Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

senin 15.hafta olmus bileben daha yeni hatirliyorum hamile oldugunu
masallah sana ve bebisine
darisi basima gecsin gunlerrrrrrrrr

hay masallah senin bebis cok guclu olacak desene virus fayda etmemis.. masallah..

ya evricim oyle hakikaten heyecanlaniyorum.. heyecan, korku hersey var,, hepimizdeki gibi zaten.. cok degisik birseymis.. zaman gectikce insan daha cok adapte oluyor,. bebeklerimiz iyi olsun insaallah,, Rabbime emanet mucizelerimiz,, Rabbim buyutsun onlari sende donup bi bakacaksin ki senin de olmus 15 hafta, 20-25 derken ..... biciriklar kucaklarda Rabbimin izniyle

eliscim
hayırlı olsun bebeğini almışsın kucagına
adını ne koydunuz?
nasıl geciyor günlerin
üf zaman ne cabuk geciyor yaaa
göbüşünü bile göremeden bebeğin gelmiş..
Allahım valla rüya gibi geliyo bana

herkese hayırlı akşamlar:))

eliscim 40 ınız çıkana kadar olur bence böyle şeyler kolay değil 9 ay ekmek elden su gölden geçiniyor bebişler dünyaya adapte olmak zor, yemem ye uyu s..ç zor yani rabbim kolaylık versin.

bugün közleme günümüş herlade bende patlıcan közledim salatasını yaptım yedim:))) ama dolaba falan bişi atamam yani totoşumu kaldırcak halim yok

Allah sana ve tüm isteyenlere de versin inşallah.Bana da hayal gibi geliyor gerçi ne zaman bitecek diye bekliyordum ama sanki hiç hamile olmamışım gibi.Allah herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.

simdi gorunuyo mu

Eklentiler

• $1.webp
    6 KB · Görüntüleme: 29
  • $2.webp
    8 KB · Görüntüleme: 20

İnşallah öyledir mooncum ama yine de korkuyorum.Bu gece nasıl yatarım bilmiyorum

ben cok korkuyordum ama derin nefes aldim bugun
doktorum stresi gerginligi birak iyi dusun dedi
benim yuzumdem anladi sanirim
bir de bebek rahme tutunsun diye utrogestan diye hap verdi
daha once dusuk yaptim diye
oyle bakalim neler bekliyor nasil gececek gunler bebisimize bir an oncekavusmak istiyoruz

offf kozlenmis sebzeler salatalar derken canimi cektirdiniz iste bende buhara koydum brokolileri haslansin bakalim.. zaten acikmaya da baslamistim.. aklimda kalacagina midem de kalsin nasil yapim sizce.. su an bende kotu durumda birini dusunemedigimden spoiler falan yapmiom.. siz nasil yapiosunuz brokoli salatasini bacilar, a dostlar

Bende patlican kozledim oglum biraksa bide biber kozleyip salata yapicam :))

elisim bu sling 3 yasina kadar kullaniliyo al kuzum 55 tl dusmustu ben kacirmadim tuniko.c.o.mdan

haklisin canim benim de daha once dusugum oldugu icin cok gergindim ozellikle ilk zamanalr.. simdi daha rahatim ama dusunsene goremiyoruz, hissedemiyoruz.,, sadece biliyoruz ki icimizde bir can var.. nasil oldugunu hep merak ediyorum dogal olarak,.

Rabbim saglikla, hayirla, guzellikle, tamamina erdirsin insaallah

selam kızlarrrr...
elisim nasılsın allah analı babalı büyütsüm maşallah oğluşuna

ztarcım eşim brokoliyi zeytinyağı ve limon dökerek yemeyi seviyo bende sarımsaklı yoğurtla seviyorum iki çeşit yapabilirsin

Ztarim ben limon zyagi sosu yapiyorum dokuyorum ustune oh mis :)) ama kimiside bu sosa sarimsakta ekliyo nasil seviyosan

amin canim
hem de nasil merak ediyor insan
saglikla gelsinler kucagimiza

selam kuzu hosgeldin nasilsin

ay bende iki turlu de yerim de heyecandan karar veremiyorum yahuuu :)

Ztarim ben limon zyagi sosu yapiyorum dokuyorum ustune oh mis :)) ama kimiside bu sosa sarimsakta ekliyo nasil seviyosan

ayy gamze yaa.. sen benim evde olsan da beni bi guzel doyursan.. ne becerikli hatunsun kiz

selam kuzu hosgeldin nasilsin

ay bende iki turlu de yerim de heyecandan karar veremiyorum yahuuu :)

ayy gamze yaa.. sen benim evde olsan da beni bi guzel doyursan.. ne becerikli hatunsun kiz

ah keskem butun gebelerin yaninda olsam seve seve yaparim bana yapan olmadi bilirim zorlugunu

Ben brokolinin üstüne az sarımsak, elma sirkesi,zeytinyağı ve limon döküp yiyorum.Bazen de sarımsaklı yoğurt ve mayonez döküyorum ama çok nadir.Genelde zeytinyağlı yaparım

Hoşgeldin kız nerelerdesin.Darısı başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…