gunaydinn kizlar
dun dr a gittim oglum 2648 gr olmusagzini oynatiyodu kuzum yanaklar tam yemelik olmus
buraya kadar hersey guzel ama taaa ki nst ye girene kadar
nst katiyla dogumhane ayni yerde gozumun onunden sanci ceken kadinlar mi gecmedi gozumu kapattimm sesler Allahimmm neydi o seslr ya
hala kulagimda
su anda nasil bi ruh halindeyim anlatamam her an suyum gelecek doguma gidicm ve acidan olucmcok karisigimm
psikoloji tamamen alt ust bi anda yikim oldu sanki kendimi normale cok hazirlamistim basima ne gelecegini bilmemek iyiydi ama az da olsa biseyler gorunce
esracım hakkında hayırlısı olsun tatlım .daha kırmızıların gelmedi ya ümit kesme .rabbim en kısa zamanda bebişi nasip etsin inşallahHepinize ayrı ayrı tüm o güzel dilekleriniz tertemiz kalpleriniz için teşekkür ederim canlarım benim. Verdiğiniz destek karşısında hissettiklerim ifade edilemezler, Allah hepinizden razı olsun.
Ne yazıkki test sonucum istediğimiz yönde çıkmadı, tertemiz bir tek çizgi ile karşılaştım yine. Üzgünüm, yorgunum, kırgınım ama yapabileceğim bir şey de yok, kader, takdir diyip teslim olmak zorundayım Rabbime.
Hani adet zamanlıca gelse büyük ihtimalle insan bu kadar yıpranmayacaktır, daha rahat atlatacaktır ama geciken adet ciddi anlamda umut oluyor insana, sonra da böyle bomboş ellerle kalakalıyorsun işte.
Ne diyim Rabbim bu sınavın sabrını nasip etsin banada.
Bu arada adetim hala gelmiş değil, gelmedik kandan umut kesmelimiyim kesmemelimiyim onu da bilmiyorum zaten. Belki test için erkendi belki yaptığım testin duyarlılığı yüksekt bunlarda ihtimaller arasında. Sonuçta bu testlerin güvenilirliği adet geçtikten 10 gün sonra %100 e ulaşıyor ama hiç bu yöndede umutlanasım yok ne yalan söyleyeyim. Hepimiz için hayırlısını diliyorum ve bol bol sabır diliyorum bu süreçlerde.
gunaydinn kizlar
dun dr a gittim oglum 2648 gr olmusagzini oynatiyodu kuzum yanaklar tam yemelik olmus
buraya kadar hersey guzel ama taaa ki nst ye girene kadar
nst katiyla dogumhane ayni yerde gozumun onunden sanci ceken kadinlar mi gecmedi gozumu kapattimm sesler Allahimmm neydi o seslr ya
hala kulagimda
su anda nasil bi ruh halindeyim anlatamam her an suyum gelecek doguma gidicm ve acidan olucmcok karisigimm
psikoloji tamamen alt ust bi anda yikim oldu sanki kendimi normale cok hazirlamistim basima ne gelecegini bilmemek iyiydi ama az da olsa biseyler gorunce
merhaba kızlar
master canım korkmakorkmayalımmmmm yaniii
herkesin ağrı eşiği farklı farklı
hastanede bizimle ilgilenen dolu insan olacak inşallah ,baktık dayanamıyoruz keserler bizi
ama ne olursa olsun o deneyimi yaşamalıyız bence
pufiiiyyiimmya kokla oğlunu benim yerime
ben artık çok az uyuyabiliyorum ,sürekli gözüm açılıyo uyurken
dışarı asla çıkamıyorumdün sondu mama yedik dönemedim resmen .
eve giri nce deli gibi ağladım
hem yerim yok ,hem de çok yiyince nefes alamadım
az kaldı dayanıcam inşallahhh
kızımın yorganınıda yaptırdım kuzu yünündenaklınızda bulunsun sizinde .miss gibi oldu
yorgan 2 yastık 50 tl bedava resmen .ama çok sağlıklı uyuyacak içinde inşallahhh
merhaba güle güle can sağlığıyla kullansın kuzucuğun,sıra senin tatlım:)) seni bekliyoz
biliyorum :18: :18: :18:
dua edin bizeeee
artık resmen topuğu belli oluyo karnımda,
bi çıksın oradan ısırıcam o ayağı
cooook tesekkur ederim ya bende kendimi sizin dedikleriniz gibi avutmaya calisiyodum zaten simdiye kadar
neyse kafami dagitmaya calisicm
bu hafta oglumun besigi geliyor
esraaa cnm benim ins. en kisa zmnda sende bu duygulari yasarsin dogumda dua edecegim insanlardan birisinaklima gelirse o sirada
bi de kiz erken gelir derler bu topigin kizlari cok nazli cnm
ildaaaa arkandayiz catir catir dogur sonra da isirrr bizim yerimizede ye
esra doğumda dua edicem sana ver her isteyene
bi de kiz erken gelir derler bu topigin kizlari cok nazli cnm
ildaaaa arkandayiz catir catir dogur sonra da isirrr bizim yerimizede ye
Tahtını yaptım yapabildiğim kadar,bahtın Rabbime kalmış...bi anne olarak sadece duam arkanda olabilir her daim.sahibin değilim sadece "annenim" .Allah'ımın verdiği en değerli emanetimsin.şimdilik miss gibi beyaz sabun kokuyor odan..çok yakında cennet kokunla dolduracaksın biliyorum,seni seviyorum...
Gunaydinnnnn balkonda kahve keyfindeyiz oglumla
karar verdim arada bi kavga edip gezmeye gidicem izzet-i ikram donemi oluyo gidis
duygularını çok güzel ifade etmişsin canım rabbim bebeğinle birlikle ailece sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin
hepimiz için inaşallahhhh
gamzeeeee bende istiyorum
hamile kaldım kalalı kola ve kahve yok hayatımda
neler oldu merak içindeyim :)
hepimiz için inaşallahhhh
gamzeeeee bende istiyorum
hamile kaldım kalalı kola ve kahve yok hayatımda
Ben gidince benimki daha yoldayken tutturdu don tabi donmedim habire msj cekiyo zehir zikkim etti bana gunumuoturmus bi sise raki icmis e tabi en az 5 cesit meze yok onunde zoruna gitmistir neyse geldik kapinin onunde inicem normalde evden 15 dk uzakta indirtti arabadan aldi turladi azcik beni araba tutuyo wcye girdim bi ciktim cocuk kucaginda ask yasiyo :)) aksam erkenden damladi gezmeye gittim 2 cafeye oturduk o derece sonra eve geldik sarilmalar pesimden wcye kadar gelmeler sonucta benimde keyfim istedi 2 halvet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?