanırım belkıde son sansım oldugun dan ben bu ay gıtmıycem daha dogrusu tatıle cıkıcam bu sefer ona gore ayarlamıcam kendımı ben ıkı senedır beklıyorum oda benı beklesın sıpaa

Ya kızlar şimdi ben 5 gün adet olurum genelde e bitlmi hafta sonuna denk geliyo pazarda misafirlerim geliyo acaba önümüzdeki aya mı ertelesem ama evt cektirdikten sonra 1 ay ara veriliyormuş,bekle bekle kafam karışıyo ben yrn bi hastaneyi arıyım bakalım ne diycem

benimde 4-5 gün sürüyordu 6. gün çekildi canım ama 6 olmaz 8-9 da olur bence o arada korunursunuz ama sen yarın tel.aç en iyi onlar yönlendirir yinede

canım benım 7 gun suruyo benımkını 8. gun cekmıstı sen bı sor ama yasak falan vermemıstı bana hatta bu ayı ıyı degerlendırın ılac gonderdık tup tamamen acık sansınız yuksek demıstı ama olmadı tabı neyse benım bıldıgım duygunun cektırdıgı hıstereskopıde yasak oluyo cunku onda kanama devam edebılıyo ve ılıskı yasaklanıyo benım kanamam olmamıstı hıc

canım bana cvp vermıssın ama bıraz bekledım yazmayınca cıkmak zorunda kaldım. evet semıhı bende cok duydum ozel sıgortan varsa cok guzel. bencedee dogru ona gıt

mirabaaa
biz bugün doktora gittik
bu arada 40+1 olduk
doktor muayene etti rahimde hiç açılma ve öne doğru dönme yokmuş
normal doğum istediğim için iyi karar vermem gerektiğini
fazla beklemenin riskli olabileceğini söyledi
sonra nst ye girdim, sancılarım çıktı
tekrar geri döndüğümüzde doktora, ne öneriyorsa onu yapacağımı söyledim
o da lavmandan sonra bazen açılma olduğunu söyledi
bu gece lavman yapacağız
açılmam olursa yarın normal doğum yapacağım
bir değişiklik olmazsa sezaryene gireceğim
bayağı bir sancım var zaten
bu saatten sonra riske almak istemedik
doktorun, benim ve ailelerin fikri bu yönde
bana da çok mantıklı geldi
yaniiiiiiii hayırlısıyla yarın kuzuşuma kavuşuyorum inşallahhh
dualarınızı beklerim

canım bana cvp vermıssın ama bıraz bekledım yazmayınca cıkmak zorunda kaldım. evet semıhı bende cok duydum ozel sıgortan varsa cok guzel. bencedee dogru ona gıt
özel sigortam var dr. muayenesini karşılamıyor ama onuda cebimizden ödücez artık napalım sende böyle diyince iyice sevindim doğru bi karar benim için ona gitmek

canım hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al inşallah yavrunu

ozel muayenesınde ucretı cok yuksektı 180 mı neydı ben gıdemedım o yuzden ona. ama hastanede ne kadar bılmıyorum tabı. cnm semıh ızmtın unlu prof larından bırı. benım amelıyatımı onun ogrencısı eray bey yapmıstı kı cok memnun kalmıstım.allah sıfa versın ınsallah cnm

evet canım biraz yüksek hastanede muayenesi 250 mi ne ben acıbadem sigortası indirimiyle 170e gidicem tam karşılamıyor muayenehanesine gitmiyorum yoksa acıbadem sigorta sorun çıkartıyor bakalım inşallah herşey umduğum gibi olur

Cnm sendemi izmitte oturuyosun tavsiye edeceğin bayan doktor varmı

Biblo cnm allah yardımcın olsun allah hayırlı dogumlar nasip etsin cnm.kızlar adet bitiminden en fazla 3 gün sonra oluyomuş,peki denize giriliyormu yani misafirleri denize götürcem kanamam fln olursa yada agrım zor olur,bide ilaç verildigi için 1 ay yasak olcak dedi valla öyle dedi

merhaba
cok kolay bir dogum dilerim sana
kizini saglikla kucagina almani ve bebisinin uzun omurlu olmasini dilerim

biblocum hayırlı doğumlar inşallah kuzunu sağ salim kucağına al inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim bir avazda kurtarsın dualarımızla arkandayız.................:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…