- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
o senin annen tabii ki ama hamileyken karnında meleğinle seni üzmeye kimsenin hakkı yoktu heleki annen seni bikez daha düşünmeliydi sen üstesinden gelirsin arkadaşım bencede huzurun için çağırma kimseyikızlar
dalan roxy matik bebek ve tüller için olan deterjanını almıştım
ayyy miss gibi koktu ortalık yaaa şiddetle öneririiiiimmmm
annemle aram bozulmuştu bilen bilir
aramış işte gelmek isterdim ama bilmem neee ...
çok kırdım kalbini ama kimse kusura bakmasın haketti
kendi de sürekli hakklısın dediiii
ben neredeyse yarın doğurucam annem yanımda yok !
eşimleede konuştum dün ,sancım geldiği an k,mseye haber vermek yok diye
Allah yukarda şahit kimseyi istemiyorum yanımda
birisi yanında bizim bebeğimiz ile ilgili hani derler ya güzel olur yada eşim için çok iyi baba olur filan diyince suratını anlatamam Allah büyük bende ona sığınıyorum onun kötü niyetli dualarını kabul etmez inşallah bizim ki hayatta sormaz bebek diye çok belli istemediği zaten ama biz istiyoruzinşlh bu doktor iiyi gelir canım inancını kaybetme hem kayınvaliden niye istemiyor ne insanlar var ya o istediği kadar istemesin Allah istesin yeter
benim kayınvalidede bana bişe sormuyor eşime soruyor bebek yokmu diye ona sinir oluyorum bana melek gibi ama
arkaamdan lafımı ediyor gibi geliyor ben zaten hamile kalırsam 2 ay kayınvalideme söylemicem 2 ayı geçince söylicem kararlıyım eşimede dedim tamam dedi
o senin annen tabii ki ama hamileyken karnında meleğinle seni üzmeye kimsenin hakkı yoktu heleki annen seni bikez daha düşünmeliydi sen üstesinden gelirsin arkadaşım bencede huzurun için çağırma kimseyi
bebikim gelse İdacım ben size ne matikler ne emzikler sorucam inşallah
kendi dr.un değerlendiremezmiymiş aynen yaa onca para döktüm sıpam gelseydi ona dökerdim diyorum bende hep napalım kısmet sağlıkla gelsinler yeter kiYa kızlar şimdi genetik labı aradım dedim raporlarımı almaya gelicez bide genetik doktorunun raporunu istedi doktor sonuçların yorumunu yapcakmış bu da paraylaymış bide bu çıktı zaten genetiıği cepten verdik,bebege harcıycagımız paraları nelere harcadık yaa
olur böyle tatsızlıklr annen kırılsada sana yansıtmasa iyi olurdu keşke üzmeseydi seniinşallah gelecek canım gelecekkkkk
anemmele şu yaşıma kadar et tırnak gibiydik
2 yıldır tanıyamıyorum
arıyo beni kısa konuşuyorum kapatıyoruz
ama bugün aramış,gelmek isterdim ama eşin çok dik konuşuyo aram bozuk onunla bilemem neee
bende yapacak bişi yok herkes aynı değil,idare etmek zorundayız
herkesi ettiğimiz gibiiiii dedim
ayy ne hazır cevapsın ,lafta dedirtmezmişş sinirimi hoplattııı
ki şööle diyuim aralarından su sızmazdı eşimle
eşim hergün işten aradı annemi
çok ama çok ii anlaşırdı
fakat annem eşimi çok kullandı ,eşim sadece bi konu hakkında çok titizdi,annem yine bu konuyu açınca biraz sinirflendi,ve defalarca uyardım lütfen falan diyince annem gece 3 te evi terketti ramazan ayında ....
amaannn neyseeeeee
ama işin komik tarafı eşim konuyu unutmuş durumda o günü gülerek anıyo
geçer diyo
ama ben,m annem hala oorada o günü yaşıyo
bıktım menepozlu hatunların derdinden
antidepresan alan kadınlrı idare etmekten
bugünde dedim
ben verdiğim değeri hiç bulamadım kendi ailemden bilee
ama Allah yüzüme güldü eşşim pırlanta
benim hakettiğim annemle sancımı beklemek hastaneye gitmek
kayınvalidemle orada ortalığı yumuşatmak
ama şimdi anne bile yanımda yok
kadın demez mi kendi annesi yok ben napiiim diye
işim zor bunlarla
bu yüzden eve geldiktan sonra haberleri olacak doğurduğumdan
umrumda mı hiç değil artık
birisi yanında bizim bebeğimiz ile ilgili hani derler ya güzel olur yada eşim için çok iyi baba olur filan diyince suratını anlatamam Allah büyük bende ona sığınıyorum onun kötü niyetli dualarını kabul etmez inşallah bizim ki hayatta sormaz bebek diye çok belli istemediği zaten ama biz istiyoruz
bende 2 ay söylemeyi düşünmüyorum o kadar korkuyorum kötü enerjisinden
Zaten allah a sığınıyorumdua edip yalvarıyorum kötülkleride ona havale ediyorum sabırla bekliyorum ama artık sabrımın son demlerindeyim zaten benim derdim bana yetmiş 1 senedir bide onu hiç çekemiyorum eşim bi ağızlarının payını vericekte oda sabrediyor son son işte öyle hissediyorum bakalım ne olucak bu işin sonuAllah iyiyide kötüyüde çok iyi biliyor boşver sen hiç takma kötü niyetli insanların elbet birgün başına çıkacağı vardır
içini ferah tut önemli olan sen ve eşin ..dediğim gibi hamile olduğumu bende saklıcam zaten uzakta kayınvalidem bildsede olur bilmesede olur
Zaten allah a sığınıyorumdua edip yalvarıyorum kötülkleride ona havale ediyorum sabırla bekliyorum ama artık sabrımın son demlerindeyim zaten benim derdim bana yetmiş 1 senedir bide onu hiç çekemiyorum eşim bi ağızlarının payını vericekte oda sabrediyor son son işte öyle hissediyorum bakalım ne olucak bu işin sonu
ben kaçıyorumkızlar azıcık ütümü yapıyım yine burdayım
biblocum allah bağışlasın canım
bundan sonra da güzel hbrlerini bekliyoruz
gamze sen niye doktora götürdün kuzum?
belirti verdi mi idrar yolu?
bu arada maşallah kuzum rüzgara boyu kilosu gayet iyi
selam millet ben geldim nasılsınız. spora yazıldım ama ekimde baslıcak ya daha cok var. saglıkocagına gittim saglık raporu almak için orda bi gebelik testi yaptırmıstım o gözüktü doktor sordu ne oldu ne durumdasın diye . bende pkolu oldugumu ama iki üç aydfır tedaviyi bıraktıgımı soledi ole küçümsenecek bi rahatsızlık degil seninmki onemli dedi ben gerildim yine aynı konuyu konusunca kafana göre bırakamazsın doktor kontrolunde olman lazım senin dedi. moral sıfır döndüm eve iki üç gün kendime glemiştim tüm negatif enerjisini verdi bana 5 dakkada. neyse donustede spora yazıldım geldim kararlıyım rejimede baslıyorum kilo verecegim. sizler nasılsınız kıslar ozledim sizi.
Allah analı babalı huzurlu sağlıklı uzunca bir ömür yazsın inşallah kızına misler gibidir kokla benim için onu
kızlar size en son doğuma gideceğimi yazmıştım
o gece 24 te sancılar sıklaşmaya başladı
sabah 6 da hastaneye gittim
7 de muayene ettiler 4 cm açıklık vardı
sonra açıklık giderek arttı
10.45'te normal doğumla bebişimiz geldi
şu an evimizdeyiz dinleniyoruz
dünyalar tatlısı bir kızım var
fotoları sonra atarım
doğumdan sonra hemoroitlerim beni mahvetti
dikişlerim de var oturamıyorum
şu an bu mesajı size ayakta yazmak zorunda kaldım
sütüm az ama inşallah artacak
iyi dileklerde bulunan arkadaşlar olmuş doğumdan önce
hepinize çok teşekkür ederim
Allah sizi de bebişlerinize bir an önce kavuştursun inşallah...
Maşallah Gamze oğluşuna yaaa yemek mi bu çocuk anlamadım gel ye diyor resmenBen geldim dra gittik biz oglum 6850 gr 62 cm olmus idrar yolu enfeksiyonu varmis dedim genetik olabilir mi cunku benimde hep var buyuk ihtimalle sizin bobrek seklinde bozukluk vardir oda cocukta goruluyo olabilir dedi oglumun pipisinde az bitik varmis eger bobrek degilse sorun erken sunnet yapilacakmis gelisimi akranlarindan cok onde dedi kg boy becerileri dr teyzesiyle konustu bide oglum sipa kendini sevdiriyo :))
ah Melisacım geçende beni çağırmışlardı sağlık ocağına bende bu konuylu dışarıdan birisiyle konuşunca başlıyorum ağlamaya kendimede çok kızıyorumselam millet ben geldim nasılsınız. spora yazıldım ama ekimde baslıcak ya daha cok var. saglıkocagına gittim saglık raporu almak için orda bi gebelik testi yaptırmıstım o gözüktü doktor sordu ne oldu ne durumdasın diye . bende pkolu oldugumu ama iki üç aydfır tedaviyi bıraktıgımı soledi ole küçümsenecek bi rahatsızlık degil seninmki onemli dedi ben gerildim yine aynı konuyu konusunca kafana göre bırakamazsın doktor kontrolunde olman lazım senin dedi. moral sıfır döndüm eve iki üç gün kendime glemiştim tüm negatif enerjisini verdi bana 5 dakkada. neyse donustede spora yazıldım geldim kararlıyım rejimede baslıyorum kilo verecegim. sizler nasılsınız kıslar ozledim sizi.
iyi etmişsin spora başlamakla
bence kafanı biraz rahatlat sonra gidersin yine doktora
akışına bırakmak lazım biraz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?