İnşallah öyledir mooncum ama yine de korkuyorum.Bu gece nasıl yatarım bilmiyorum
Elisimmm kiz o avatarina bayiliyorum ha nasilda bakmis poz vermis
Elisimmm kiz o avatarina bayiliyorum ha nasilda bakmis poz vermis
öyle olur tatlım inşallah. senin nasıl oldu dikişlerin iyimisin??
gamzecikne güzel bişimiş ol öyle kullanışlı bişi güle güle kullanını.
özlemcik hoşgeldin cnm
ztarcım ben suda haşlayıp ,sarımsaklı limonlu zeytin yağlı biraz tuz, o şekilde yapıyorum ve bir kilo rahat yerim severek
öyle olur tatlım inşallah. senin nasıl oldu dikişlerin iyimisin??
gamzecikne güzel bişimiş ol öyle kullanışlı bişi güle güle kullanını.
özlemcik hoşgeldin cnm
ztarcım ben suda haşlayıp ,sarımsaklı limonlu zeytin yağlı biraz tuz, o şekilde yapıyorum ve bir kilo rahat yerim severek
MEG VE AZRA NERDE aceba çok merak ediyorum yaa:26::26::26::26::26::26:
temam duş aldıysan rahatlamışsındır oh mis :))) anneciklerin hakkı ödenmez ya neler çekiliyorİyiyim canım sağol bugün ilk duşumu aldım vücudum kabul etmedi önce, kızardı falan şimdi iyi
hoşbulduk canım nasılsın az kaldı seninde yaa çok heycanlı, benim kızımda bugün pek bi sakin az hareket ediyo:44:
temam duş aldıysan rahatlamışsındır oh mis :))) anneciklerin hakkı ödenmez ya neler çekiliyor
aynen tatlım az kaldı hafif tırsma hafif heyacan hafif saftiriklik arası gidip geliyorum bakalım.her,şeyimiz hazır çantamız kapıda :) sabahada annem geliyor oğluşumuzu bekliyoruz sağlık sıhaatle gelsinde ben 18 eylülde gelir diyorum kısmet.oluyor bazen öyle yapıyorlar cnm maksat anneyi meraklandırcaklar ya ilgi çekcekler :)
oyyy maşallah ay dişlerim kamaştı yaaa olsada yesek
elisim baya toplanmış oğluşun 41 kere maşallahbüyümüş ya ne çabuk büyüyorlar sana aynı geliyordur gerçi:)
sağlıkla gelsinde ne zaman gelirse gelsin ayrıca bu anneleri de allah başımızdan eksik etmesin
aynen benim zilli kızım çok oyuncu birazdan kalp atışlarını dinliyim bari de içim rahatlasın..
bu arada azrayı bende merak ediyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?