Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

o senin annen tabii ki ama hamileyken karnında meleğinle seni üzmeye kimsenin hakkı yoktu heleki annen seni bikez daha düşünmeliydi sen üstesinden gelirsin arkadaşım bencede huzurun için çağırma kimseyi
bebikim gelse İdacım ben size ne matikler ne emzikler sorucam inşallah

birisi yanında bizim bebeğimiz ile ilgili hani derler ya güzel olur yada eşim için çok iyi baba olur filan diyince suratını anlatamam Allah büyük bende ona sığınıyorum onun kötü niyetli dualarını kabul etmez inşallah bizim ki hayatta sormaz bebek diye çok belli istemediği zaten ama biz istiyoruz
bende 2 ay söylemeyi düşünmüyorum o kadar korkuyorum kötü enerjisinden

Ya kızlar şimdi genetik labı aradım dedim raporlarımı almaya gelicez bide genetik doktorunun raporunu istedi doktor sonuçların yorumunu yapcakmış bu da paraylaymış bide bu çıktı zaten genetiıği cepten verdik,bebege harcıycagımız paraları nelere harcadık yaa

inşallah gelecek canım gelecekkkkk

anemmele şu yaşıma kadar et tırnak gibiydik
2 yıldır tanıyamıyorum
arıyo beni kısa konuşuyorum kapatıyoruz
ama bugün aramış,gelmek isterdim ama eşin çok dik konuşuyo aram bozuk onunla bilemem neee
bende yapacak bişi yok herkes aynı değil,idare etmek zorundayız
herkesi ettiğimiz gibiiiii dedim
ayy ne hazır cevapsın ,lafta dedirtmezmişş sinirimi hoplattııı

ki şööle diyuim aralarından su sızmazdı eşimle
eşim hergün işten aradı annemi
çok ama çok ii anlaşırdı
fakat annem eşimi çok kullandı ,eşim sadece bi konu hakkında çok titizdi,annem yine bu konuyu açınca biraz sinirflendi,ve defalarca uyardım lütfen falan diyince annem gece 3 te evi terketti ramazan ayında ....

amaannn neyseeeeee
ama işin komik tarafı eşim konuyu unutmuş durumda o günü gülerek anıyo
geçer diyo
ama ben,m annem hala oorada o günü yaşıyo
bıktım menepozlu hatunların derdinden
antidepresan alan kadınlrı idare etmekten

bugünde dedim
ben verdiğim değeri hiç bulamadım kendi ailemden bilee
ama Allah yüzüme güldü eşşim pırlanta
benim hakettiğim annemle sancımı beklemek hastaneye gitmek
kayınvalidemle orada ortalığı yumuşatmak
ama şimdi anne bile yanımda yok
kadın demez mi kendi annesi yok ben napiiim diye

işim zor bunlarla

bu yüzden eve geldiktan sonra haberleri olacak doğurduğumdan

umrumda mı hiç değil artık

kendi dr.un değerlendiremezmiymiş aynen yaa onca para döktüm sıpam gelseydi ona dökerdim diyorum bende hep napalım kısmet sağlıkla gelsinler yeter ki

olur böyle tatsızlıklr annen kırılsada sana yansıtmasa iyi olurdu keşke üzmeseydi seni
sen en güzelini düşündün git huzurla kucakla bebeğini al koynuna zaten o geldikten sonra kimseyi görmez gözün
onlarda görsünler meleğini akılları başlarına gelsin

Allah iyiyide kötüyüde çok iyi biliyor boşver sen hiç takma kötü niyetli insanların elbet birgün başına çıkacağı vardır
içini ferah tut önemli olan sen ve eşin ..dediğim gibi hamile olduğumu bende saklıcam zaten uzakta kayınvalidem bildsede olur bilmesede olur

saolun kızlar bişiler yazmanız bile rahatlatıyo insanı
iyiki varsınız

çok merak ediyorum
gecenin 3 ünde evi terkeden annem ,bebek olunca gelip napıcak acaba
??
aman benim sütümü kesmesinde sinirden...
hiç orta yolu bulmuyo ,değ,işik bişii oldu çıktı

bu hoşlanmadığımız konuyu açma dediğimz durum yüzünden kendi arkadaşları bile sıkıntı çekiyooo
bana diyolar telde ayy ilda kızım annem bi tuhaf oldu ,valla görüşmek istmiyoruz artık diye

bende bunu ima ettim bugün telde,kendi arkadaşların bile bıkmış bu durmdan neden değimeyi düşünmüyorsun .saplanmışsın bu duruma İNSANLARIN ENERJİSİNİ ALAMYA BAŞLADIN FALAN DİYE
görüşmesinlerrr napiiim gibi tuhaf laflar ediyooo

hiç bi çaba yok

ben ilaçlarına bağlıyorum bu durumu
çünkü ilaçlarının dozu yükseldi
ve idrak durumuı zayıfladı

tek isteyim doğurduğumda gelip bi iki gün kalıp gitmesi
gitmese bile ben söölicem gitmesini kırmadan gerek yok çünkü bu kadar idare ettim bundan sonrada kendim yaparım

Zaten allah a sığınıyorumdua edip yalvarıyorum kötülkleride ona havale ediyorum sabırla bekliyorum ama artık sabrımın son demlerindeyim zaten benim derdim bana yetmiş 1 senedir bide onu hiç çekemiyorum eşim bi ağızlarının payını vericekte oda sabrediyor son son işte öyle hissediyorum bakalım ne olucak bu işin sonu

ben kaçıyorumkızlar azıcık ütümü yapıyım yine burdayım

herşey çok iyi olcak inşlh ben inanıyorum canm sabrımızın mükafatını görücez bizde inşlh
kolay gelsin sana bende akşama yemeklerimi yapmaya başlayım ancak yaparım zaten

Son düzenleme:

kızlar size en son doğuma gideceğimi yazmıştım
o gece 24 te sancılar sıklaşmaya başladı
sabah 6 da hastaneye gittim
7 de muayene ettiler 4 cm açıklık vardı
sonra açıklık giderek arttı
10.45'te normal doğumla bebişimiz geldi

şu an evimizdeyiz dinleniyoruz
dünyalar tatlısı bir kızım var
fotoları sonra atarım
doğumdan sonra hemoroitlerim beni mahvetti
dikişlerim de var oturamıyorum
şu an bu mesajı size ayakta yazmak zorunda kaldım
sütüm az ama inşallah artacak
iyi dileklerde bulunan arkadaşlar olmuş doğumdan önce
hepinize çok teşekkür ederim
Allah sizi de bebişlerinize bir an önce kavuştursun inşallah...

Biblocummmmm canim rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin acisini gostermesin isallah

Ben geldim dra gittik biz oglum 6850 gr 62 cm olmus idrar yolu enfeksiyonu varmis dedim genetik olabilir mi cunku benimde hep var buyuk ihtimalle sizin bobrek seklinde bozukluk vardir oda cocukta goruluyo olabilir dedi oglumun pipisinde az bitik varmis eger bobrek degilse sorun erken sunnet yapilacakmis gelisimi akranlarindan cok onde dedi kg boy becerileri dr teyzesiyle konustu bide oglum sipa kendini sevdiriyo :))

biblocum allah bağışlasın canım
bundan sonra da güzel hbrlerini bekliyoruz

gamze sen niye doktora götürdün kuzum?
belirti verdi mi idrar yolu?
bu arada maşallah kuzum rüzgara boyu kilosu gayet iyi

selam millet ben geldim nasılsınız. spora yazıldım ama ekimde baslıcak ya daha cok var. saglıkocagına gittim saglık raporu almak için orda bi gebelik testi yaptırmıstım o gözüktü doktor sordu ne oldu ne durumdasın diye . bende pkolu oldugumu ama iki üç aydfır tedaviyi bıraktıgımı soledi ole küçümsenecek bi rahatsızlık degil seninmki onemli dedi ben gerildim yine aynı konuyu konusunca kafana göre bırakamazsın doktor kontrolunde olman lazım senin dedi. moral sıfır döndüm eve iki üç gün kendime glemiştim tüm negatif enerjisini verdi bana 5 dakkada. neyse donustede spora yazıldım geldim kararlıyım rejimede baslıyorum kilo verecegim. sizler nasılsınız kıslar ozledim sizi.

biblocum allah bağışlasın canım
bundan sonra da güzel hbrlerini bekliyoruz

gamze sen niye doktora götürdün kuzum?
belirti verdi mi idrar yolu?
bu arada maşallah kuzum rüzgara boyu kilosu gayet iyi

Cok agliyodu canim dra anlattik yaz aylarinda gorulen bi virusten kaynaklandigini soyledi onu atlatmisiz son demleri dedi idrara bi bakalim dedi gecen seferde az cikmisti simdide oyle benim gibi gecmiyen turden olursa eger sunnet yaptirip deniycez sunnetlede gecmezse bobrek yapisi incelenecek benimki buyuk ihtimalle nal seklindeymis ogluma gecmis yapisi vs. hayatini etkilemezmis ama enfeksiyon olurmus hep boyle iste

iyi etmişsin spora başlamakla
bence kafanı biraz rahatlat sonra gidersin yine doktora
akışına bırakmak lazım biraz da

Allah analı babalı huzurlu sağlıklı uzunca bir ömür yazsın inşallah kızına misler gibidir kokla benim için onu

Maşallah Gamze oğluşuna yaaa yemek mi bu çocuk anlamadım gel ye diyor resmen
bu rada sana işey sorucam arkadaşlarım domates rendele buzdolabı poşetine koy buzlua at kışın makarna menemen neye lazım olursa çıkart kullan diyor sana sormadan yapamadım güzel olur mu öyle

ah Melisacım geçende beni çağırmışlardı sağlık ocağına bende bu konuylu dışarıdan birisiyle konuşunca başlıyorum ağlamaya kendimede çok kızıyorum
spora başlaman iyi olmuş bende düşünüyorum

kızlar adetimin 15. gunu ovulasyon testimde iki çizgide kopkoyu çıkmıştı. 3 gun çalışmalarımız yaptık ve 1 haftadır göğüs uçlarım çok acıyor. dokandırtmıyorresmen. ve normalde ucu çok çıkmaz ama şimdi hep dışarda ve gergin.
tedavime göre adetimin 20. gunu progestana başlıcaktım ve bugun başladım bebeğim varsa zarar vermez demi ? ve acaba göğüslerim neden boyle acıyor. ((

iyi etmişsin spora başlamakla
bence kafanı biraz rahatlat sonra gidersin yine doktora
akışına bırakmak lazım biraz da

evet canım istiyorumki her günüm dolu dolu gecsin bebek fikrini düşünmeyim hiç ama olamıyo işte spor sadece 2 gün. bi ugras bulmam lazım kendime.
senin bebişin nasıl alıstınmı yeni yasantı tarzına . izinlisin hala demi canım.calısmaya baslayınca ne yapacaksın kim bakacak bebikine.
agnucaston bende işe yaramazmıs doktor dedi sadece adeti sancılı gecenlere veriyoruz biz bunu dedi bu ay içiyodum 3. günüm bugün.
of ya pkoluyum sorunluyum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…