Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar yardım oğlum dünden beri kusup duruyor. Saatte bir 10-15 dk emiyor yerine koyuyorum hemen değil de bi15-20 dk sonra tatlı kaşığı kadar çıkarıyor. Biraz geçtikten sonra tekrar kusuyor ama bu defa sızıntı şeklinde oluyor.Hastanede de sürekli kusuyordu mama değiştirip durdular en son bebelacın diyet mamasını kabul etti.Bazen de emzirdikten hemen sonra kusuyor öyle olduğu zaman direk süt çıkıyor.Bekleyip kustuğunda kesik oluyor. Bu kadar kusması normal midir çok üzülüyorum.

Son düzenleme:
Eliscim cok geçmiş olsun ama bnm bi fikrim yok tecrübeli anneler cvp yazar ama istersen coçuk doktorunuda arayıp bi sor için rahat etsin

Cnm dogum yaptıktn sonra bebegin kontrollerini yapan doktoru arayabilirsin,topuk kanı fln aldırmadınız mı doktora?

Ya valla karnımdayken daha iyiydi bi gün oynamasa ertesi gün oynuyordu tövbe tövbe allah bağışlasın ama dışarda biraz derdi oluyor yahu

Cnm dogum yaptıktn sonra bebegin kontrollerini yapan doktoru arayabilirsin,topuk kanı fln aldırmadınız mı doktora?

Aldırdık da o doktor hastanenin rutin kontrolünü yaptı hem bi doktor daha vardı.Öyle hemen arayabileceğim bi doktor yok yani.

Bu arada hilalcim rahim filmini çok iyi bilmiyorum ama bence senin çektirmen gerekli değil, sonuçta tüplerin açık daha önce gebe kalmışsın.Ne bileyim bence boşuna çektirirsin gibi geliyor

Cnm nasıl bi his oldugunu sadece tahmin edebiliyorum insan karnındayken bile nasıl panik yapıyor ben her zmn söylüyorum allah yardımcınız olsun işiniz çok zor .cnm senin kuzenin kadın dogumcu degilmiydi belki onun tanıdıgı vardır,en yakın zamanda bi doktor bulun cebinide alın gelişimini fln takip eder hem aklına bişey takılırsa sorarsın,ferda yada gamze görünce cvp yazar mutlaka

Bencede öyle ama 2defa düşük yaptıgım için sonradan bişey olmuş olabilir görelim emin olalım dedi zaten yasak hala onuda yaparım yeterki bi daha aynı acıları yaşamayayım.önümüzdeki ay cektircem artık

kizlar ben grip oluyorum napimmmmmmmmmm.. eyvah cok fenayim resmen griplesiyorum

Ztarım aman dikkat et kendine bol bol meyve ye,ıhlamur iç bal da ye bogazını yumaşatır,birde dinlen tabi

merhabalar, bugün doktor kontrolümüz vardı
oğlum iyi sarılık gibiydi ama normal derecedeymiş, diğer başka bir sorunumuz çıkmadı şükür.
benimde dikişimin sargısı açıldı, saçlarımı yaptım makyaj yaptım epey iyiydim bugün.
oğluma kirli sepeti kendimede korse almaya çıktım. he bu arada oğlumu yıkadık, nasıl huzura kavuştu anlatamam
zor bir gece daha bizi bekliyor

Ohhhh masallah pufyim,bende 2kilo kırmızı biber közledim soydum ayıkladım buzluga attım ama cok az geldi gözüme keşke daha çok alsaydım

Ztarım aman dikkat et kendine bol bol meyve ye,ıhlamur iç bal da ye bogazını yumaşatır,birde dinlen tabi

saol melek arkadasimmmm anneme soyledim hemen dio sen ilac icemezsin bl c vitamini alman lazim limonata yap cok yap ama :) bende esime limon al dedim gitmis 2 tane almis bu erkekler ne cins cozemedim hala ya

Ohhhh masallah pufyim,bende 2kilo kırmızı biber közledim soydum ayıkladım buzluga attım ama cok az geldi gözüme keşke daha çok alsaydım

hilalim canim ne istiyor biliyormusun .. ya sabahatan beri aklimda sarimsakli limonlu zeytinyagli, havuclu, brokoli salatasi ay cok istiyorum ama sanirim bu kirginliktan dolayi hayatta kalkip yapamam.. kimseden de isteyemem.. cunku komik olabilir ama istedigim gibi yapmazlarsa cok sinir oluom sonra.. ( sanki millet bana yapmak zorundaymis gibi )

gecmis olsun cok
ilik balli su
limonlu su
ihlamur
biliyorsun gerci

ayyy evrim saol canimmmm

tr de de tam gecis mevsimi ya sende konus dr unla aman sakin ha grip falan olmayalim.. hem biz rahat olalim hem de bebisler

ztar
normalde esim bir grip getirir eve yataklara duserim
aglarim artik o derece
ve malum 3,4 gun once getirdi o meshur gribi ama cok sukur bana gecmedi
ustelik cok yakin olmamiza ragmen sasirdim ben de umarim da hic gecmez artik
normalde virusleri ertesi gune beni yataga dusurdu
ama ben hamileligimin ilk gunlerinde hafif grip gecirdim burun tikanikligi nefes almada zorluk oda zaten hamilelik beirtilerinden sayiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…