zor geçiyor tatlım artık geceleri uyuyamıyoruzwcye gitmekten uyku bölünüyor.tekrar yatamıyoruz geçicek bu günlerde bakalım.bugün işe bile gitmek istemedim evde dinleniyim biraz diye halsizlik var cnm
sen nasılsın ?
kuzucum hala çalışıyormusun sen yaaa, yasal olarak artık çalışmaman lazım yasak, otur dinlen evinde gözünü seveyim. şimdi her fırsatta uzanman lazım senin artık belin ve sırtın çok ağrıyordur kıyamam. az kaldı hepsi geçecek çok yakında inşallah.
ben valla heyecanlı korkulu bekleyişlerden birini daha yaşıyorum. Bugün periodumun 32. günü, ne hissetsem, ne düşünsem karmakarışık bir haldeyim, saahtan beri iş yerinde iş hariç her bir şeyle ilgilendim sanırsam :)
cnm kendi işimiz olduğu için mecburen gittim birde eşim korkuyor evde tek bırakmaya malum annemler izmirdeler ama yarın gece gelecekler evdeyim artık oğluşu beklicez:) birlikte .
ağrıyor kuzum çok ayakta kalınca özellikle
bilirim o bekleyişleri insanın içi içine sığmaz tatlım rabbim inşallah meleğini yollamıştırda hep birlikte sevnirizzz
amin kuzucum inşallah bu son aydır bu beleyiş adına.
erken gebelik belirtilerim;
kasıklarda batma YOK
kasıklarda şişkinlik YOK
göğüslerde hassaslaşma YOK
göğüslerde renk değişimi YOK
kasık ve karın ağrısı YOK
ağız tadı değişikliği YOK
yemeklerden tiksinme YOK
yok anam yok yani.
ne adet göreceğime ne gebe olduğuma dair hiçbir belirtim yok :)))
sadece idrar rengim bulanık bu ara, birde kuyruk sokumu kemiğim ağrıyor o kadar.
eğer bu ay gebe çıkarsam, erken gebelik belirtisi diye bir durum olmadığına kesin kanaat getireceğim.
bendede o dediklerinden hiç bişi olmadı sadece ilişki sırasında sağ yumurtalığım sancıdığını hissetim öyle böyle bir sancı değildibaya şiddetliydi sonra sancım olmadı ara ara sızı gibi bişiler oluyordu okadar.
bende o sancıdsa yok bitanem, şu anki durum direk bana sıradan bir adet ecikmesini çağrıştırıyor olsa dahi işte içimde yinede bir acaba var yarına ilk testimi yapayım diyorum artık
kızlar merhaba, geçmişi okuyıyım dedim ama maşaallahınız var 2-3 sayfa sonra mecbur sona geldim.
Paşam azıcık uyuyoken bakıyım dedim ama mızıklanmaya başladı :)
NEyse ben sizi az çok takip ediyorum. oğlumla hayatımıza alışmaya başladım.
yap cnm bencede bayageçmiş günün:) kısmet ummadığn anda geliyor sıpalar:)
aslında şüpheli ilişkiden sonra tam 15. gün bugün. herhalde artık testte çıkar diye umuyorum.
şu yukarda paylaştığım şey nekadar iticide olsa aslında eşlerin gebeleri daha iyi anlaması için gerekli bir durum sankii
ay ne güzel sendrommuş o öyle eminem yaaaa, her erkeğe lazım vallahi
eşlerimizin bizi anlamsı için iyi mama biz nazımızı kime çektiricezz yaawww
biliyosun erkekler hastalıkta felan daha nazlı olurlar birde gebe kalırlarsa vay halimizee
yokk arkadaş sadece ben kalayım gebe eşim geride dursunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?