tek ağlamadığı öyle masum masum durup keyiflendiği yer banyo yapması.. dün öğlen yaptırdım. uyudu.. akşammm üstünü değiştireyim dedim tekrar. o sandı banyo yapcaz. ağlarken sustu. gülmeye başladı :).
birde gözleri ile nereye gidersem oraya bakıyor. bir takip söz konusu
ne desem bilemedim şimdi :))))
ama şu var.. öncesini düşünüyorum. öncesinde onsuz geçen 9 yılı . o zaman içinde yaşadıklarımı
tamam bugün çok uykusuzum. çok bitkinim.. gaz sancısı esnasında ve kolik sancısı akşam saati 2 saat kadar. o aralıkta morarana kadar ağlamasına dayanamıyorum
ama önceden mal gibi gece gündüz kafamı kaldırmazdım uyurdum. yine bi halsizlik yine bi hayata dair iştahsızlık söz konusu idi.ama şimdi o uyurken yanına kıvrılıp uyuduğum yarım saat dünyalara bedel yaa
aynen hele babasindayken beni takip etmesi ayri bir gurur babasi kuduruyo ya o bakimdan
itiraf et senin kiz gazdan kivranip aglayinca cikarmasaydim daha iyiydi diye dusundun dimi
o daha karnımdayken ben diyordum zaten.. biz bununla zor baş ederiz. eller ayaklar hiç durmazdı. o zaman imkan olsa burda kalsa arada çıkarıp sevsek ve yerine koysak gibi ütopik düşünceler üretirdik babası ile. şimdi aynen o dediğime geldik. eller ayaklar durmaz. hep bir hareket. battaniyesi ile ellerini sar. ne yapar eder çıkarır ellerini. babası ile yanyana bi yakınlaşma da kaşları çatılır :)
Evet anne anne babada babadir ayri ayri sevilir yanyana oturulamaz bile :))
bu gaz kolay çıksın sancıları hafiflesin diye sen herhangi bir karışım veriyormusun. ya da ilaç damla ne kullandınız
Kızlar ben geldim
Çok şükür güzel haberlerle geldim bir hafta yattım o kanmadan sonra hiç kanamam olmadı dr. kontrolünede gittim çok şükür herşey yolunda bebeişimde bende iyiyiz.Ama o kokrku yetti bir daha dr. serbest desede 9 ay karı koca hayatı yok bize önemli olan bebeişimiz iyi olsun.
Gebelerrrr sakin kanguru almayin bebelerinize sling alin benim oglum cok sevdi asiri huzurlu :))
Ama hayatımın en kötü haftasıydı hele o geceyi asla unutamam gece gititk hastaneye ağlamaktan nefes alamıyordum tıkanıyordum sabaha kadar serum takılıydı ve ağlaya ağlaya uyumuşum.Serum sabah 6 da bitti anemlere geçtik tamemen bitmiş bir haldeydim gözlerimin şişi iki güne zor indi.Progestanı üçe çıkardı dr. oda çok halsizlik yaptı zaten bir haftayı uyuyarak yatarak geçirdim sadece tuvalete gitmek için kalkıyordum sonra bir hafta sonunda kontrole gittiğimizde artık progestanı teke düşür herşey yolunda dedi dr. ve çok mutlu oldum inşlalah tekrar benzer bir durum yaşanmaz Allah herkesin evladını hayırlısıyla kucğaına almayı nasip etsin bana düşüğün korkusu bile çok zor geldi Allah yaşayanlara sabır versin tekrar yaşatmasın.ohh içim rahatladııı hoşş geldnzzzz ikinz deeeeeee
sana bi cahallık ornegi soyleym o zaman onların ikisi aynı şey degl mi
sana bi cahallık ornegi soyleym o zaman onların ikisi aynı şey degl mi
Ama hayatımın en kötü haftasıydı hele o geceyi asla unutamam gece gititk hastaneye ağlamaktan nefes alamıyordum tıkanıyordum sabaha kadar serum takılıydı ve ağlaya ağlaya uyumuşum.Serum sabah 6 da bitti anemlere geçtik tamemen bitmiş bir haldeydim gözlerimin şişi iki güne zor indi.Progestanı üçe çıkardı dr. oda çok halsizlik yaptı zaten bir haftayı uyuyarak yatarak geçirdim sadece tuvalete gitmek için kalkıyordum sonra bir hafta sonunda kontrole gittiğimizde artık progestanı teke düşür herşey yolunda dedi dr. ve çok mutlu oldum inşlalah tekrar benzer bir durum yaşanmaz Allah herkesin evladını hayırlısıyla kucğaına almayı nasip etsin bana düşüğün korkusu bile çok zor geldi Allah yaşayanlara sabır versin tekrar yaşatmasın.
Tatlim isallah baska hicbir sorun yasamadan tamamlarsin hamileligini cinselligide kisitlayabilirsiniz hem cinselligi tam anlamiyla iliskide bulunarak yasamakta sart degil bulursunuz bir yolunu anlatamiyorum simdi
Degil bitanem :)) benziyolar ama kanguruda durmamisti benim oglan :)) hem sling dogum sonrasinda olusabilecek kalca cikigi riskini yok denecek kadar azaltiyo kanguruda cocugun bacaklari asagiya sarkiyo slingde acik bicimde yanlarda oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?