Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Misafirin vardı dimi zor olmuştur misafir ağırlamak ben kendimle ilgilenemiyorum kaldıki misafir çok zor.Ama eşin yardımcı oluyor neyseki sana ütülerinde azcıkını ona yaptırsaydın keşke.
şu anda ütülenmeyi bekleyen 9 gömlek ovulmayı bekleyen bir hamile sırtı var

Oda güzel

daha durun hele bi 30 haftayı devirin o zaman görürüm sizi eve misafir gelince. geceleri inleyerek uyursunuz

bnm uzundu ve röfleliydi cnm şimdi ne uzunlugu kaldı ne de röflesi kestrdm hamilelkten once ii ki de kestrmşm beckam modeli kestrdm çok rahat kullanması...

Sendin o zaman o bir gece hepimiz foto eklemiştik oradan hatırlıyorum.Bende kestirmek istiyorum dökülüyor ama cesaretim yok

kızlardan birini daha saçları sapsarıydı ve uzundu ama kimdi duygum sende boya varmı?

Sendin o zaman o bir gece hepimiz foto eklemiştik oradan hatırlıyorum.Bende kestirmek istiyorum dökülüyor ama cesaretim yok

ben bi akşam eklemştm ama ben senn fotoyu hatrlamıorm :44:belki ben deglmdr o
senn ne renk meganm saclarn ?

hamileyken saç keserlerse bebeğin boyu kısa olurmuş
inanmıyorum ama riske de atmak istemiyiyorum o yüzden kestirmedim hiç
ben de ömrü kısa oljurmş die duymştum batıl tabi ki de işte insanda koşullanma yaratıo annem kestrmş kardesmde de bende de ...
Uçlar sarının bir tonu dipler kumraql gibi bir renk
benm gibi desene

ayyyy nolur uyumayin yaaaa yalniz birakmayin beni,,

benim saclarim zaten uzun ama kestirmeyi dusunmuyorum hamileligim boyunca insaallah..

gribimi yeneyim diye az once bi limon yidim.. acuk da sizinle konusayim yahuuu gitmeyin litfen

İyi geceler kızlar

Canimbenim iyi olmanıza cok sevindim Msj Ata
Atanadim bugün biraz yoğurdum görünce yaziyim dedim ben aynı napiyim iste gün geçiriyorum önümüzdeki ayda sanırım dinlennicem tatil planımız var ins biraz moral olur babam rahatsız onunla ilgileniyorum bu ara doktor falan zaten hastaneden çıktığım yok Allah beterinden korusun öle yani son hakkım aşılamada ve açıkcası umudum yok yaptırmaya cesaretimde yok tüp yolu yaklaştı eşimde ona cok sıcak bakmiyo bilmiyorum napicam en basta kendimi iyi hissetmem lazım ama nasıl care bulamıyorum boğulup kaliyorum bu adetim kesin gecikmez tatile gidicem ya garanti belirti vermeye başladı bile belki erken gelir iyi olmana cok sevindim sakın olumsuz düşünme kuzun artık sımsıkı tutundu anneciğine tadını çıkar. Rabbim saglikla doğduğu günleride göstersin ins

hamileyken saç keserlerse bebeğin boyu kısa olurmuş
inanmıyorum ama riske de atmak istemiyiyorum o yüzden kestirmedim hiç

:)özlemcim ben iki kere kestirdim ama maşallah dr bebeğin boylu olcak diyor 36+5 de 50 cm di :)bakalım cm olcak.tam tersi kestirmek daha iyi gibi geliyor .saçlarıma gidicek vitamin bebeme gidiyor bizim gelinde kestirdi kızı maşallah boylu boy birazda genetik benim oğluş dayısına çekicek galiba onun boyu uzun.

bencede tamamen genetik yaaa o boy isi..

ztarcım aynen öyle sağlıklı olsunlarda önemli değil boyumuz posumuz ama hamillelikte saç bakımı gerçekten zor benim belime geliyordu saçlarım kestirdim omzumun aşağısında rahat ettim kendimize zor bakıyoz saçlarla ilgilenemiyorum iyi böyle zaten saçlarım benim acayip çabuk uzar seneye gene istedğim kıvama gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…