Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

olabilir tabi isan vücudu bu ama o arkadaşım aldırdı ya birde 9 haftalıkken o beni ürpertiyor işte bekle bakalım bişeyler hissedersen test yaparsın

ben çıkıyorum kızlar evimi temizlemem lazım bu arada hayalimizdeki bebeğimize aldığımız oyuncaklar halasının Amerikadan getirdiği emzik biberon kıyafet filan vardı dün odanın şeklini değiştirirken gördüm onları bazanın altında ne kadar umudum hevesim varsa koymuşum oraya şimdi gidip biraz bakıp ağlamak istiyorum sonrada evi temizler yine gelirm öptüm hepinizi

Kızlarrr internetten güvenilir alış veriş yaptığınız bebek kıyafetleri için önerebileceğiniz bi site adı var mı :44:

kola bir derece de kahvesiz bir 8-9 ay kabus gibi geliyor bana yaaa

kola çok içmezdim zaten eve sokmakta yasak
ama filtre kahve için aynı şeyi sööliyemicem

Ben kahvemi hergun ictim hamileyken hatta drda onermisti ben dedim zaten iciyorum :)) kolada ayni sekilde ictim simdi gunde 2 lt deviriyorum :)) midye kola mayonez salam sosis sucuk yedim hicte bisiy olmadi :))

anammm kocam beni keser onları yersem

gamze canım msj geldi bu arada
kusura bakma gelmiş daha doğrusu kocam bakmış tele ogün.ben zaten dışarı bile almıyorum artık çıkarken eşim taşıyo çanta almadığım için (kendimi zor taşıyorum ) banada söölemiyi unutmuş
dün habire soruyo "bebek hareketlerini hissediyo musun " diye
ama 10 dk da bi telle de arıyo
aaaaa DEDİM NOLUYO YAAA
ya gamze yazmışya sana diye sonra dank etti ben sana söölemedim diyooo unutmuş beyefendi

Hello kızlar:)esracım ne güzel yazmışsın seni çok güçlü görrdüm ne güzel rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip eylesin.ketenhelvam valla bacaktam ve göbektente olunuyorsa niye bnm görümcemin kolları mosmor sadece koldan demiş dr.bir çelişkim daha oldu.bizde bugün pazar var sabahta jetler geçti tepemizden korktum.bu arada ük.hastalıgım yüzünden doktor aradım asprin fln kullancam durumu anlattım eee biraz kanaman olcak dedi:/

neden kimse bana bişey yazmıyor takrardan test yaptım ben tek çizgi bugün adet olsaydım 2. günüm olcaktı doktora gitsem muayenede belli olurmu ayrıca kan testimi ister doktor sizce

neden kimse bana bişey yazmıyor takrardan test yaptım ben tek çizgi bugün adet olsaydım 2. günüm olcaktı doktora gitsem muayenede belli olurmu ayrıca kan testimi ister doktor sizce

bir iki gün daha bekle.. eğer adet olmazsan doktora git. kan testi yapsın. varsa beta hcg olarak çıkar. yoksa adet gecikmesini araştırır doktor..

Annelik...
annelik kilo demek karnindaki bacagindaki catlaklar demek sutle beraber buyuyup sarkma derecesine gelen memeler demek

Annelik...
ugruna canini verecegin, her gun omrunden 10 yil goturen, nefesiyle nefes aldigin,uykusuz gecelerin sabahinda aldigin o minicik canin gulumsemesi demek
Annelik...
her daim kusmuk kokmak sidikle yikanmak cantandaki en onemli parcanin emzik olmasi demek...

bir iki gün daha bekle.. eğer adet olmazsan doktora git. kan testi yapsın. varsa beta hcg olarak çıkar. yoksa adet gecikmesini araştırır doktor..

inşallah olmam ama hamilelikten dolayı olmam galiba klomen adet gecikmesi yapıyor bende bu ay bir tane de kist olusturdu zaten ondan dolayıdır adet gecikmemm buyuk ihtimal inancım kalmadı artık ...

çokkkk güzeeeeeeel.. benim kız memelerime tiryaki oldu . habire emsin.. içim çekildi resmen. :) sürünmek bu olsa gerek.
kırkımız geçince bi haller oldu gündüz uyur gece zor uyumaz hale geldi. gündüz uyur dedi isem hepi topu 1 saat falan.geceleri ise mesela bu gece 3'tü uyuma eylemine başladığında

birde bu kız evde kalır diyorum başka bi şey demiyorum. cart cart gaz çıkarıyor yedi mahalle öteden duyuldu ağlaması. şimdi de gazı :)

Dun dayimlardan ciktim yolda gidiyorum hava sicak kolumda bez cantasi bebek arabasinin altinda valiz kol cantam yollar darma duman arabayi iktirmek ustalik isi o an aklima ne geldi biliyomusunuz kizlari uyarmaliyim dedim bebek istemek iyi hos ama bebegin sadece cikisi var karnimdayken cok iyiydi simdi geri koyun bunu oraya desem imkansiz

Sorma canim benimkide ayni gece 3.30da gecti uyku moduna :)) hele ki gazi birinin yaninda yapsa bebekten ciktigina inanmazlar :))
benim oglani banyoda yanima aliyorum gozu memede cikip yataga yatiriyorum kurulanirken havlu kapatmicak ciglik atiyo emmesede gorecek :))

tövbeeeee ya rabbimmmmmmmmmmmm :))))

tek ağlamadığı öyle masum masum durup keyiflendiği yer banyo yapması.. dün öğlen yaptırdım. uyudu.. akşammm üstünü değiştireyim dedim tekrar. o sandı banyo yapcaz. ağlarken sustu. gülmeye başladı :).
birde gözleri ile nereye gidersem oraya bakıyor. bir takip söz konusu

Ama yalan mi
dra gidecem dicem gorduk bitti al bunu geri koy cikardigin yere

ama şu var.. öncesini düşünüyorum. öncesinde onsuz geçen 9 yılı . o zaman içinde yaşadıklarımı
tamam bugün çok uykusuzum. çok bitkinim.. gaz sancısı esnasında ve kolik sancısı akşam saati 2 saat kadar. o aralıkta morarana kadar ağlamasına dayanamıyorum

ama önceden mal gibi gece gündüz kafamı kaldırmazdım uyurdum. yine bi halsizlik yine bi hayata dair iştahsızlık söz konusu idi.ama şimdi o uyurken yanına kıvrılıp uyuduğum yarım saat dünyalara bedel yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…