Allah analı babalı huzurlu sağlıklı uzunca bir ömür yazsın inşallah kızına misler gibidir kokla benim için onu
Maşallah Gamze oğluşuna yaaa yemek mi bu çocuk anlamadım gel ye diyor resmen
bu rada sana işey sorucam arkadaşlarım domates rendele buzdolabı poşetine koy buzlua at kışın makarna menemen neye lazım olursa çıkart kullan diyor sana sormadan yapamadım güzel olur mu öyle
ah Melisacım geçende beni çağırmışlardı sağlık ocağına bende bu konuylu dışarıdan birisiyle konuşunca başlıyorum ağlamaya kendimede çok kızıyorum
spora başlaman iyi olmuş bende düşünüyorum
kızlar adetimin 15. gunu ovulasyon testimde iki çizgide kopkoyu çıkmıştı. 3 gun çalışmalarımız yaptık ve 1 haftadır göğüs uçlarım çok acıyor. dokandırtmıyorresmen. ve normalde ucu çok çıkmaz ama şimdi hep dışarda ve gergin.
tedavime göre adetimin 20. gunu progestana başlıcaktım ve bugun başladım bebeğim varsa zarar vermez demi ? ve acaba göğüslerim neden boyle acıyor.((
selam millet ben geldim nasılsınız. spora yazıldım ama ekimde baslıcak ya daha cok var. saglıkocagına gittim saglık raporu almak için orda bi gebelik testi yaptırmıstım o gözüktü doktor sordu ne oldu ne durumdasın diye . bende pkolu oldugumu ama iki üç aydfır tedaviyi bıraktıgımı soledi ole küçümsenecek bi rahatsızlık degil seninmki onemli dedi ben gerildim yine aynı konuyu konusunca kafana göre bırakamazsın doktor kontrolunde olman lazım senin dedi. moral sıfır döndüm eve iki üç gün kendime glemiştim tüm negatif enerjisini verdi bana 5 dakkada. neyse donustede spora yazıldım geldim kararlıyım rejimede baslıyorum kilo verecegim. sizler nasılsınız kıslar ozledim sizi.
evet canım istiyorumki her günüm dolu dolu gecsin bebek fikrini düşünmeyim hiç ama olamıyo işte spor sadece 2 gün. bi ugras bulmam lazım kendime.
senin bebişin nasıl alıstınmı yeni yasantı tarzına . izinlisin hala demi canım.calısmaya baslayınca ne yapacaksın kim bakacak bebikine.
agnucaston bende işe yaramazmıs doktor dedi sadece adeti sancılı gecenlere veriyoruz biz bunu dedi bu ay içiyodum 3. günüm bugün.
of ya pkoluyum sorunluyum .
gerçekten çok zor inşallah unuturuz bu günleriaglamadım da ben moralim cok bosuldu ya ya artık beynim nasıl zorluyosda problemi unut diye zorluyorum kendimi o kadar biride acınca konuyu duvara toslamıs gibi oluyorum. bi kere kendi kadın dogumcum yumurta catlatmadan sonra ilşkilerden sonra göbekten bakıyo ya ultrosanla o sırada bişi var gibi kana git bi dmişti baslamıstım aglamaya ümit sonucu ümitsizlik biliyodum cünkü olmadıgını. nasıl bi aglama ama engelliyememiştim kendimi bana kocanla aranmı bozuk ondan mı aglıyosun neyin var demişti. bende kana gidiyim ama kesin yok yoruldum artık demiştim.
yaşasınn hemen yapıyım o zaman kaynatma işini beceremem bu sene annanemlerde pek yapamadı ben bunu hallederim amaCanim cok guzel olur ama buzdolabi posetine koyma hani bakkallarda yumurta poseti var ya onlardan al ona koy buzdolabi posetindekiler kokuyo sanki ben herseyi yumurta posetlerine koydum :))
gerçekten çok zor inşallah unuturuz bu günleri
yaşasınn hemen yapıyım o zaman kaynatma işini beceremem bu sene annanemlerde pek yapamadı ben bunu hallederim ama
bencede yaa bebeğe en iyi annesi bakar en güzel anlarınıda kaçırmaz çalışan anneler malesef en güzel yıllarını kaçırıyor Ferda güzel düşünmüş bencedeFerda senin adina sevindim aslinda ekonomik dengeyi bozacak belki ama 1 sene ogluna bakacaksin hatta okullarin acilisinida hesaplasan nerden baksan 1.5 yasina yakin olacak kuzey bakiciya verince icin rahat edecek
oo süpersin Gamze yaa biberleri kavurıyım bikaç poşette sarımsaklı yapıyım domatesi az kaynatıp poşetliyim daha iyiolur dimiEger kabuklu seviyosan sOymadan rondoda cek doldur posetlere menemenlikte yap biberleri dogra yagda kavur biraz domatesi cek rondodan kaynasin suyunu cekene kadar ben az sulu birakiyorum kavrulmus sogan yemedigim icin sogani uyunda pissin diye biberle domates kaynasin sogusun posetle at buzluga yalniz posetleri yassilastir tezgahta havasinida almaya calis hem az yer kaplar hem kolay cozunur
Ferda senin adina sevindim aslinda ekonomik dengeyi bozacak belki ama 1 sene ogluna bakacaksin hatta okullarin acilisinida hesaplasan nerden baksan 1.5 yasina yakin olacak kuzey bakiciya verince icin rahat edecek
bencede yaa bebeğe en iyi annesi bakar en güzel anlarınıda kaçırmaz çalışan anneler malesef en güzel yıllarını kaçırıyor Ferda güzel düşünmüş bencede
bende sözde anne olucam diye başlamadım işe gelen giden yok ama evde oturduğumla kaldım
alıştı çünki hiç ayrı kalmadınız ya baştan bakıcıya bırkıyor olsa o duruma alışırdıvalla ekonomk olarak nolcaz bilmiyorum hiç çalışmamam -2200 demek
bir de ev alalım diyoruz ordan nasıl olcaksa
ama dediğiniz gibi en güzel anlarını kaçırmıcam
bir de bensizken mutsuz kuzey
bugün babasına bıraktım 1,5 saat sonra getirdi eşim çok ağlamış gözleri kıpkırmızı
beni görünce mutlu oldu
çok üzüldüm ben de
evde rahat rahat uyusun diye bırakmıştım ama bırakmıcam artık
geldi emzirdim göğsümde huzurla uyudu yavrum benim kıyamam ona hiç
ekonomik olarak zorlanırsak orda özel ders veririm diyorum
haftasonları eşim evde olcak nasılsa eve gelir bikaç öğrenciye ders verirrim 3 öğrencim olsa 1000den fazla getirisi olur tahmini
ben şu közleme işini hiç yapmadım hep hazır alıorum zararlı oda işte sen çok hamaratsın maşallah demek bildiğimiz dolmayıda yapıp pişirmeden atabiliyoruz buzluğa doğru anladım dimi hemen yaparım bi günümü bu işlere ayırıpPerim cok guzel olur patlican kozle bikac parca yap koy torbaya yine yassilastir at buzluga kisin cikar yag limon mis gibi salata olur biberde kozle at ben karniyarik ve musakka icin kizartip koydum ayrica patlican biber ve domatesi doldurdum dolma olarak koydum kisin nasipse hazir yemegim olacak :)
valla ekonomk olarak nolcaz bilmiyorum hiç çalışmamam -2200 demek
bir de ev alalım diyoruz ordan nasıl olcaksa
ama dediğiniz gibi en güzel anlarını kaçırmıcam
bir de bensizken mutsuz kuzey
bugün babasına bıraktım 1,5 saat sonra getirdi eşim çok ağlamış gözleri kıpkırmızı
beni görünce mutlu oldu
çok üzüldüm ben de
evde rahat rahat uyusun diye bırakmıştım ama bırakmıcam artık
geldi emzirdim göğsümde huzurla uyudu yavrum benim kıyamam ona hiç
ekonomik olarak zorlanırsak orda özel ders veririm diyorum
haftasonları eşim evde olcak nasılsa eve gelir bikaç öğrenciye ders verirrim 3 öğrencim olsa 1000den fazla getirisi olur tahmini
gamze tam benim konumu konuşuyorsunuz şimdi bende patlıcanları kızartıp buzluğa atmak istiyorum yapacaktım birazdan kışlık yemeklik için tüm mü kızartsam yoksaküp küp mü kızartsam koysam yaa bilemedimm:44:
ben şu közleme işini hiç yapmadım hep hazır alıorum zararlı oda işte sen çok hamaratsın maşallah demek bildiğimiz dolmayıda yapıp pişirmeden atabiliyoruz buzluğa doğru anladım dimi hemen yaparım bi günümü bu işlere ayırıp
ben şu közleme işini hiç yapmadım hep hazır alıorum zararlı oda işte sen çok hamaratsın maşallah demek bildiğimiz dolmayıda yapıp pişirmeden atabiliyoruz buzluğa doğru anladım dimi hemen yaparım bi günümü bu işlere ayırıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?