Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Gunaydinnnnn

biblocum rabbim bir avazda kurtarsin sag saglim kucagina alip mutlu mesut yasayin isallah

Cnm Allah yardımcın olsun bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş.

benim sonradan ağrım olmuştu biraz Hilalcim o yüzden film çekildikten sonra hemen bi ağrı kesici içmeni tavsiye ederim benim hiç kanamam filan olmadı havuza denize 3 gün sonra girebilirsin demişti dr.um

Kızlar içimde acayip tarifi olmayan bir sıkıntı var Allah hayırlar çıkarsın resmen evde duramıyorum o değil şu eşyaları toplasam zaten eve dönücem tam çıldırmak üzereyim ne oldu böyle bilmem bana dua edin evime sağsalim döniyim

pericim Allahın izni ile sağsalim dönersin arkadaşım evine, içini bozma lütfen.

bugün topik neden böle sessiz yaa, niçin kimseler gelmiyor of offf

herkese selamlarrrrrrrrrrrr,biblocuk ne yaptı aceppppppppppppppppppppppp:26::26::26::26:sıra bize geliyoooooo

pericim Allahın izni ile sağsalim dönersin arkadaşım evine, içini bozma lütfen.

bugün topik neden böle sessiz yaa, niçin kimseler gelmiyor of offf
bende anlamadım tatlim niye kimsecikler yok bugün
seninkiler gelmedi dimi inşallah gelmezde
çıkmak zorundayım Esracım cevabını bekliyorum öptüm

gelmediler, çok gerginim, bir yandan da içim kıpır kıpır. Rabbim dilerim bu ayda bu bekleyişimi boşa çıkarmaz.
ohh çok şükür hadi bu akşamı bi atlat yarın test yaparsın artık ben ümitliyim senden fırsat bulunca yine gelicem haber almak için

bir ses soluk çıkmadı ne yazıkki, bende merak ediyorum canım.
sen nasılsın, nasıl geçiyır son demler

zor geçiyor tatlım artık geceleri uyuyamıyoruz wcye gitmekten uyku bölünüyor.tekrar yatamıyoruz geçicek bu günlerde bakalım.bugün işe bile gitmek istemedim evde dinleniyim biraz diye halsizlik var cnm
sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…