Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İnşallah öyledir mooncum ama yine de korkuyorum.Bu gece nasıl yatarım bilmiyorum

öyle olur tatlım inşallah. senin nasıl oldu dikişlerin iyimisin??

gamzecikne güzel bişimiş ol öyle kullanışlı bişi güle güle kullanını.

özlemcik hoşgeldin cnm

ztarcım ben suda haşlayıp ,sarımsaklı limonlu zeytin yağlı biraz tuz, o şekilde yapıyorum ve bir kilo rahat yerim severek

hoşbulduk canım nasılsın az kaldı seninde yaa çok heycanlı, benim kızımda bugün pek bi sakin az hareket ediyo:44:

İyiyim canım sağol bugün ilk duşumu aldım vücudum kabul etmedi önce, kızardı falan şimdi iyi

MEG VE AZRA NERDE aceba çok merak ediyorum yaa:26::26::26::26::26::26:

İyiyim canım sağol bugün ilk duşumu aldım vücudum kabul etmedi önce, kızardı falan şimdi iyi
temam duş aldıysan rahatlamışsındır oh mis :))) anneciklerin hakkı ödenmez ya neler çekiliyor
hoşbulduk canım nasılsın az kaldı seninde yaa çok heycanlı, benim kızımda bugün pek bi sakin az hareket ediyo:44:

aynen tatlım az kaldı hafif tırsma hafif heyacan hafif saftiriklik arası gidip geliyorum bakalım.her,şeyimiz hazır çantamız kapıda :) sabahada annem geliyor oğluşumuzu bekliyoruz sağlık sıhaatle gelsinde ben 18 eylülde gelir diyorum kısmet.oluyor bazen öyle yapıyorlar cnm maksat anneyi meraklandırcaklar ya ilgi çekcekler :)

elisim baya toplanmış oğluşun 41 kere maşallah büyümüş ya ne çabuk büyüyorlar sana aynı geliyordur gerçi:)

sağlıkla gelsinde ne zaman gelirse gelsin ayrıca bu anneleri de allah başımızdan eksik etmesin

aynen benim zilli kızım çok oyuncu birazdan kalp atışlarını dinliyim bari de içim rahatlasın..

bu arada azrayı bende merak ediyorum:44:

amin cnm .uyuyordur şekerli bişiler yiyince de hareketlenir diyorlar ama ben yiyorum bazen banamısın demiyor)

azracıkta doğurcak bişi kalmadı onada inşallah iyidir ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…