İnşallah.Anladım ben seniama belki ilerleyen zamnlarda 20 haftam dolana kadar oda yok kocişe ceza zaten Allah korusun o gün birşey olsaydı onu hiç affedemezdim.
anladmm cnmm o zaman ben de sling alırımmzaten o gunler gelsn size sorcagm çok şey olcak bnm kociş çok ozenıo slinge onn koca göbüşe takcz slingi bizzz
Ama hayatımın en kötü haftasıydı hele o geceyi asla unutamam gece gititk hastaneye ağlamaktan nefes alamıyordum tıkanıyordum sabaha kadar serum takılıydı ve ağlaya ağlaya uyumuşum.Serum sabah 6 da bitti anemlere geçtik tamemen bitmiş bir haldeydim gözlerimin şişi iki güne zor indi.Progestanı üçe çıkardı dr. oda çok halsizlik yaptı zaten bir haftayı uyuyarak yatarak geçirdim sadece tuvalete gitmek için kalkıyordum sonra bir hafta sonunda kontrole gittiğimizde artık progestanı teke düşür herşey yolunda dedi dr. ve çok mutlu oldum inşlalah tekrar benzer bir durum yaşanmaz Allah herkesin evladını hayırlısıyla kucğaına almayı nasip etsin bana düşüğün korkusu bile çok zor geldi Allah yaşayanlara sabır versin tekrar yaşatmasın.
Ildaaaaa ne zaman firtlatacan artik ruzgar sabirsizlaniyo hatta kayinpederide bizim gelin dogmadi mi daha diyo
eminemmmmmmmm kiz senin komik karikaturleri ozledim
Ildaaaaa ne zaman firtlatacan artik ruzgar sabirsizlaniyo hatta kayinpederide bizim gelin dogmadi mi daha diyo
eminemmmmmmmm kiz senin komik karikaturleri ozledim
seni çok iyi anlıyorum bende 10 gün önce kanamayla gittim acile, serum verildi sonra 5 gün progestanın daha etkili iğnesi varmış 5 gün onu oldum kalçam fena haldeydi, ve sürekli uyuyodum,tuvalet için kalkabilirsin sadece dedi dr, son iğneden sonra progestana başladık günde 3 kez dedi ama çok sersemletirse 2 defa al dedi ama ilk gün 3 defa aldım çok fazla geldi 2 ye düşürdüm, haftaya kontrolüm var, insan çok fena oluyo, birde benim ilk bebebğim karnımda ölmüştü, kürtajla alındı, kanamayı görünce ve parça parça pıhtı kan gelince dedim ki bebeğim gitti yine diye, kontrolde kalp atışlarını duyunca içim ferahladı, Rabbim evletlarımızı hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağımaza almayı nasip etsin inşallah, tehlikeyi atlatmana çok sevindim canım, bende atlatırım inşallah
Canım inşallah rabbim aynı acıyı tekrar yaşatmasın kontrole gitiğinde herşey olunda olacak inşallah korkma.Ben yattığım yerden ya hafız ve ya mübdi çektim hep sende çek bir tespih ile çekebilirsin ben sayıyı karıştırmamak için tespih kullandım 10.000 tane ya hafız çektim 5 binde ya mübdi çektim devasm ediyorum onuda tammlıycam 10 bine sonra yine devam edicem
Ama hayatımın en kötü haftasıydı hele o geceyi asla unutamam gece gititk hastaneye ağlamaktan nefes alamıyordum tıkanıyordum sabaha kadar serum takılıydı ve ağlaya ağlaya uyumuşum.Serum sabah 6 da bitti anemlere geçtik tamemen bitmiş bir haldeydim gözlerimin şişi iki güne zor indi.Progestanı üçe çıkardı dr. oda çok halsizlik yaptı zaten bir haftayı uyuyarak yatarak geçirdim sadece tuvalete gitmek için kalkıyordum sonra bir hafta sonunda kontrole gittiğimizde artık progestanı teke düşür herşey yolunda dedi dr. ve çok mutlu oldum inşlalah tekrar benzer bir durum yaşanmaz Allah herkesin evladını hayırlısıyla kucğaına almayı nasip etsin bana düşüğün korkusu bile çok zor geldi Allah yaşayanlara sabır versin tekrar yaşatmasın.
Cok cok gecmis olsun canim
Yeni okuyorum neler olduğunu
Lovely ohhh çok şükür iyi haberlerle gelmişsin bende bu durumları yaşamıştım o hissi bende unutamam heralde allah kimseye yaşatmasın.kızlar ben pazardan geldim ama coook yoruldum kahve yapıp keyif yapcam biraz
canim hakkimizda hayirlisi.. biz kendimizi paralasak da , haklasak da birsey degisiyor mu degismiyor.. Rabbimize siginmaya devam edicez ve bebeklerimiz zamani gelince, Mevlam bir Ol deyiverince bir mucizeyle yapisiverecek rahimlere..
Rabbim bu mucizeyi hepimize yasatsin insaallah.. hamileler icin mucizelerimizi kucaklamayi nasip etsin, bebisini kucaklayanlar icince evlatlarini hayirli etsin.. bitmeyecek bir surec...
Sende dua et tatlim.. hepimiz edelim.. hayirlisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?