Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

En son ne zaman gittiniz kontrole dr. bebeişle ilgili ayrıntıları gösterdimi.Ben pazar günü gittim hala bir ayrıntı görünmüyor sadece bir fasulye ve kenarından çıkmış yedek besin deposu adlı baloncuk görünüyor

miyabaaaa
gezenti gibi otopik senin bu topik benm geziyorum okuyup okuyup çıkıyorumm
sıkıldım saat 7 olsada eve gitsem ne güzel olur
ve bugünlerde yine iştahım tavan yaptı yedikçe yiyorum :125:
bu iştahı kesmek hem istiyorum hem istemiyorum yemek yerken çok mutlu olyorum ben yaww :125:
neyse işte sizden ne haber
buarad fena sıkıştım azzz sonra burdayım
bunuda burdan ilan ettim yaa yuuhhh bana

İnşallah.Anladım ben seni ama belki ilerleyen zamnlarda 20 haftam dolana kadar oda yok kocişe ceza zaten Allah korusun o gün birşey olsaydı onu hiç affedemezdim.

olmadi sukur sıkma kendini dusunme bu olayi artik

anladmm cnmm o zaman ben de sling alırımm zaten o gunler gelsn size sorcagm çok şey olcak bnm kociş çok ozenıo slinge onn koca göbüşe takcz slingi bizzz

benimki takmam diyo puantiyeli aldim ya erkekligine zeval gelir diye korkuyo

seni çok iyi anlıyorum bende 10 gün önce kanamayla gittim acile, serum verildi sonra 5 gün progestanın daha etkili iğnesi varmış 5 gün onu oldum kalçam fena haldeydi, ve sürekli uyuyodum,tuvalet için kalkabilirsin sadece dedi dr, son iğneden sonra progestana başladık günde 3 kez dedi ama çok sersemletirse 2 defa al dedi ama ilk gün 3 defa aldım çok fazla geldi 2 ye düşürdüm, haftaya kontrolüm var, insan çok fena oluyo, birde benim ilk bebebğim karnımda ölmüştü, kürtajla alındı, kanamayı görünce ve parça parça pıhtı kan gelince dedim ki bebeğim gitti yine diye, kontrolde kalp atışlarını duyunca içim ferahladı, Rabbim evletlarımızı hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağımaza almayı nasip etsin inşallah, tehlikeyi atlatmana çok sevindim canım, bende atlatırım inşallah

dr a iliski durumunu sordum bu koca gobekle mi tabii ki hayir dedi cok biliyo
yaziiik kocama gun hesabi yapiyo 40 ordan 40 da burdan de diye acidim haline

Ildaaaaa ne zaman firtlatacan artik ruzgar sabirsizlaniyo hatta kayinpederide bizim gelin dogmadi mi daha diyo

eminemmmmmmmm kiz senin komik karikaturleri ozledim

Canım inşallah rabbim aynı acıyı tekrar yaşatmasın kontrole gitiğinde herşey olunda olacak inşallah korkma.Ben yattığım yerden ya hafız ve ya mübdi çektim hep sende çek bir tespih ile çekebilirsin ben sayıyı karıştırmamak için tespih kullandım 10.000 tane ya hafız çektim 5 binde ya mübdi çektim devasm ediyorum onuda tammlıycam 10 bine sonra yine devam edicem

sağol canım inşallah çekmeye başlayayım, bende sürekli 'Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr' çekiyorum

Cok cok gecmis olsun canim
Yeni okuyorum neler olduğunu

Lovely ohhh çok şükür iyi haberlerle gelmişsin bende bu durumları yaşamıştım o hissi bende unutamam heralde allah kimseye yaşatmasın.kızlar ben pazardan geldim ama coook yoruldum kahve yapıp keyif yapcam biraz

Cok cok gecmis olsun canim
Yeni okuyorum neler olduğunu

Sağol canım huzurum çok ani oldu sonrasınddaa hep yattığım için haber veremedim sadece bir ara topiğe girip yazmıştım daha yeni geldim eve anemmdeydim geçen pazartesi gecesinden beri bir haftadan fazla yattım şimdi iyiyim çok şükür bebeğimde iyi

Duyguuu slzin ordada geçiyormu jetler gösteri varmış sabahtan beri tepedeler sesine her seferinde korkuyorum sanki cok yakından geçiyomuş gibi

napiosunuz kuzular..

yahu ben sabah kalktim bi baktim herkes burda gecmiste eskisi gibi destan olmuo bi bakim dedim anam ben gecmisten gelene kadar herkes toz olmus

hep ayni hataya dusuom ben yaaa ...

canim hakkimizda hayirlisi.. biz kendimizi paralasak da , haklasak da birsey degisiyor mu degismiyor.. Rabbimize siginmaya devam edicez ve bebeklerimiz zamani gelince, Mevlam bir Ol deyiverince bir mucizeyle yapisiverecek rahimlere..

Rabbim bu mucizeyi hepimize yasatsin insaallah.. hamileler icin mucizelerimizi kucaklamayi nasip etsin, bebisini kucaklayanlar icince evlatlarini hayirli etsin.. bitmeyecek bir surec...

Sende dua et tatlim.. hepimiz edelim.. hayirlisi...

hoşgeldin canımm
biliyomusun nedense benimde kendimden umudum yok artık

loveliyy canım kusura bakma yarım yırtık girip çıkıyorum çok geçmiş olsun
bende çok iyi bilirim o durumu 2 tane düşük yaptım ve3. sü yani kızıma gebeyken sanki heran birşey olacakmışgibi ödüm kopuyodu hamd olsunki kızımı kucağıma alabildim inşallah sendesağsalim kucağına alırsın canım ALLAH aemanet olun

Ben komsuya gittiydim gezdim geldim accuk otururken kocamdan msj geldi aynen aktariyorum "yeni dedikodu biz oglen aksam lokantada yiyiyomusuz yemegi" bende cvp yazdim "sefam olsun kime ne"

allam yarebbim kime ne benim nerde ne yedigimden :))

ferda x belt aldim gerci msjda yazarim simdi sana begendim kumasini falan tunikodan 55 tldi kaliteli slingo hug olaninida alalim dedim tamam dedi koca begendik yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…