Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynen hele babasindayken beni takip etmesi ayri bir gurur babasi kuduruyo ya o bakimdan

ne desem bilemedim şimdi :))))

itiraf et senin kiz gazdan kivranip aglayinca cikarmasaydim daha iyiydi diye dusundun dimi

SaKa bi yana cidden bi gulumsemesi uykusuzlugumu unutturuyo bende oglumda cok cektik ama oglumlu hayati daha cok seviyorum

aynen hele babasindayken beni takip etmesi ayri bir gurur babasi kuduruyo ya o bakimdan

itiraf et senin kiz gazdan kivranip aglayinca cikarmasaydim daha iyiydi diye dusundun dimi

o daha karnımdayken ben diyordum zaten.. biz bununla zor baş ederiz. eller ayaklar hiç durmazdı. o zaman imkan olsa burda kalsa arada çıkarıp sevsek ve yerine koysak gibi ütopik düşünceler üretirdik babası ile. şimdi aynen o dediğime geldik. eller ayaklar durmaz. hep bir hareket. battaniyesi ile ellerini sar. ne yapar eder çıkarır ellerini. babası ile yanyana bi yakınlaşma da kaşları çatılır :)

Evet anne anne babada babadir ayri ayri sevilir yanyana oturulamaz bile :))

bu gaz kolay çıksın sancıları hafiflesin diye sen herhangi bir karışım veriyormusun. ya da ilaç damla ne kullandınız

Canim ben ruzgari hep yuzustu yatiriyorum onun disinda biogaia- metsil- sabsimplex-zinco-nurse harvey hepsini denedim malesef cozumu yok bu gazin :))

Kızlar ben geldim

Çok şükür güzel haberlerle geldim bir hafta yattım o kanmadan sonra hiç kanamam olmadı dr. kontrolünede gittim çok şükür herşey yolunda bebeişimde bende iyiyiz.Ama o kokrku yetti bir daha dr. serbest desede 9 ay karı koca hayatı yok bize önemli olan bebeişimiz iyi olsun.

Ogluma sling aldim bugun geldi denememizi yaptik oglum cok mutlu oldu markete gittik basini gogsume dayadi emzigi agzinda etrafi seyretti normalde oto koltugunda yada arabada atardi emzigi huysuzlanirdi gidis ve donuste uyudu ve asiri sakindi memnunuz ailecek sevdik

ohh içim rahatladııı hoşş geldnzzzz ikinz deeeeeee

Gebelerrrr sakin kanguru almayin bebelerinize sling alin benim oglum cok sevdi asiri huzurlu :))

ohh içim rahatladııı hoşş geldnzzzz ikinz deeeeeee
Ama hayatımın en kötü haftasıydı hele o geceyi asla unutamam gece gititk hastaneye ağlamaktan nefes alamıyordum tıkanıyordum sabaha kadar serum takılıydı ve ağlaya ağlaya uyumuşum.Serum sabah 6 da bitti anemlere geçtik tamemen bitmiş bir haldeydim gözlerimin şişi iki güne zor indi.Progestanı üçe çıkardı dr. oda çok halsizlik yaptı zaten bir haftayı uyuyarak yatarak geçirdim sadece tuvalete gitmek için kalkıyordum sonra bir hafta sonunda kontrole gittiğimizde artık progestanı teke düşür herşey yolunda dedi dr. ve çok mutlu oldum inşlalah tekrar benzer bir durum yaşanmaz Allah herkesin evladını hayırlısıyla kucğaına almayı nasip etsin bana düşüğün korkusu bile çok zor geldi Allah yaşayanlara sabır versin tekrar yaşatmasın.

sana bi cahallık ornegi soyleym o zaman onların ikisi aynı şey degl mi

Canım bende emin değilim ama ikisi farklı diye biliyorum kanguru çanta gibi önden takıp bebeği oturtuyorsun diğeri ceyda düvencide kullanıyordu bebeğin yatar pozisyondada taşınabildiği brşey.

meganım seni çok anlıorm süyamda gordum kanamam vardı kalknca hemen gttm baktm çok normal korkman ama çok işükür iisiniz bi daha da boyle bşey olmucak inşş cnmm

sana bi cahallık ornegi soyleym o zaman onların ikisi aynı şey degl mi

Degil bitanem :)) benziyolar ama kanguruda durmamisti benim oglan :)) hem sling dogum sonrasinda olusabilecek kalca cikigi riskini yok denecek kadar azaltiyo kanguruda cocugun bacaklari asagiya sarkiyo slingde acik bicimde yanlarda oluyo

Tatlim isallah baska hicbir sorun yasamadan tamamlarsin hamileligini cinselligide kisitlayabilirsiniz hem cinselligi tam anlamiyla iliskide bulunarak yasamakta sart degil bulursunuz bir yolunu anlatamiyorum simdi

Tatlim isallah baska hicbir sorun yasamadan tamamlarsin hamileligini cinselligide kisitlayabilirsiniz hem cinselligi tam anlamiyla iliskide bulunarak yasamakta sart degil bulursunuz bir yolunu anlatamiyorum simdi

İnşallah.Anladım ben seni ama belki ilerleyen zamnlarda 20 haftam dolana kadar oda yok kocişe ceza zaten Allah korusun o gün birşey olsaydı onu hiç affedemezdim.

Degil bitanem :)) benziyolar ama kanguruda durmamisti benim oglan :)) hem sling dogum sonrasinda olusabilecek kalca cikigi riskini yok denecek kadar azaltiyo kanguruda cocugun bacaklari asagiya sarkiyo slingde acik bicimde yanlarda oluyo

anladmm cnmm o zaman ben de sling alırımm zaten o gunler gelsn size sorcagm çok şey olcak bnm kociş çok ozenıo slinge onn koca göbüşe takcz slingi bizzz

Son düzenleme:
selam kızlar
kaç gündür okuyorum da yazmaya fırsat olmadı
günler yoğun geçiyor
okula gidiyoruz oğlumla, arkadaşlar geliyor biz çıkıyoruz falan derken gün bitiyor
geçmişi de karıştırdım şimdi

lovely canım çok şükür bişey olmamasına sevindim
bence de ilişkiden uzak durun, özlersiniz birbirinizi iyi olur
biz de hiç yapmadık gibi bişey toplasan 4-5 kez olmuştur gebelikte

gamzecim eşinle aranız düzelmiş çok sevindim
arada bir sürttürmek gerekiyo demekki burnunu
slingi de sevmesine sevindim kuzey de seviyor slingi
hangi slingten aldın sen?

adeti gelmeyip testi negatif çıkan arkadaşlar, bence kan gelmeden ümit kesilmez
bir iki gün daha bekleyip kan testi yaptırın
çoğu gebelikte testte çıkmıyor
inşallah güzel hbrler verirsiniz

ve biblo doğum yapmış sanırım
inşallah sorunsuz güzel bir doğum olmuştur

elis ve pufidik çıtır annelerimiz ve bebişleri de iyiymiş çok sevindim
bazen ben de özlüyorum hamilelik günlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…