Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bnde mi sorun var acaba toplam 18 kilo aldım daha 1 ayım var hamile kalmadan önce 39dum şimdi 57bucuk inşllh biraz kalır dogumdan sonra

Özlem çok güzelsin mahşallah ama saçların hiçte kötü durmuyor hatta bence diplerden çıkan koyu renk göz rengini dahada ortaya çıkarmış bence bebiş doğduktan sonrada o kadar açık sarı yapma kumral tonları olabişir yinede sen bilirsin

Ama göbüş fotosu niye yok ben hamiş göbüşü istiyom

saçlarımdan nefret ediyorum canım ara kablom yok ondan ekleyemiyorum pc de olan resimlerden yüklüyorum

Benimde vardı hafif göbeğim ama gitti Olsun bebişlerimiz içmizde sağlıklı olsunda eninde sonunda belli olacaklar

saçlarımdan nefret ediyorum canım ara kablom yok ondan ekleyemiyorum pc de olan resimlerden yüklüyorum

Bence gerçekten güzel duruyor şuan boyatamadığın için moral olsun diye demiyorum bence kötü değil yakışmış bu halide.Saçlar boyalı olunca mecburen hamilelikte iki renk saçla kalıyoruz oratda bende hamile kalmadan bir süre önce boyamayı bırakmıştım şuan saçlarım iki renk banada kendi saçlarım kötü görünüyor ama seninkiler güzel

sağol canım ama hiç hazetmiyorum doğumun 2. günü kuaförüm eve gelicek nasipse

slmm kızzlar bi sürü ütü yaptım geldm nasılsnz bakalm
bnm arkdas da 7.aynda iki klo aldı toplamda

slmm kızzlar bi sürü ütü yaptım geldm nasılsnz bakalm
bnm arkdas da 7.aynda iki klo aldı toplamda
Hoşgeldin canımm...Yormasaydın kendini kısım kısım yapsaydın.Ben biriktirmeden yapıyorum.İpten topladığımı direk ütüleyip kaldırıyorum bazende iptan toplamıyorum Mahsus bırakıyorum kurumamış gibi eşimde giyineceği zaman bakıyor kurumuş işe giderken ütüleyip giyiyor
gerçi annem emzirirken boyanmaz falan diyo heralde bi sene daha yamalı yamalı gezcez

Aaaa öyle birşey varmı bilmiyordum emzirirkende zararlı demekki kimyasal sonuçta sütemi geçiyormuş öğrendiğim iyi oldu.

cnm bende misafr falan da vardı nevresm falan da çıktı bu sefer işte bi de kendi çamaşrlarmz ondan çok oldu normalde ben de brktrmem hamilelikten sonra koltgma gore ayarlıorm masayı otrp yapıorm ona ragmen yne sırtm agrıo şu an ama daha az yorluorm oyle ...

şu anda ütülenmeyi bekleyen 9 gömlek ovulmayı bekleyen bir hamile sırtı var

kızlardan birini daha saçları sapsarıydı ve uzundu ama kimdi duygum sende boya varmı?

bnm uzundu ve röfleliydi cnm şimdi ne uzunlugu kaldı ne de röflesi kestrdm hamilelkten once ii ki de kestrmşm beckam modeli kestrdm çok rahat kullanması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…