Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kuzucum, öncelikle endişelerin yersiz bunu bil bitanem. Malum her kadının doğumu aynı olmuyor, bazıları çok zor doğum yaparken bazıları hemencecikte doğurabiliyor. birde tabii bazı istisnai hatunlarında çok yaygaracı olduğu gerçeği mevcut. elbette doğum acılı bir süreç ama bunca insan yapabiliyorsa ve o acıyı bir kez tatmış olmalarına rağmen ikinci üçüncü kezi doğum yapmayı göze alabiliyorlarsa demekki öyle ölümcül bir acı durumuda yok, sonuçta geçen ve unutulabilen bir acı. didemi hatırla nasıl da hızlı ilerlemişti doğumu, seninkinin öyle olmayacağının garantisi yok. vucüt anatomin kasların ağrı eşiğin hepsi ayrı ayrı etkenler. senin doğumun sana özel ve kimseye benzemeyecek. bardağın dolu tarafına bakmaya çalışıp kendini de çok fazla yıpratma ne olur. rabbimden kolay doğum dile her daim, o senin sesini duyandır, her zaman yanında olandır

esracım hakkında hayırlısı olsun tatlım .daha kırmızıların gelmedi ya ümit kesme .rabbim en kısa zamanda bebişi nasip etsin inşallah

maşşallah oğluşuna .ne saçma nst odasıyla doğum hane yakın olurmu ya insan tabi korkar benim annem anlatır abime sancıyla doğuma gitmiş orda bağıran kadınları görünce sancı mancı kalmamış 1 hafta geç gelmiş :) o yüzden iyi değil yani.yok kuzun zamanında gelsin inşallah öyle şeyleri düşünmemeye çalış .eni sonu doğurcaz bebeleri herkesin zorlu geçmiyorki eylül annelerinden bir kadın nstye diye gidiyor 37haftada açılma olmuş4- 5 cm iki saat sonra doğurmuş kocası gitmiş çantalarını falan getirmiş evden yani sadece 2 saat sancı çekmiş yani böyle kolay doğumlarda var birde rahat olursan rahat geçermiş rahat ol millet tarlada bahçede doğurmuş .

merhaba kızlar

master canım korkma korkmayalımmmmm yaniii
herkesin ağrı eşiği farklı farklı
hastanede bizimle ilgilenen dolu insan olacak inşallah ,baktık dayanamıyoruz keserler bizi
ama ne olursa olsun o deneyimi yaşamalıyız bence

pufiiiyyiimm ya kokla oğlunu benim yerime

ben artık çok az uyuyabiliyorum ,sürekli gözüm açılıyo uyurken
dışarı asla çıkamıyorum dün sondu mama yedik dönemedim resmen .
eve giri nce deli gibi ağladım
hem yerim yok ,hem de çok yiyince nefes alamadım
az kaldı dayanıcam inşallahhh
kızımın yorganınıda yaptırdım kuzu yününden aklınızda bulunsun sizinde .miss gibi oldu
yorgan 2 yastık 50 tl bedava resmen .ama çok sağlıklı uyuyacak içinde inşallahhh

merhaba güle güle can sağlığıyla kullansın kuzucuğun,sıra senin tatlım:)) seni bekliyoz

cooook tesekkur ederim ya bende kendimi sizin dedikleriniz gibi avutmaya calisiyodum zaten simdiye kadar
neyse kafami dagitmaya calisicm
bu hafta oglumun besigi geliyor
esraaa cnm benim ins. en kisa zmnda sende bu duygulari yasarsin dogumda dua edecegim insanlardan birisin aklima gelirse o sirada

sağol bitanem, düşünmüş olman bile yeter, esas sen doğuruken ben burda hatim indiriyor olacağım.

doğum demişken acaba biblo ne yaptı yaaa, hiç haber alamadık ondan

bi de kiz erken gelir derler bu topigin kizlari cok nazli cnm
ildaaaa arkandayiz catir catir dogur sonra da isirrr bizim yerimizede ye

nasııl yicem nasıııılll yicemm o cimcimeyiiiiiiii
bi bilseniz
kucağıma alayım sağ salimm inşallahhhhh
odasınada maşallahhhhh gelsin karyolsaı herşeyii
ben sürekli odasında geziyorum zaten deli gibi
tam hayalmdeki gibi oldu
ben bu zamana kadar hiç birşeyimin hayalini kurmamıştım ne düğün ne nişan ne kına
Allaha şükür hepsi çok güzell oldu ama hiç şşööle olsun bööle olsun demedim
ama bebişim odasını hep hayal etmiştim
hayalimdeki resmi saatlerce izliyorum şimdi

esra doğumda dua edicem sana ver her isteyene
Rabbim ol diyecek inşallahhhh

Tahtını yaptım yapabildiğim kadar,bahtın Rabbime kalmış...bi anne olarak sadece duam arkanda olabilir her daim.sahibin değilim sadece "annenim" .Allah'ımın verdiği en değerli emanetimsin.şimdilik miss gibi beyaz sabun kokuyor odan..çok yakında cennet kokunla dolduracaksın biliyorum,seni seviyorum...

duygularını çok güzel ifade etmişsin canım rabbim bebeğinle birlikle ailece sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin

Gunaydinnnnn balkonda kahve keyfindeyiz oglumla

karar verdim arada bi kavga edip gezmeye gidicem izzet-i ikram donemi oluyo gidis

duygularını çok güzel ifade etmişsin canım rabbim bebeğinle birlikle ailece sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin

hepimiz için inaşallahhhh

gamzeeeee bende istiyorum
hamile kaldım kalalı kola ve kahve yok hayatımda

neler oldu merak içindeyim :)

Ben gidince benimki daha yoldayken tutturdu don tabi donmedim habire msj cekiyo zehir zikkim etti bana gunumu oturmus bi sise raki icmis e tabi en az 5 cesit meze yok onunde zoruna gitmistir neyse geldik kapinin onunde inicem normalde evden 15 dk uzakta indirtti arabadan aldi turladi azcik beni araba tutuyo wcye girdim bi ciktim cocuk kucaginda ask yasiyo :)) aksam erkenden damladi gezmeye gittim 2 cafeye oturduk o derece sonra eve geldik sarilmalar pesimden wcye kadar gelmeler sonucta benimde keyfim istedi 2 halvet

hepimiz için inaşallahhhh

gamzeeeee bende istiyorum
hamile kaldım kalalı kola ve kahve yok hayatımda

Ben kahvemi hergun ictim hamileyken hatta drda onermisti ben dedim zaten iciyorum :)) kolada ayni sekilde ictim simdi gunde 2 lt deviriyorum :)) midye kola mayonez salam sosis sucuk yedim hicte bisiy olmadi :))

neyse her ne olursa olsun, en azından artık senin de kafana estiğinde gidebileceğin bir kapın olduğunu bilmesi, arkanda sana destek olacak insanlar olduğunun farkına varması iyi oldu. inşallah iyi bir ders olmuştur onada canım arkadaşım benim. mutlu ol yeterki sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…