çıktım ben, dua edin benim için de inşallah yarına hayırlı haberlerle geleyim muckssss
İyi haberlerini bekliyorum tatlım dualarım seninle....çıktım ben, dua edin benim için de inşallah yarına hayırlı haberlerle geleyim muckssss
Dondum ztarimbaba - ogul huzur vermediler ki biri aglar oburu msj atar neyseki ayin 7sinde yengem gelcek az konuscak insanim olur ama 1 gun bile iyi geldi sabaha kadar konustuk yengemle acildim valla
iyi geceler, bende fırsatım varken yazıyım dedim elisi okuyunca.
benimkide doğumdan sonra hızlı solunum aldığı için oksijene falan bağlnmış, küvezde 2 saat kalmış yani.
uyanırken meme arıyarak kalkıyor o saniye hazır olmasın almıyor kıyametleri koparıyor
henüz altını açıpda nasiplenmediğimiz de olmadı, mutlaka s.çıyor ve en yakınındakine mutlka işiyor
elleri konusunda çok huylu kesinlikle içerde tutmuyor hep yüzünün çevresinde çenesinin altında, gözünü kapatıyor falan çok tatlı duruyor. O uyurken onu izlemekden gözümü alamıyorum.
akşamları ben iğneye gidiyorum anneme süt sağıp bırakıyorum. gelene kadar onun dudakları burnu gözleri hiç aklımdan çıkmıyor.
Göğüslerim parça parça, canımın acısının tarifi yok ama emerken ya göğsümü tutuyor ya elimi nasıl mutlu oluyorum. Tarifi yok.
rabbim isteyen herkese en tez zamanda nasip etsin. yarın kontrolümüz var benim sargım açılıcak, yazarım sizlere. şimdi azıcık yatyım paşam uyanmadan
Bu arada resim çekemiyorum. daha doğrusu çekmiyorum. Radyasyonda kalsın istemiyorum.
Kendi telefonumda servise gitti, çekilsekde atamam zaten. hafta sonu yeni resimler eklerim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?