Günaydın kızlar bu aralar çok uyuyorum şöyle adetime bikaçgün kalmış olsaydıda bende belirti sansaydım bari
hamilelikte saç kestirme ve boyatma olayını bende çok merak ediyorum kimi dr. 6. aydan sonra boyatlmaya izin veriyor galiba kestirmeyi sorsak gülerler batıl inanç diye ben sarışınım kaçkez kumrala boyattım hamile kalınca dipleri kötü durmasın diye baktım hamile kalamıyorum sarıya devam ama hamileyken boyatmam belki doğumdan 1 hafta önce fotolarda güzel dursun diye
bu arada açlıktan ölmem an meselesi ama kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum
Günaydın kızlar bu aralar çok uyuyorum şöyle adetime bikaçgün kalmış olsaydıda bende belirti sansaydım bari
hamilelikte saç kestirme ve boyatma olayını bende çok merak ediyorum kimi dr. 6. aydan sonra boyatlmaya izin veriyor galiba kestirmeyi sorsak gülerler batıl inanç diye ben sarışınım kaçkez kumrala boyattım hamile kalınca dipleri kötü durmasın diye baktım hamile kalamıyorum sarıya devam ama hamileyken boyatmam belki doğumdan 1 hafta önce fotolarda güzel dursun diye
bu arada açlıktan ölmem an meselesi ama kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum
Selamlae cooook güzel bi rüyayla uyandım masmavi gözlü bi oğlem olmuştu onla oynuyordum sonra hep birlikte aile yemegine gidiyoruz böyle annanemler var başka cocuklar var ablama diyorum bi foto çekte arkadaşlarıma koyayım dedim size çok güzel foto ekliyordum
canım bebikinide görmüşsün ama sağlık ocağında ultrason mu varmış ne güzel yaa Allah sağsalim kavuştursun yavrunaKızlar sağlık ocağına gittim tetanoz aşımın ilkini yaptırdım diğeri içinde 5 ekime gün verdi yeni taşındığımız için kaydımız yoktu yaptrdım sen bu zamana kadar nasıl hiç bağlı olduğunun saplık ocağına gimtedin dediler çağırmadılar ki dedim bendee biz gebelerimizi her ay çağırıyoruz kontrole dedi dr çok ilgilendiler ama hala hiç kilo olmadığım için kızdı biraz al dedi valla hamile olmadan önce ne yiyosam aynı yiyiyorum dedim olmaz daha sık sık ye dedi bebecime baktık ultrasonda bebek iyi güzel gelişmiş ama sende kilo al dedi
canım günaydın ayy üstümde bi tembellik sorma ben bu sabah uyanamadım eşime yoksa bizde birlikte yapardıkgünaydın cnm o belirtileri bizde bir yaşasak ah ah
bende sabah kahvaltımı eşimle yaptım şimdi acıktım öğle yemeğimi yicem ne yesem yaa çok acıktım en güzeli makarna heralde ama kim yapcak
çok güzel bir rüya hemen yorumluyorum çok yakında bebiş geliyorrrSelamlae cooook güzel bi rüyayla uyandım masmavi gözlü bi oğlem olmuştu onla oynuyordum sonra hep birlikte aile yemegine gidiyoruz böyle annanemler var başka cocuklar var ablama diyorum bi foto çekte arkadaşlarıma koyayım dedim size çok güzel foto ekliyordum
kuzenimin eşi her fönde uçlarından aldırırdı hamileyken ve ortalamadan uzun bi kızı oldu halada yaşıtlarından önde gidiyor bişey olmaz ama çok kafaya takıcak bi insan için kestirmemek daa iyievet ben de dusundum kestirme meselesi doktora soulmaz
gulerler
ama ben dusundum de mantikli olan benim icin kestirmek
ama boyatmam saclarim sari ve dipler cikiyor ama rahatsiz etmiyor
canım bebikinide görmüşsün ama sağlık ocağında ultrason mu varmış ne güzel yaa Allah sağsalim kavuştursun yavruna
her sabah yumurta haşla süt filan iç bal ye kızlar burda hep konuşuyorlardı bebeklerine kilo aldırmak için ordan biliyorum
canım günaydın ayy üstümde bi tembellik sorma ben bu sabah uyanamadım eşime yoksa bizde birlikte yapardık
bizde yaşıcaz tabi o belirtileri hemde yakın zamanda hatta ben bu günlerin acısını çıkartıcam 1 yaşıyorsam 2 katı yapıcam şımarıcam şimdiden hayallerini kuruyorum
dün bazanın altından gelecekte ki bebeğimin eşya ve oyuncaklarına baktımda ne çok hayaller kurmuşum nerdeyse 1 sene olucak gelsin artıkaynen yaa bende bi olsunda ne hayaller var içimde hamileliğimi Allahın izni ile çok güzel yaşicam tadını çıkartmakm istiyorum hayırlısı ile
sanmam canımazönce ideal kilomu hesapladımda 55 miş ama ben 51 im acaba kilom az diye hamiş olamiyormuyum ben yaa olabilirmi
dün bazanın altından gelecekte ki bebeğimin eşya ve oyuncaklarına baktımda ne çok hayaller kurmuşum nerdeyse 1 sene olucak gelsin artık
sanmam canım
Prensesim rosem cok sagolun eşim aradı ona anlattım cok hoşuna gitti onunda ay resmen yaşadım rüyayı cok güzeldi...evt cnm korunmaya devam zaten 4.ay bu 6ay ara olması iyi diyolar sonuçta giden bebek 3aylıktı .bide artık hesap yok dogal akışına bıraktım.çektircem evt rahim filmini önümüzdeki ay.bugün temizlik yapcam.rose cnm kiloya hi. Takılma ben cok takıldım ama bak 2kere gebe kaldım yani alakası yok.dün aksamda bi arkadaş 39 kilo ile hamile kalmış
bencede çektir bari herşey tam olsun kedinide dinlendirmiş olursun 1 ay daha hem zaten hamile kalabiliyorsun ne kaybedersin ki inşallah herşey tamamlanıcak ve korunmayı bıraktığın an gelicek bebeğin artık kaybın sebebinide bildigine göre huzurlu bi hamileliğin olur ve bebeğine kavuşursun canımPrensesim rosem cok sagolun eşim aradı ona anlattım cok hoşuna gitti onunda ay resmen yaşadım rüyayı cok güzeldi...evt cnm korunmaya devam zaten 4.ay bu 6ay ara olması iyi diyolar sonuçta giden bebek 3aylıktı .bide artık hesap yok dogal akışına bıraktım.çektircem evt rahim filmini önümüzdeki ay.bugün temizlik yapcam.rose cnm kiloya hi. Takılma ben cok takıldım ama bak 2kere gebe kaldım yani alakası yok.dün aksamda bi arkadaş 39 kilo ile hamile kalmış
1 sene hayal kırıklığı ne demek çok iyi bilirim bıktım insanlrın bebek sorularından kayınvalidemin imalarından zaten bebeğimin olmasını istemiyor o seviniyor ya iyice dayanılmaz oluyor ne zaman biticek bu işkence bilmiyorum umarım bu dr. dedikleri gibi hemen çözücektir sorunu valla buda hayal kırıklığı olursa ben çökerimsen dün bakıcam dedinya bebişimin eşyalarına.. bende bazayı kaldırdım bebek istediğim zaman bi tulum almıştım öyle birde hiç bilmediğim halde ilk örgü denemem ile şapka işlemiştim bende onlara baktım ve çok duygulandımbenide 1 sene oldu yaa çok oldu artık rabbim daha fazla bekletmesin inşallah
bencede çektir bari herşey tam olsun kedinide dinlendirmiş olursun 1 ay daha hem zaten hamile kalabiliyorsun ne kaybedersin ki inşallah herşey tamamlanıcak ve korunmayı bıraktığın an gelicek bebeğin artık kaybın sebebinide bildigine göre huzurlu bi hamileliğin olur ve bebeğine kavuşursun canım
1 sene hayal kırıklığı ne demek çok iyi bilirim bıktım insanlrın bebek sorularından kayınvalidemin imalarından zaten bebeğimin olmasını istemiyor o seviniyor ya iyice dayanılmaz oluyor ne zaman biticek bu işkence bilmiyorum umarım bu dr. dedikleri gibi hemen çözücektir sorunu valla buda hayal kırıklığı olursa ben çökerim
o dikişlerden şikyet etmek geceleri kocaman göbeğimden uyuyamamak yada bebek yüzünden uykusuz kalmak en büyük hayalim oldu hiçbişeyide bu kadar çok istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?