- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
olabilir tabi isan vücudu bu ama o arkadaşım aldırdı ya birde 9 haftalıkken o beni ürpertiyor işte bekle bakalım bişeyler hissedersen test yaparsınbenim de bi arkadaşım adet olmuş normal ama hamile imiş doktor demişki adetli iken döllenme olmuş demiş öğrendiğinde 6 haftalıkmış benimde aklıma o geliyor oda hiç düşünmemiş hamile olacağını
yani hani hep deriz ya üstüne görme sadece leke şekliinde olur diye öyle olmayada biliyormuş aklıma o geince bi garip oluyorum of off:44:
canım hamile iken ateş yüksek çıkıyor sen bir ölç ateş ölçerin varsa bize kaç çıktığını söylersen yorum yapabiliriz
kola bir derece de kahvesiz bir 8-9 ay kabus gibi geliyor bana yaaa
Ben kahvemi hergun ictim hamileyken hatta drda onermisti ben dedim zaten iciyorum :)) kolada ayni sekilde ictim simdi gunde 2 lt deviriyorum :)) midye kola mayonez salam sosis sucuk yedim hicte bisiy olmadi :))
35.7 çıktı ateşim bugün adetin 2. günü olması gerekiyor ama daha olmadım
selaaaaaaaam ben geldimmmm
neden kimse bana bişey yazmıyor takrardan test yaptım ben tek çizgi bugün adet olsaydım 2. günüm olcaktı doktora gitsem muayenede belli olurmu ayrıca kan testimi ister doktor sizce
bir iki gün daha bekle.. eğer adet olmazsan doktora git. kan testi yapsın. varsa beta hcg olarak çıkar. yoksa adet gecikmesini araştırır doktor..
Annelik...
annelik kilo demek karnindaki bacagindaki catlaklar demek sutle beraber buyuyup sarkma derecesine gelen memeler demek
Annelik...
ugruna canini verecegin, her gun omrunden 10 yil goturen, nefesiyle nefes aldigin,uykusuz gecelerin sabahinda aldigin o minicik canin gulumsemesi demek
Annelik...
her daim kusmuk kokmak sidikle yikanmak cantandaki en onemli parcanin emzik olmasi demek...
çokkkk güzeeeeeeel.. benim kız memelerime tiryaki oldu . habire emsin.. içim çekildi resmen. :) sürünmek bu olsa gerek.
kırkımız geçince bi haller oldu gündüz uyur gece zor uyumaz hale geldi. gündüz uyur dedi isem hepi topu 1 saat falan.geceleri ise mesela bu gece 3'tü uyuma eylemine başladığında
birde bu kız evde kalır diyorum başka bi şey demiyorum. cart cart gaz çıkarıyor yedi mahalle öteden duyuldu ağlaması. şimdi de gazı :)
Dun dayimlardan ciktim yolda gidiyorum hava sicak kolumda bez cantasi bebek arabasinin altinda valiz kol cantam yollar darma duman arabayi iktirmek ustalik isi o an aklima ne geldi biliyomusunuz kizlari uyarmaliyim dedim bebek istemek iyi hos ama bebegin sadece cikisi var karnimdayken cok iyiydi simdi geri koyun bunu oraya desem imkansiz
tövbeeeee ya rabbimmmmmmmmmmmm :))))
Sorma canim benimkide ayni gece 3.30da gecti uyku moduna :)) hele ki gazi birinin yaninda yapsa bebekten ciktigina inanmazlar :))
benim oglani banyoda yanima aliyorum gozu memede cikip yataga yatiriyorum kurulanirken havlu kapatmicak ciglik atiyo emmesede gorecek :))
Ama yalan mi
dra gidecem dicem gorduk bitti al bunu geri koy cikardigin yere
Ama yalan mi
dra gidecem dicem gorduk bitti al bunu geri koy cikardigin yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?