Misafirin vardı dimi zor olmuştur misafir ağırlamak ben kendimle ilgilenemiyorum kaldıki misafir çok zor.Ama eşin yardımcı oluyor neyseki sana ütülerinde azcıkını ona yaptırsaydın keşke.cnm bende misafr falan da vardı nevresm falan da çıktı bu sefer işte bi de kendi çamaşrlarmz ondan çok oldu normalde ben de brktrmem hamilelikten sonra koltgma gore ayarlıorm masayı otrp yapıorm ona ragmen yne sırtm agrıo şu an ama daha az yorluorm oyle ...
şu anda ütülenmeyi bekleyen 9 gömlek ovulmayı bekleyen bir hamile sırtı var
daha durun hele bi 30 haftayı devirin o zaman görürüm sizi eve misafir gelince. geceleri inleyerek uyursunuzMisafirin vardı dimi zor olmuştur misafir ağırlamak ben kendimle ilgilenemiyorum kaldıki misafir çok zor.Ama eşin yardımcı oluyor neyseki sana ütülerinde azcıkını ona yaptırsaydın keşke.
Oda güzel
bnm uzundu ve röfleliydi cnm şimdi ne uzunlugu kaldı ne de röflesikestrdm hamilelkten once ii ki de kestrmşm beckam modeli kestrdm çok rahat kullanması...
kızlardan birini daha saçları sapsarıydı ve uzundu ama kimdi duygum sende boya varmı?
Sendin o zaman o bir gece hepimiz foto eklemiştik oradan hatırlıyorum.Bende kestirmek istiyorum dökülüyor ama cesaretim yok
Sendin o zaman o bir gece hepimiz foto eklemiştik oradan hatırlıyorum.Bende kestirmek istiyorum dökülüyor ama cesaretim yok
ben bi akşam eklemştm ama ben senn fotoyu hatrlamıorm :44:belki ben deglmdr o
senn ne renk meganm saclarn ?
hamileyken saç keserlerse bebeğin boyu kısa olurmuş
inanmıyorum ama riske de atmak istemiyiyorum o yüzden kestirmedim hiç
Ben kestiricem mecburen çünkü çok dökülmeye başladı batıl inanç bence ama zaten az kalmış senin doğumdan sonra hem kestirir hem boyatırsın.
ben de ömrü kısa oljurmş die duymştumhamileyken saç keserlerse bebeğin boyu kısa olurmuş
benm gibi deseneUçlar sarının bir tonu dipler kumraql gibi bir renk
İyi geceler kızlar
hamileyken saç keserlerse bebeğin boyu kısa olurmuş
:)özlemcim ben iki kere kestirdim ama maşallah dr bebeğin boylu olcak diyor 36+5 de 50 cm di :)bakalım cm olcak.tam tersi kestirmek daha iyi gibi geliyor .saçlarıma gidicek vitamin bebeme gidiyor bizim gelinde kestirdi kızı maşallah boylu boy birazda genetik benim oğluş dayısına çekicek galiba onun boyu uzun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?