Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hiç yardımcı olamıcam bu konuda bir kere midem bulanmadı hamile kaldığım günden beri günde 5 kişilik yiyiyorum

aynen canım ben liste bile yaptım soruları yine unuttum 34 hatalık oldu hala öyle annem dürtmese çok kilosunu bile sormayı unutuyorum ultrasonda elini ayağını görünce

canim kiminin 9 ay suruo benim bildigim insaallah oyle olmaz seninki.. yasayip gorelim.. esin de bir sure idare edecek napalim.. annen fazla fazla yapsin.. ondan al.. ya da esin de yapsin ne bilim :44:

Bende 9 ay bulanırsa diye korkuyorum yemek yiyemezsem bebeişim beslenemez diye.
Eşimin elinden gelmez ki yemek yapmaktan hiç anlamaz.işte anneme yakın ev arıyorum ona yakına taşınıcam artık bir şekilde idare edicez.

canim midem daha iyi ama tam da duzelmedi yani.. ama istah sifir bende uzuluyorum ona..

korkma canim birsey olmaz yeriz elbet.. bana da diolar ki 4. aydan sonra tutamicaksin kendini cok istahin acilacak diolar.. bilmiomki tatlim

benim bi akrabam 9 ay boyunca bulanmis midesi kucuucuk karni da vardi doguma giderken ama tosun gbi oglu inanki

canim bunlar hamileligin getirdigi skntlar oldugu icin Rabbim ona gore bir ayarlama yapmistir.. yani bebekler beslenir Allahin izniyle.. Rizki veren o

hiç yardımcı olamıcam bu konuda bir kere midem bulanmadı hamile kaldığım günden beri günde 5 kişilik yiyiyorum
Mahşallah ne güzel.Benim ilaçsızken felaket bulanıyor yine ialç içinde dayanabiliyorum ama iştah sıfır.Hamile kalmadan önce çok iştahıma düşkündüm ama şuan hiçbirşeyin tadı aynı değil kötü geliyor tatları kokuları.
aynen canım ben liste bile yaptım soruları yine unuttum 34 hatalık oldu hala öyle annem dürtmese çok kilosunu bile sormayı unutuyorum ultrasonda elini ayağını görünce

Hehe bende hep unutuyorum annem diyor dedinmi midem yanıyor diye yoooo diyorum Hele birde eli ayağı görünsün daha çok kendimi kaybederim muayene günleri ben hep haftada bir gidiyordum kontrole bu defa iki hafta sonra çağırdı dr. acaba ne zaman ayda bir çağırmaya başlıycak sanki biraz fazla sık gidiyorum gibi.

merak etme 4. aydan sora bebek hareket etmeye başlayınca miden kazınıcak zaten tutamıcaksın bu sefer
benim daha yeni 2 haftada bir gel dedi hep ayda birdi. ama hiç bir ay beklemedim ben kesin 2 haftada bir bi bahaneyle gittim kuzumu görmeye

canim midem daha iyi ama tam da duzelmedi yani.. ama istah sifir bende uzuluyorum ona..

korkma canim birsey olmaz yeriz elbet.. bana da diolar ki 4. aydan sonra tutamicaksin kendini cok istahin acilacak diolar.. bilmiomki tatlim
Ayy inşallah açılır yemek yemeyi özledim.Şimdi düşünüyorum ben önceden yemek yemeye bayılırdım aç olmasamda canım birşey çeker pişiri yerdim iştahlıydım ama şuan düşünüyorum düşünüyorum nasıl yiyormuşum ne yiyormuşum diyorum hangi yemeği düşünsem tadı kötü geliyor sanki hayatımda hiç yememişim gibi ...

İnşallah Allah a emanetler bizlerde o günleri görelim inşallah tosuncuklarımızı kucağımıza alalım.Benim ilk haftadan göbüşüm o kadar şişmiştiki hemencik karnım kocaman olacak sandım ama gazmış sanırım o göbüş gidiverdi

kiz ozlemcan kac killo aldin masallah iyi yimissin

ya ben bi ara cok kotu olmustum.. karnim acikio, yemek istiyorum, ama yiyemiyorum.. simdi de tam iyilesmedi.. ne rahat etmissin valla.. aferim uslu kuzuna

kiz ozlemcan kac killo aldin masallah iyi yimissin

ya ben bi ara cok kotu olmustum.. karnim acikio, yemek istiyorum, ama yiyemiyorum.. simdi de tam iyilesmedi.. ne rahat etmissin valla.. aferim uslu kuzuna

valla midemde kurt var anacım hiç kilo almadım yani hamileliğimin başında 5 kilo vermiştim sora 3 kilo aldım totalde -2 yiz ama son ay alınıyomuş heralde bu ay alırım. zaten bu ayda daha da fazla yiyorum minik bir öküz gibi

ooooo kiz bendede basladi bi gobek meraki ama daha var yaaa.. millet dioli 16. haftada cikmaya baslar.. disardan anlasilmaz ama anne ancak ciplakken farkeder.. o kadar yani.. neyse Rabbim meleklere saglik versin de zamani gelince karinlar da buyur insaallah..

Ayy inşallah açılır iştahım kilo falan hiç umrumda değil zaten yemek yemek istiyorum önemli olan sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmek ve bebeişin sağlıklı olması.Senin mutlu sona ulaşmana az kalmış hayırlısıya

yok ya zaten kilo almadığım için önemli değil alsaydımda umrumda olmazdı hiç bi annenin olmazki

az kaldı çok şükür bu ayı da hazırıklarla çabucak sağlıkla geçiririz inşallah darısı başınıza

hem yidin hem kilo mu verdinn

kis sen ne cinssin oyle masallah

senin gibisini de daha ilk defa duyuyom haaa.. ben dogru duzgun birsey yiyememe ragmen cok kilo vermedim..1-2 kilo.. o da belli olmuo .. mesela en son eski halime yaklasmistim

Özlem kaç kilosun merak ettimMahşalah hiç kilo almadan doğurucaksın sen.Bebişin kilosu iyi ama dimi sen sanırım sadece bebişi besliyorsun.

Bende göbüşüm büyüsün istiyorum ilk haftalar birden şişince dedim heralde çabuk çıkacak karnım ama dediğim gibi gazmış sanırım indi sonra hatta hamile kalmadan önce azcık karnım vardı artık oda yok dümdüz oldum.66 kiloydum hamile kalmadan önce yazın 8 kilo verdim 58 e indim birde hamile kalınca 56 ya düştüm şuan 57 yim.

hem yidin hem kilo mu verdinn

kis sen ne cinssin oyle masallah

senin gibisini de daha ilk defa duyuyom haaa.. ben dogru duzgun birsey yiyememe ragmen cok kilo vermedim..1-2 kilo.. o da belli olmuo .. mesela en son eski halime yaklasmistim

zaten 79 kiloydum şekerim kiloya ihtiyacım yoktu

diyorum bel ağrım olmasa anlamıcam hamile olduğumu. ama bel ağrısı dünyanın en kötü ağrısı

Öyle tabi hiçbir anne kendini düşünmez .Özloş göbüş fotosu koysana

meganim bi internet sitesinde okudum ben.. orda dioki ilk aylarda gobek gibi gozuken kesinlikle gobek degildir diyor.. gaz odem su bu gibi seylerdir diyor.. cunku rahim buyume oranina gore ancak legen kemigini 16. haftada gecmeye baslarmis buyukluk..

canim benim var kendi ayva gobegim.. benim boy 171.. kilom hamile kaldigimda 69 civariydi.. simdi de 68 civarinda dolaniyorum.. zaten kendi gobegim oldugu ocon daha bile gec belli olabilir benim bebik gobegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…