hoşbulduk canım karar veremiyosan ikiye böl ikisinden de yap
ah keskem butun gebelerin yaninda olsam seve seve yaparim bana yapan olmadi bilirim zorlugunu
Ben brokolinin üstüne az sarımsak, elma sirkesi,zeytinyağı ve limon döküp yiyorum.Bazen de sarımsaklı yoğurt ve mayonez döküyorum ama çok nadir.Genelde zeytinyağlı yaparım
öyle olur tatlım inşallah. senin nasıl oldu dikişlerin iyimisin??
gamzecikne güzel bişimiş ol öyle kullanışlı bişi güle güle kullanını.
özlemcik hoşgeldin cnm
ztarcım ben suda haşlayıp ,sarımsaklı limonlu zeytin yağlı biraz tuz, o şekilde yapıyorum ve bir kilo rahat yerim severek
elis bu ne yaaaa
sağlıkla gelsinde ne zaman gelirse gelsin ayrıca bu anneleri de allah başımızdan eksik etmesin
aynen benim zilli kızım çok oyuncu birazdan kalp atışlarını dinliyim bari de içim rahatlasın..
bu arada azrayı bende merak ediyorum:44:
banane ben doğuyu yemek istiyorum aşerdim44 gün kalmış yersin
amin cnm .uyuyordur şekerli bişiler yiyince de hareketlenir diyorlar ama ben yiyorum bazen banamısın demiyor)
azracıkta doğurcak bişi kalmadı onada inşallah iyidir ya .
Herkese merhaba kızlarr.
Özlem nasılsın canım birde kalp atışlarını nasıl dinleyeceksin????
iyiyim canım sen nasılsın, bi makinam var kız kardeşimim hediyesi jel döküp karnıma koyuyorum kulaklığıda var tekmelerini bile duyabiliyosun
Kizlar saolun yaaaahepinize cok tesekkur ederim.. iste bazen yogurtlu yapardim bazen normal bu sefer tam da pisicimin dedigi gibi yaptim ve ilk baslarda yerken ne haz aldim anlatamam.. aklimdan da geciriyorum bir yandan ben bunu her gun yerim diye.. oyle cok da degildi ama cok doyurucu brokoli zaten benim de pek istahim yok yidim bitti ohh cok hosuma gitti
gamzemmmmm
temiz kalpli arkadasim benim.. Rabbim guzel gonlune gore versin insaallah..
elis bu ne yaaaa:nazar
yahu bu ne yakisikli , ne tatli, ne seker birsey.. nasil bi bocuk buu masallah barekallah
iyiyim canım sen nasılsın, bi makinam var kız kardeşimim hediyesi jel döküp karnıma koyuyorum kulaklığıda var tekmelerini bile duyabiliyosun
Yaaa süper birşey acaba kalp atışını kaç haftadan itibaren duyabilirsin bu cihazla birde sıksık dinlemenin bir zararı varmı birde türkiyede satılıyormu bende istiyorum uygun fiyatlı birşeyse ben hep karnıma bağlı dolaşırım
evet çok güzel olur cnmcım :) bende brokoli bağımlılık yapıyor ya ama sağlıklı bişi bol bol ye tatlım afiyet bal şeker olsun,birde bende nutella bağımlıık yapıyor hersabah 1çay kaşığı yemezsem rahat edemiyorum bazen 2 çay kaşğıda oluyor :)ya hamileyim diyede çocuğumun birtarafı şişmesin diye yiyrum gebe olmasam almıcam ama canım çekiyorya :) içine ne koymuşlar bunun acaba:))) başka çikolataları yiyemem ama o güzel adamlar işi biliyor
12 haftadan sonra duyulabiliyo diye biliyorum baya karnında gezdirip yerini bulman lazım. ben hergün dinlemiyorum hareket etmediği zaman dinliyorum. zaten ben türkiyedeyim istanbuldayım. e-bebek mağazalarında satılıyo. markası angel-sound
pisim benim hic tatliyla alakam yok ya.. yani hamilelikten sonra hic canim istemiyor.. bir tek gecen gun bi canim gecti anlatamam.. esime dedim,, aldi gelirken saolsun.. az yidim yetti..
bir de benim bagirsak sorunlarim icin faydasi da olur brokolinin hem.. her gun yiyebilsem keske.. ayni seyi surekli yemekten bikiom.. ya ben cok degisik oldum hamilelikte.
bir de bugun belim cok fenaa
12 haftadan sonra duyulabiliyo diye biliyorum baya karnında gezdirip yerini bulman lazım. ben hergün dinlemiyorum hareket etmediği zaman dinliyorum. zaten ben türkiyedeyim istanbuldayım. e-bebek mağazalarında satılıyo. markası angel-sound
artık bende uzmnalaştım zaten bebek büyüdüğü için öyle çok fazla yer değiştiremiyokiiste ona burda doppler cihazi diolar.. mesela ben dr a gittigimde dr ultrasona almio ya . o cihazla kalp atisini dinlio sayiyo falan.. istersen disardan da tedarik edebiliosun..ama dedigin gibi yerini bulmak lazim .. dr lar artik profesyonel tak diye buluo
Süper birşey çok teşekkür ederim eşime söyledim alıcakİnşallah hayırlısıyla 3 aylık olsun bebeişim sonra alırız.
Süper birşey çok teşekkür ederim eşime söyledim alıcakİnşallah hayırlısıyla 3 aylık olsun bebeişim sonra alırız.
cnm bende senin gibiydim hiç tatlı çekmedi cnm tam tersi ekşi ve acı tarzı şeyleri tercih ettim genelde meyve yedim son 2 ay nutella :) kaçamağım var onun dışı tatlı sevmiyoz pek meyve yiyoruz arada dondurma okadar.haftada bir yesen yeterli tatım hergün yenmez zaten bıkarsın.bel ağrısını hiç söyleme kuzum benimde çok ağrıyordu sonra geçti ama şimdi son bir aydır gene oluyor
Kızlar sizce bu bulantılar üçüncü ayın sonunda gececekmi.İlaç içiyorum ama yinede bulantım oluyor ve çok iştahsızım hamile kaldığımdan beri meyveyle yaşıyorum.Yemek pişiremiyorumda yiyemiyorumda.Çok şükür Allah nasip etti bebeğim sağlıklı olsun herşeyine razıyım ama eşim aç kalıyor
Zaten şuan almıycam 3 aylık falan olunca alırım tamam telaşlanmam.Bende bayılıyorum dr. agittiğimde ultrasonda sesini dinleyince dünyayı unutuyorum evde diyorumki gidince bunu sorucam şunu sorucam oraya gidince hiçbirşey sormadan sırıtarak çıkıyorumartık bende uzmnalaştım zaten bebek büyüdüğü için öyle çok fazla yer değiştiremiyoki
alın canım çok tatlı kalp sesi. ama hemen bulamazsan telaşlanlanma yerini bulmak önemli benim bebeğim bütün karnımı kapladığı halde 5-6 dakka sürüyo yerini bulmam.
meganim cok tatlisin
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?