bazı (odun )olan eşlere müstahak canım omüstahak kuşum erkek kısmısına, karısı hamile iken odun olan tüm kocaların bu sendroma yakalanması dileklerimi gönderiyorum evrene
hayırlısı tatlım inşallah.
eminem bu sendrom iyiki bizde yok ya hem kocayla uğraş hem kendimle mahvolurdum heralde hiç çekilmezler.elin cevuru çekerde bizimkiler çekmez
yok yok bu sendromu biraz modifiye edelim, mesela gebeyiz, ölüyoruz bitiyoruz ama adam kazma anlamıyor halden kendi aleminde butonuna balaım başlasın gebelik sendromları yaşamaya, haha hormonları yükselsin duygusala bağlasın sırtı karnını taşıyamasın, sonra desinki ben ettim sen etme karıcım, tekrar başka bir butona basalım normale dönsün.
ay çok gözel bir teknoloji imiş bu fikir
yaaa yine herkesler kaçmış, ben bugün pek yalnız kaldım, hemde heycanlıyım, kafamı dağıtmaya muhabbet etmeye ihtiyacım var oysaki
Soyle esracim.. Balim.. Neden kafani dagitmaya ihtiyacin var
Soyle esracim.. Balim.. Neden kafani dagitmaya ihtiyacin var
heyo ztarım gelmiş, gebemiyim değilmiyim sorunsallarının bu ayki kısmını yaşamaktayım kuşum, yeni bir durum yok yane
sen nasılsın bakalım, kaynana gitmiş, oh sefan olsun, yıllarca gelemesin inşallah :)
Ayyyyy sorma sorma gonderdik kayinvalidemi cok sukur:) bir sure dahs ruyalarda bulusmaya devam ettik o kadar etkikenmisim hehe :))
Gecmisi okuodum da canim 32 gun oldu demissin normal adet dongun kac gun ?? Cunku ben dayanamadigimdan hep erken gebelik trstlerinden alip yaptim. Ama en iyisi ne biliomusun sabredenilirsen adetin gecsin oyle yap.. Testte en net sonuc oyle cikio gulum..
Ve esracim cooookkkk zor biliyorum ama kendimizi cok sakinlestirmemiz lazim cunku artik bu soru isaretleri, tedirginlikler hic bitmicek artik.. Hamileyken de , evladimizi kucagimiza aldigimizdada.. Sanirim anneligin bir zor yani da bu..
valla kuşum net bir periyod tarhim yok açıkcası, bebek düşüncesi başladı başlayalı bir standardı olmadı değişip durdu, 25 günde bir de oldu 37 günü gördüğüde. ortalama 9 aya baktığımızda 29-30 gün gibi gözüküyor. birde ben artık 3 aydır hiç yumurtlama falan takip etmedim, stres yapıyor diye ondan da net bir şey bilmiyorum.
sadece bu ay 17. gün ben bir kızıştım falan yerimde duramadım hali ile ilişkide oldu, o yüzden 17-18. gün yumurtlamış olabilirim diye tahmin ettim. 3-4 eylül gibide adetimi bekliyordum, henüz gelen yok işte. bu gecede gelmez ise yarın sabah bir test yapayım diyorum. kısmet artıkın
Anladim canim.. Ya zaten ilk birkac sefer yumurtlama testini kullanip onemli gunleri tespit etmek en onemlisi.. Yoksa dedigin gibi cok geriliyor insan.. Bencede yarin sabah ysp.. Tr deki gebelik testleri hakkinda hicbir bilgim yok ama burdakiler olsaydi gec dollenme haricinde kesin sonuc verirdi yarina..
Hayirlisi olsun gulum.. Bu isler enteresan ya.. Nasip isleri.. Zamani geldiyse eger bebisinin gelmesine mani olamaz.. Bakalim merak ettim bende..
Bende gobegimle dertlere kaldim.. Niye gobegim sismio diye.. Benim kendi oricinal gobeem var daha bebis gobukte gozuknedi.. Bi sure sis oluyorum cikio heralde diorum.. Bu aralar mesela bakiom gobukum kuculmus gibi gelio.. Nasil oluo bu
daha erken canım benim çıkar merak etme, burda bir arkadaşım gebe, 20 haftadan sonra anlamaya başlandı dışardan gebeliği, çıkara yani daha seninkide, sonrada ne zaman inecek bu diye düşünürsün kara kara meraklanma.
Sende kara kara dusun bunlari insaallah :)
Biliom genelde 16. Haftada cikmaya baslar 20. Haftada disardan anlasilir diolar.. Da iste benim takintilarim..
Esram kiz yine iyi tutuosun kendini ben kafama bi takiodu, kafamda duracaguna diye gidiodun gebelik testi alip yapiodum.. Illa ilk idrari da beklemiodum birsey varsa cikio.. Mesela ilk gebeligimde ogleden sinra 3 gibi falandi..
Hayirlisi olsun kuzum..
Bu arada pufidik cinarun daha cok fotosunu bekliozzzz
Aman sabrediyorumda nasıl sabrediyorum gel sen bir de bana sor. hoş düne kadar öyle yoğunduki herşey aklımda yoktu adetin geldiği, işe gelince bir baktım anam adet günlerindeyim ben, yani sadece 2 gün sabrettim gibi bir durum var şu an. aman birde negatif görmeye alıştığımdan test yapmakta çok heyecan vermiyor,tek çizgi algısı fazlaca yerleşti zihnime
Aslinda dn iyisi kendini negatife hazirlamak..
Ama bende bu sefer noldu biliomusun.. Ben tabi daha adet gunum gelmeden basladim erken geb testlerine.. Cikmadi bi sure.. Hep negatifti.. Ama nedense birakmadim yapmayi.. Malum mu oldu nedir. En son adetime iki uc gun kala silik ciknaya baslamisti..
Bu isler belli olmaz esracim.. Hayirlisi demek lazim. Yarin guzel haverlerini bekliyorum ins
inşallah bitanem inşallah, şuraya gelip kızlar gebeyim diyebilmek en büyük hayallerimden biri vallahi
inşalllahhh veririsin o güzel haberi esramm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?