Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar günaydın
Esracım hayırlısı olsun şu durumda hiçbir tesellnin işe yaramadığını iyi biliyorum eğer test yanılmadıysa umarım hemen adet olursun oda ayrı bi gerginlik yaratmasın yazıcak hiçişey bulamıyorum çok üzüldüğümü bil canım
İlda yazınla beni ağlattın rabbim doya doya içine çekmeni nasib etsin o kokuyu sağlıkla
Elis şu oğlun azıcık büyüsede elimi öpmeye getirsen
Pufidik topiğin en taze annesi çok güzel anlattın
nolur bizede dua edin Esra ben Rosses Ozim Melisa Meg vs. yavrularımızı uyarken izleyebilelim bugün fazlasıyla duygusalım galiba

inşlh cnm rabbim bizede nasip etsin güzel dilejlerin için tşkler
bu arada ne dicem benim reglim bitti dün gibi zaten bi garip oldum bu ay adet ilk gün normalin altında geldi 1 pet kullandım 2. gün yine aynı şekilde 3. gün hiç gelmedi 4. gün bikaç damla bugün hiç yok
bu sabahki ateşimde 36.8 bi gariplik var mı bu işte sence normalmi kafam karıştı:44:

valla yavrucum ne desem ben bile bilmiyorum. bencede bebek yoksa adet hemen gelsin ama inan bana enteresan bir şekilde hiçbir belirtimde yok yani, ne fiziksel ne ruhsal olarak adeti çağrıştıran hiçbir şey yaşamıyorum. Normalde ben adet öncesi çok agresif olurdum, kocam olabildiğince uzak dururdu benden kavga etmeyelim diye, dediğim gibi sakinleştirici almam gereken boyutlara bile çıkardı gerginliğim ama bu ara yok hiç öyle şeyler, adetten 2-3- gün önce başlardı karın ağrılarım ki öyle böyle ağrılar değil bayılmaya ramak kala ağrılar yaşardım oda yok, tatlıya çok düşerdim bayramdan sonra tatlı yemişliğim yok, koca bir kupa kahveye attığım 2 küp şeker bile kötü geliyor bu ara. Anlamadım gitti. daha önce bir kaç kez 2 ayları bulan gecikmelerim oldu ama o zamanlar yay gibi gergindim, ateş basması olurdu, ne bileyim karnıma kramplar girerdi, ha oldum ha olcam modunda geçerdi. bu ay hiç ama hiç bir şeyim yok. hayır olsun ne diyim

kızlar ben dün hastalanmam lazımdı olmadım bugün hala bişi yok az önce idrar testi yaptım tek çizgi sanki ikinci çizgiyi zorla görür gibiyim ama hayal gibi kan testi yapsam su anda kesin sonuc çıkarmı yoksa klomen içtim bu ay ondan adet günüm geçmiş olabilirmi

her ihtimale karşı bir gebelik testi yapsana benim için, ne olur ne olmaz, sanki üstüne görme gibi anlattıkların, kaybedecek bir şeyde yok zaten, yap gitsin

Kızlar günaydın
Esracım hayırlısı olsun şu durumda hiçbir tesellnin işe yaramadığını iyi biliyorum eğer test yanılmadıysa umarım hemen adet olursun oda ayrı bi gerginlik yaratmasın yazıcak hiçişey bulamıyorum çok üzüldüğümü bil canım
İlda yazınla beni ağlattın rabbim doya doya içine çekmeni nasib etsin o kokuyu sağlıkla
Elis şu oğlun azıcık büyüsede elimi öpmeye getirsen
Pufidik topiğin en taze annesi çok güzel anlattın
nolur bizede dua edin Esra ben Rosses Ozim Melisa Meg vs. yavrularımızı uyarken izleyebilelim bugün fazlasıyla duygusalım galiba

günayyydııııııın
esra canım üzülme neolur vardır bundada bir hayır şimdi söylemsi lkolay diyosundur
bende derdim çünkü ama ne diyelim hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyo elimizden
benimde yine prolaktin tavan yapmış durumda herzaman varda şu adet öncesi gögüsten gelen sıvı daha fazla sanki :26:
birtürlü kurtulamadım gitti şu düzensiz hormonlardan

haa buarada akşam saçımı boyadım
koleston terracota ilk defa bu renge boyadım ama kutunun üzerindeki renkle uzaktan yakından alakası olmadı
kötüde olmadı ama çikolata kahve gibi oldu sanki oysa kutunun üzerindeki renk kızılım diye bağırıyodu neyse biraz kullanır yine boyarım
zaten 2 tel saçım var sağamı yatırıyım solamı derken oda gidecek elimden

her ihtimale karşı bir gebelik testi yapsana benim için, ne olur ne olmaz, sanki üstüne görme gibi anlattıkların, kaybedecek bir şeyde yok zaten, yap gitsin

adet olucağım gün yapmıştım çıkmadı bişi ovücanda yaptım oda silikti
yani varsa bile şimdi çıkmaz heralde bilmiyorum yaa bikaçgün bekleyim ateşimi ölçeyim yarında
şimdi gebelik testi yapacak gücü bulmuyorum kendimde bekleyim bakalım belkide bu ay böyle olmuştur adetim

ben çok severim çikolata kahveyi hem eminim sana da çok yakışmıştır tatlı kokoş seni

slm canım eminim ki çok yakışmıştır yeni saç rengin güle güle kullan
ama çok da sık boyama saçını dediğin gibi kel kalma sonra

inşallah testi erken yapmışsındır diyorum insan vüudunu en iyi kendisi tanıyor bekleyecek misin şimdi hangi marka test yaptın

yani ovucan silik gebelik testi negatif ne alaka dicen ama ateşin yüksek olması benide düşündürdü hasta filan değilsin dimmi
be mesela hep o anlattığın şekilde gibi adet olurum nerdeyse ama sen vücudunu bilirsin değişik mi geldi

ben çok severim çikolata kahveyi hem eminim sana da çok yakışmıştır tatlı kokoş seni
sağol esramm evet kötü durmadı iyi güzel ama ben o kutunun üstündeki renge odaklanmıştım işte
slm canım eminim ki çok yakışmıştır yeni saç rengin güle güle kullan
ama çok da sık boyama saçını dediğin gibi kel kalma sonra

hülyamm sorma ya şöyle gür saçlı olanlara özeniyorum benim saç tellerim ince dökülen saçlarda hep en kalın teller
uzmıyoda şimdi yine küstü galiba yine badem yağı çam terebenti yapıcam galiba

tabiiki her şey ihtimal dahilinde ama varsada bir şey çıkardı zaten testte diye düşünüyorum. lakin sen kendini test yapma modunda da görmüyorsan yapma zaten, en doğrusunu kendin için sen bilirsin, içinden nasıl geçerse öyle yap bitanem

bu ayki adetim çok değişik ıoldu ilk defa böyle oldum açıkcası bende anlamadım az oldum canım yaa hasta değilim yani sağlıklıyım bildiğim kadarıyla
yanlız bu sabah 9 da uyandım o satte 36.8 idi sence saatle bir alakası olabilrmi

inşallah testi erken yapmışsındır diyorum insan vüudunu en iyi kendisi tanıyor bekleyecek misin şimdi hangi marka test yaptın

valla kuzum pazartesiye kadar bekleyeceğim, pazartesi 38. gün oluyor, baktım adet olmadım tekrar bir test yaparım negatif çıkarsa her ihtimale karşı bir de kan veririm o da negatif çıkarsa adet söktürücümü alır adetimin 3. günü jinekologuma giderim tekrar muayene olmak için.

hmm evet canım saat etkiler ama bu kadar etkiler mi bilmiyorum benim arkadaşım üstüne görmüş ama kahverengi lekelenme gibiymiş gerçi oda ayırt edememiş öğrenincede 9. haftada bebeğini aldırdı yine aklıma geldi sinirlerim zıplıyor

en güzelini düşünmüşsün pazartesiye kadar bekleyelim ama kendi kendine söktürücü almadan dr. a gidersin kana gidiceğine dr.a git benim tavsiyem

bu arada bende o istediğim dr.a simdiden ancak randevu albildim ayın 13üne ama bu ay adetm geç olucak geç yumurtladım sanırım 3ünde gidersem adetliyken gitmiş olmucam sizce randevuyu erteliyim mi adetliyken gitmek için yoksah iç kendimi riske atmıyım bu sefer adet erken gelir randevu almak çok zor napıyım ben

ya bu ateş ölçmeyle gebeliği nasıl anlıyorsunuz benim günüm gecti ama test negatif diyor ikinci çizgiyi hayal meyal görüyorum ateşimi ölçsem nasıl anlayacağım

benim de bi arkadaşım adet olmuş normal ama hamile imiş doktor demişki adetli iken döllenme olmuş demiş öğrendiğinde 6 haftalıkmış benimde aklıma o geliyor oda hiç düşünmemiş hamile olacağını
yani hani hep deriz ya üstüne görme sadece leke şekliinde olur diye öyle olmayada biliyormuş aklıma o geince bi garip oluyorum of off:44:

ya bu ateş ölçmeyle gebeliği nasıl anlıyorsunuz benim günüm gecti ama test negatif diyor ikinci çizgiyi hayal meyal görüyorum ateşimi ölçsem nasıl anlayacağım

canım hamile iken ateş yüksek çıkıyor sen bir ölç ateş ölçerin varsa bize kaç çıktığını söylersen yorum yapabiliriz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…