Ya kızlar hastaneyi aradım hafta sonu randevu vermiyolarmış hemde sigorta karşılamıyormuş denize flnda girilmiyormuş,zaten misafirim gelcek bu ay bide düğüne gitcez ist.te takısı bileti derken göçücez sanırım.ama bi yandan bi dahaki ay yaptırsam sonra 1ay yasak zmn geçiyıo bana hep yasak yasakkkkkk
Slm kızlar nasılsınız, sabah 6'da uyudu bizim kerata, uykum var ama işimde var
Esraa adaşım, hadi hayırlısı inş. en kısa zamanda görürüz hamileyiiiim yazısını :)
ay zambak inşallah bitanem inşallah, her ne kadar kendime gaz vermesemde yalan valla, baya baya istiyorum o çift çizgiyi görmeyi artıkın. hemde birilerine inatta istiyorum, ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar çabalarının boşa olduğunu görsünler istiyorum, hoca ile huca ile bu işlerin olmayacağını anlasınlar istiyorum, rabbimin takdirinin engellenemez olduğunu anlasınlar istiyorum, ah ah neler istiyorum nelerde, inşallah olmuştur artıkın :)
Selam kızlar, ben hamileliği özledim diyecem gülmeyin. Cidden oğlumun tekmelerini özledim çok hüzünlüyüm. Allah oğluma sağlık sıhhat versin yanımda o ayrı güzel ama valla göbüşü özledim ben.
Selam kızlar, ben hamileliği özledim diyecem gülmeyin. Cidden oğlumun tekmelerini özledim çok hüzünlüyüm. Allah oğluma sağlık sıhhat versin yanımda o ayrı güzel ama valla göbüşü özledim ben.
Rabbim ol derse olur, olmuyorsada vardır muhakkak bir hayır demek lazım.
Ama gönülden dua ediyorum, inş. vardır...
Elis bende dün gece özlediğimi hissettim :)
Ama uykusuz kaldığım için, önceden böyle uykusuz kalmıyordum...
gülme demişsin ama nasıl gülmeyelim bee kuzum, heleki hamilelik sürecini düşününce, yaşadıklarını katlandıklarını, hiç özleyeceğin aklıma gelmezdi.
ama haklısındır belkide ben gebe kalmadığımdan pek anlayamıyorum şu an hissettiklerini :)
Ya esram dogru diyosunda yok bu yeni doktorum gıcıgın teki cok detaycı dedim cektirmesem olmazmı o zmn bnm dediğimi yapmamış olursun diyo tam gıcık yani daha izln yok korunmamaya oysaki diğer doktorlar korunma bile vermemisti 4ay oldu.ama her işte vardır bi hayır birde sen gebesinnnnn
Ya esram dogru diyosunda yok bu yeni doktorum gıcıgın teki cok detaycı dedim cektirmesem olmazmı o zmn bnm dediğimi yapmamış olursun diyo tam gıcık yani daha izln yok korunmamaya oysaki diğer doktorlar korunma bile vermemisti 4ay oldu.ama her işte vardır bi hayır birde sen gebesinnnnn
Rabbim ol derse olur, olmuyorsada vardır muhakkak bir hayır demek lazım.
Ama gönülden dua ediyorum, inş. vardır...
Elis bende dün gece özlediğimi hissettim :)
Ama uykusuz kaldığım için, önceden böyle uykusuz kalmıyordum...
Hiç aklıma gelmezdi cidden o günleri özleyeceğim valla.
merhaba kızlarben geldım bugun burası pek bı bos....
valla tatlım son hafta turkıyeye gelıcem dıye ıslerle ugrasdım gırmeye fırsatım olmadı bırde vının kotası dolmus yenı yuklemedım pazar aksamı turkıyeye geldım anneme esım hafta sonu donucek ve doguma gelıcek kısmetse sen nasılsın bakalım?
valla geldım artık hayırlısı gelene kadarda esımle dunyanın kavgasını etdık bı yandan annem yanımda rahat edıcen dıyorum dıger yandan esım doguma gelıcek onun sıtresını tasıyorum oglumda yetısemedı barı bu sefer yanımda olsun dıyorum ınsallah bı sıkıntı cıkmazda gelır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?