Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

00000000000000 selam kızlar biz geldikkkk yine gezmelerdeydikkkbiblocUM hayırlı doğumların olsun işşallah kuzumesracım umarım yarın bizedersinnn balım..eliscimmmm demek eski günleri özledin aslında bende düşünüyorum doğunca tekmelerini özlermiyim içimde bi boşluk olurmu dye:26:am sonra diyorum onları koklamak öpmek gibisi varmıpufidik çınAR paşa nasıl bakalım nasıl gidiyor ilk günlerferda kuzeyi enerkenden okullu yapmışsın ne güzelhilalcim bende kullanıyorum iğne korkma hiç ayrıcA SADECE kola değil bacak ve göbeğede yapabilirsin ben artık geceleri çok uyuyamıyorum ya hayırlısı bakalım

Esra bugünki yorgunluğumu anlatamam birde misafirim gelicek hoş yabancı değiller ama yinede hazırlık yapıyorum şu sıkışık durumda bile aklımdasın al artık bi test çift çizginin fotosunu koy buraya inşallah bende rüyanmda görmek yerine topikten görmüş olıyım nasıl bişey
herşey bi tarafa inşallah bu kez hayal kırıklığı olmasın senin için yürekten diliyorum gönlünden geçen en büyük dilektir şimdi bu ve umarım kabul olur

Geçmişi okumadığım için arkadaşlarımın heyecanlarını meraklarını kaçırıyorum.Anca böyle biri alıntı yapacak da ben rastlayacam öyle haberim oluyor. Esracım sana dua edeceğim inşallah güzel haberler verirsin bize.Biblocum sana da hayırlı doğumlar sağlıkla bebişini kucağına al ve hemencecik toparlan inşallah.

Kızlar söylemeyi unuttum benim asabi oğlum ne yapmış anlatayım.Kordonu iki kere el bileğine iki kere de ayak bileğine dolamış. Önce bebek ameliyathaneden çıkıyor ya millet hep onun peşinden gitmiş bakım odasına.Neyse sonra beni odama çıkardılar baktım beni gören bebek çok iyi hiçbişeyi yok merak etme diyor.İyi de niye herkes durduk yere bebek iyi diyip duruyor bişey mi var dedim,terminatör tutamadı çenesini.Çok iyi sadece kordonu eline dolamış eli biraz mor ama geçecekmiş diyorlar demez mi?Allah o 2 saat nasıl geçti bilmiyorum neyse ki yanıma geldiğinde geçmişti. Doktor böylesini görmedim diyor,çok orijinal bi oğlunuz var dedi bize
Bugün de yeni adet çıkardı emip emip kusuyor, deli etti beni.Çok asabi ama.Memeyi biraz geç alsın ya da tutturamasın bağırıp çağırıyor kafayı nasıl sallıyor sağa sola, heyecan yapıyor yine tutturamıyor çok komik ya

onun huysuzluğu bile tatlıdır annesi
bende böle damdan düşer gibi girdim kızlar herkese mrb

Evt ya işte bnm doktorum pimpirik benide öyle yapcak.esra hadi lnşş gebesindir cnm.ketenhelvam doktor sadece koldan dedi hele karından olanı hiç onaylamıyormuş,bakalım ne yapıcaz.eliscim doktor çekelimde bi görelim diyo bişey olmadıgını görelim emin olalım diyor bunu cektirmeden yasak bebek. Neyse kızlar zaten bu ay cektiremiyorum hsg yi hafta sonu olmuyormuş e pazar şehir dışından misafirim gelcek pzt nasıl yaptırayım hem agrı fln oluyomuş,maddi olarakta sonraki ay olursa daha iyl olcak.yani bizde tık yok:)

Dondum ztarim baba - ogul huzur vermediler ki biri aglar oburu msj atar neyseki ayin 7sinde yengem gelcek az konuscak insanim olur ama 1 gun bile iyi geldi sabaha kadar konustuk yengemle acildim valla

Dondum ztarim baba - ogul huzur vermediler ki biri aglar oburu msj atar neyseki ayin 7sinde yengem gelcek az konuscak insanim olur ama 1 gun bile iyi geldi sabaha kadar konustuk yengemle acildim valla

oh valla cok iyi ettin.. ara sira uzaklasmak iyi oluyor yaaa heleki sen cocukla bir de bir suru skntn var yok kaynanasidir kayinbabasidir bilmem ne.. kac bence boyle arasira sefan olsun

ben geldm ama sanrm kmse yok
kızlar ya ben lovely'yi mrk etmeye başladm son zamanlarda konuşan eden var mı?

hilalcim eliste bacaktan yapıyordu benim bi arkadaşımda göbüşten yaptı hemde onun dozu epey yüksekti...senin drun niye sadece koldan yap dedi bilemedim:26:

iyi geceler, bende fırsatım varken yazıyım dedim elisi okuyunca.
benimkide doğumdan sonra hızlı solunum aldığı için oksijene falan bağlnmış, küvezde 2 saat kalmış yani.
uyanırken meme arıyarak kalkıyor o saniye hazır olmasın almıyor kıyametleri koparıyor
henüz altını açıpda nasiplenmediğimiz de olmadı, mutlaka s.çıyor ve en yakınındakine mutlka işiyor
elleri konusunda çok huylu kesinlikle içerde tutmuyor hep yüzünün çevresinde çenesinin altında, gözünü kapatıyor falan çok tatlı duruyor. O uyurken onu izlemekden gözümü alamıyorum.
akşamları ben iğneye gidiyorum anneme süt sağıp bırakıyorum. gelene kadar onun dudakları burnu gözleri hiç aklımdan çıkmıyor.
Göğüslerim parça parça, canımın acısının tarifi yok ama emerken ya göğsümü tutuyor ya elimi nasıl mutlu oluyorum. Tarifi yok.
rabbim isteyen herkese en tez zamanda nasip etsin. yarın kontrolümüz var benim sargım açılıcak, yazarım sizlere. şimdi azıcık yatyım paşam uyanmadan

Bu arada resim çekemiyorum. daha doğrusu çekmiyorum. Radyasyonda kalsın istemiyorum.
Kendi telefonumda servise gitti, çekilsekde atamam zaten. hafta sonu yeni resimler eklerim sanırım

Bu arada resim çekemiyorum. daha doğrusu çekmiyorum. Radyasyonda kalsın istemiyorum.
Kendi telefonumda servise gitti, çekilsekde atamam zaten. hafta sonu yeni resimler eklerim sanırım

pufym canım ne de güzel özetlemişsin duygularını hissettiklerini ... çok duyugulandım birden kendimi de hayal ettim. allah size uzuuuun mutlu bir ömür nasip etsin birlikte. yavrun için en iyisini sen bilirsin tabiki ama teyzelerini resimlerinden mahrum bırakma emi sizi çok seviyoruz

Kızlarrr günaydınnn Pufyyy maşallahhh paşanaaa allah isteyen herkese tattırrsın bu duyguyuu ayy dün bi ara öyle bir geçer zamankiyi izliyeyim dedim ağla ağla haşatım çıktıı o aylininn kızı babasıyla kavuşma anıı mahvoldumm gözlerim şişti kapatıp direk yattım uyudum izleyemedim daha fazlaaa

Hepinize ayrı ayrı tüm o güzel dilekleriniz tertemiz kalpleriniz için teşekkür ederim canlarım benim. Verdiğiniz destek karşısında hissettiklerim ifade edilemezler, Allah hepinizden razı olsun.
Ne yazıkki test sonucum istediğimiz yönde çıkmadı, tertemiz bir tek çizgi ile karşılaştım yine. Üzgünüm, yorgunum, kırgınım ama yapabileceğim bir şey de yok, kader, takdir diyip teslim olmak zorundayım Rabbime.
Hani adet zamanlıca gelse büyük ihtimalle insan bu kadar yıpranmayacaktır, daha rahat atlatacaktır ama geciken adet ciddi anlamda umut oluyor insana, sonra da böyle bomboş ellerle kalakalıyorsun işte.
Ne diyim Rabbim bu sınavın sabrını nasip etsin banada.

Bu arada adetim hala gelmiş değil, gelmedik kandan umut kesmelimiyim kesmemelimiyim onu da bilmiyorum zaten. Belki test için erkendi belki yaptığım testin duyarlılığı yüksekt bunlarda ihtimaller arasında. Sonuçta bu testlerin güvenilirliği adet geçtikten 10 gün sonra %100 e ulaşıyor ama hiç bu yöndede umutlanasım yok ne yalan söyleyeyim. Hepimiz için hayırlısını diliyorum ve bol bol sabır diliyorum bu süreçlerde.

gunaydinn kizlar
dun dr a gittim oglum 2648 gr olmus agzini oynatiyodu kuzum yanaklar tam yemelik olmus
buraya kadar hersey guzel ama taaa ki nst ye girene kadar
nst katiyla dogumhane ayni yerde gozumun onunden sanci ceken kadinlar mi gecmedi gozumu kapattimm sesler Allahimmm neydi o seslr ya
hala kulagimda
su anda nasil bi ruh halindeyim anlatamam her an suyum gelecek doguma gidicm ve acidan olucm cok karisigimm
psikoloji tamamen alt ust bi anda yikim oldu sanki kendimi normale cok hazirlamistim basima ne gelecegini bilmemek iyiydi ama az da olsa biseyler gorunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…