bnde mi sorun var acaba toplam 18 kilo aldım daha 1 ayım varhamile kalmadan önce 39dum şimdi 57bucuk inşllh biraz kalır dogumdan sonra
Özlem çok güzelsin mahşallah ama saçların hiçte kötü durmuyor hatta bence diplerden çıkan koyu renk göz rengini dahada ortaya çıkarmış bence bebiş doğduktan sonrada o kadar açık sarı yapma kumral tonları olabişir yinede sen bilirsin
Ama göbüş fotosu niye yok ben hamiş göbüşü istiyom
meganim bi internet sitesinde okudum ben.. orda dioki ilk aylarda gobek gibi gozuken kesinlikle gobek degildir diyor.. gaz odem su bu gibi seylerdir diyor.. cunku rahim buyume oranina gore ancak legen kemigini 16. haftada gecmeye baslarmis buyukluk..
canim benim var kendi ayva gobegim.. benim boy 171.. kilom hamile kaldigimda 69 civariydi.. simdi de 68 civarinda dolaniyorum.. zaten kendi gobegim oldugu ocon daha bile gec belli olabilir benim bebik gobegi
saçlarımdan nefret ediyorumcanım ara kablom yok ondan ekleyemiyorum pc de olan resimlerden yüklüyorum
Bence gerçekten güzel duruyor şuan boyatamadığın için moral olsun diye demiyorum bence kötü değil yakışmış bu halide.Saçlar boyalı olunca mecburen hamilelikte iki renk saçla kalıyoruz oratda bende hamile kalmadan bir süre önce boyamayı bırakmıştım şuan saçlarım iki renk banada kendi saçlarım kötü görünüyor ama seninkiler güzel
sağol canım ama hiç hazetmiyorum doğumun 2. günü kuaförüm eve gelicek nasipse
Önemli olan senin beğenmen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle boyat tabi hem doğum sonrasıda değişiklik olur iyi gelir.
slmm kızzlar bi sürü ütü yaptım geldm nasılsnz bakalm
bnm arkdas da 7.aynda iki klo aldı toplamda
hoşgeldin canım
Hoşgeldin canımm...Yormasaydın kendini kısım kısım yapsaydın.slmm kızzlar bi sürü ütü yaptım geldm nasılsnz bakalm
bnm arkdas da 7.aynda iki klo aldı toplamda
gerçi annem emzirirken boyanmaz falan diyo heralde bi sene daha yamalı yamalı gezcez
hoşbuldk guzelmm maşallahh senn gözlerneee iri iri
Hoşgeldin canımm...Yormasaydın kendini kısım kısım yapsaydın.Ben biriktirmeden yapıyorum.İpten topladığımı direk ütüleyip kaldırıyorum bazende iptan toplamıyorum Mahsus bırakıyorum kurumamış gibi eşimde giyineceği zaman bakıyor kurumuş işe giderken ütüleyip giyiyor
Aaaa öyle birşey varmı bilmiyordum emzirirkende zararlı demekki kimyasal sonuçta sütemi geçiyormuş öğrendiğim iyi oldu.
Hoşgeldin canımm...Yormasaydın kendini kısım kısım yapsaydın.Ben biriktirmeden yapıyorum.İpten topladığımı direk ütüleyip kaldırıyorum bazende iptan toplamıyorum Mahsus bırakıyorum kurumamış gibi eşimde giyineceği zaman bakıyor kurumuş işe giderken ütüleyip giyiyor
Aaaa öyle birşey varmı bilmiyordum emzirirkende zararlı demekki kimyasal sonuçta sütemi geçiyormuş öğrendiğim iyi oldu.
kızlardan birini daha saçları sapsarıydı ve uzundu ama kimdi duygum sende boya varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?