Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hilalim sen bir ay korunma takıl kafana göre, önümüzdeki aya çektirirsin rahim filminide, hem her şerde bir hayır vardır, belkide rahim filmini bu ay çektirmemende de bir hayır vardır. hatırlasana pufidiği, hatun rahim filmi çektircem diye helak olmuştu tam makine yapıldı çektirecektiki gebe olduğunu öğrendi, onca randevu bulamamasının, makinenin bozulmasının böyle bir hayrı varmış. belki sende de böyle bir şey olacak, hiç gerek kalmıyacak belki çektirmene, çektirmemelisin belkide. dur bakalım hemen karamsarlığa kapılma vardır bunda da bir hayır, oldumu kuşum

Slm kızlar nasılsınız, sabah 6'da uyudu bizim kerata, uykum var ama işimde var
Esraa adaşım, hadi hayırlısı inş. en kısa zamanda görürüz hamileyiiiim yazısını :)

Slm kızlar nasılsınız, sabah 6'da uyudu bizim kerata, uykum var ama işimde var
Esraa adaşım, hadi hayırlısı inş. en kısa zamanda görürüz hamileyiiiim yazısını :)

ay zambak inşallah bitanem inşallah, her ne kadar kendime gaz vermesemde yalan valla, baya baya istiyorum o çift çizgiyi görmeyi artıkın. hemde birilerine inatta istiyorum, ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar çabalarının boşa olduğunu görsünler istiyorum, hoca ile huca ile bu işlerin olmayacağını anlasınlar istiyorum, rabbimin takdirinin engellenemez olduğunu anlasınlar istiyorum, ah ah neler istiyorum nelerde, inşallah olmuştur artıkın :)

Selam kızlar, ben hamileliği özledim diyecem gülmeyin. Cidden oğlumun tekmelerini özledim çok hüzünlüyüm. Allah oğluma sağlık sıhhat versin yanımda o ayrı güzel ama valla göbüşü özledim ben.

Ya esram dogru diyosunda yok bu yeni doktorum gıcıgın teki cok detaycı dedim cektirmesem olmazmı o zmn bnm dediğimi yapmamış olursun diyo tam gıcık yani daha izln yok korunmamaya oysaki diğer doktorlar korunma bile vermemisti 4ay oldu.ama her işte vardır bi hayır birde sen gebesinnnnn

Rabbim ol derse olur, olmuyorsada vardır muhakkak bir hayır demek lazım.
Ama gönülden dua ediyorum, inş. vardır...

Elis bende dün gece özlediğimi hissettim :)
Ama uykusuz kaldığım için, önceden böyle uykusuz kalmıyordum...

gülme demişsin ama nasıl gülmeyelim bee kuzum, heleki hamilelik sürecini düşününce, yaşadıklarını katlandıklarını, hiç özleyeceğin aklıma gelmezdi.
ama haklısındır belkide ben gebe kalmadığımdan pek anlayamıyorum şu an hissettiklerini :)

Ben o zaman da uykusuzdum o yüzden farketmiyorum uykuyu.Öyle özledim işte

Hiç aklıma gelmezdi cidden o günleri özleyeceğim valla.

Ben anlamadım sen niye rahim filmi çektiriyorsun ki?

aman 4 ay bitmiş hala ne korunması imiş yaaaa, salla gitsin korunma kızım, rabbim olurda bu ay nasip edersede valla biz korunuyorduk nasıl oldu anlamadım dersin, prezervatif falan yırtılır eder, hiçbir korunma yöntemi %100 garantili değil ki. iyice paranoyak yapacaklar seni ondan korkuyorum. sonuçta diğer sonuçların çıktı, sorunun ne olduğunu biliyorsun, ona göre önleminide alıyorsun, zaten rahminde bir yapışıklık falan oluşmuş sa gebe de kalamazsın, oluşmamışsa ve kalırsanda kısmet der geçersin yani. sen yapacağını yaptın 4 ayda ii bir süreç bence, akışına bırak artık, baktın gebede kalmadın önümüzdeki ayda çektirirsin rahim filmini olur biter. doktorlar ne anlar senin hislerinden yaşadıklarından teorik insan topluluğu işte

bu arada sahimi gebemiyimdir sence, sen pek böle yorumlar yapmazsın sanki ama çok helecanlı :)

kesinlikle öyle birtanem, muhakkak her yaşananda bir hayır vardır ondan şüphemiz yok ama nefsi kontrol etmek zor olabiliyor sadece.

demekki o gebelik günleride özleniyor haaaa, yerim ben sizi tatlışlar, o koca göbekleride özlediniz yaaa demekki hakikaten zorlukları unutuluyor, Rabbim unutturuyor

valla tatlım son hafta turkıyeye gelıcem dıye ıslerle ugrasdım gırmeye fırsatım olmadı bırde vının kotası dolmus yenı yuklemedım pazar aksamı turkıyeye geldım anneme esım hafta sonu donucek ve doguma gelıcek kısmetse sen nasılsın bakalım?

iyi olmuş türkiyeye gelmen burda doğum sonrasını da daha raaht geçirisin anneciğin bakar sana. ben bıraktığın yerde sayıp duruyorum, yada artık saymıyorum bir adım ileri geçtimde farkında değilim. aman ne bilem öyle işte

valla geldım artık hayırlısı gelene kadarda esımle dunyanın kavgasını etdık bı yandan annem yanımda rahat edıcen dıyorum dıger yandan esım doguma gelıcek onun sıtresını tasıyorum oglumda yetısemedı barı bu sefer yanımda olsun dıyorum ınsallah bı sıkıntı cıkmazda gelır.

yetişir inşallah kuzum merak etme düşünme şimdilik bunları sen, son demler artık keyfini çıkar, herkeste bir zahmet ayarlayıversin kendini sana göre yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…