Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aglamadım da ben moralim cok bosuldu ya ya artık beynim nasıl zorluyosda problemi unut diye zorluyorum kendimi o kadar biride acınca konuyu duvara toslamıs gibi oluyorum. bi kere kendi kadın dogumcum yumurta catlatmadan sonra ilşkilerden sonra göbekten bakıyo ya ultrosanla o sırada bişi var gibi kana git bi dmişti baslamıstım aglamaya ümit sonucu ümitsizlik biliyodum cünkü olmadıgını. nasıl bi aglama ama engelliyememiştim kendimi bana kocanla aranmı bozuk ondan mı aglıyosun neyin var demişti. bende kana gidiyim ama kesin yok yoruldum artık demiştim.

progestana neden erken basladınızki tam gününü beklesseydiniz . gerci sadece iki günlük bi erkenlikmi soz konusu ise bişi olmaz.
insallah vardır bebişin.

Canim cok guzel olur ama buzdolabi posetine koyma hani bakkallarda yumurta poseti var ya onlardan al ona koy buzdolabi posetindekiler kokuyo sanki ben herseyi yumurta posetlerine koydum :))

iyi etmişsin spora başlamakla
bence kafanı biraz rahatlat sonra gidersin yine doktora
akışına bırakmak lazım biraz da

kuzey iyi canım çok şükür genel olarak
günü gününü saati saatini tutmuyor
ikizler bebeği işte dengesiz
izinde değilim ptesi başladım
seminerlerimiz var 9-12 ona gidiyorum, oğlumu da yanımda götürüyorum ama
gezmeye gidiyor gibi gidiyoruz
oğlum elden ele geziyor çok mutlu
okullar açılınca izne ayrılıcam ben bakıcam işte
eşimin de işi ıspartada olacak artık muhtemelen bikaç aya gidecek
öyle olunca benim tayin ağustosta olduğundan ankarada yalnız kalmamak için 1 yıl ücretsiz izin alıp ben de gidicem
yani bu seneyi tamamen kapatıyorum
seneye de artık bakıcı bulacaz mcburen bakacak kimse yok maalesef

agnucoston hormon düzenleyici canım
evet adet sancıları için veriliyormuş ama bana prolaktini düzenlemek için vermişlerdi çok da iyi geldi
pko da farklı olabilir tabi bilemiyorum
kafanı dağıtman lazım bence de

gerçekten çok zor inşallah unuturuz bu günleri

Canim cok guzel olur ama buzdolabi posetine koyma hani bakkallarda yumurta poseti var ya onlardan al ona koy buzdolabi posetindekiler kokuyo sanki ben herseyi yumurta posetlerine koydum :))
yaşasınn hemen yapıyım o zaman kaynatma işini beceremem bu sene annanemlerde pek yapamadı ben bunu hallederim ama

Ferda senin adina sevindim aslinda ekonomik dengeyi bozacak belki ama 1 sene ogluna bakacaksin hatta okullarin acilisinida hesaplasan nerden baksan 1.5 yasina yakin olacak kuzey bakiciya verince icin rahat edecek

gerçekten çok zor inşallah unuturuz bu günleri

yaşasınn hemen yapıyım o zaman kaynatma işini beceremem bu sene annanemlerde pek yapamadı ben bunu hallederim ama

Eger kabuklu seviyosan sOymadan rondoda cek doldur posetlere menemenlikte yap biberleri dogra yagda kavur biraz domatesi cek rondodan kaynasin suyunu cekene kadar ben az sulu birakiyorum kavrulmus sogan yemedigim icin sogani uyunda pissin diye biberle domates kaynasin sogusun posetle at buzluga yalniz posetleri yassilastir tezgahta havasinida almaya calis hem az yer kaplar hem kolay cozunur

Ferda senin adina sevindim aslinda ekonomik dengeyi bozacak belki ama 1 sene ogluna bakacaksin hatta okullarin acilisinida hesaplasan nerden baksan 1.5 yasina yakin olacak kuzey bakiciya verince icin rahat edecek
bencede yaa bebeğe en iyi annesi bakar en güzel anlarınıda kaçırmaz çalışan anneler malesef en güzel yıllarını kaçırıyor Ferda güzel düşünmüş bencede
bende sözde anne olucam diye başlamadım işe gelen giden yok ama evde oturduğumla kaldım

oo süpersin Gamze yaa biberleri kavurıyım bikaç poşette sarımsaklı yapıyım domatesi az kaynatıp poşetliyim daha iyiolur dimi

valla ekonomk olarak nolcaz bilmiyorum hiç çalışmamam -2200 demek
bir de ev alalım diyoruz ordan nasıl olcaksa
ama dediğiniz gibi en güzel anlarını kaçırmıcam
bir de bensizken mutsuz kuzey
bugün babasına bıraktım 1,5 saat sonra getirdi eşim çok ağlamış gözleri kıpkırmızı
beni görünce mutlu oldu
çok üzüldüm ben de
evde rahat rahat uyusun diye bırakmıştım ama bırakmıcam artık
geldi emzirdim göğsümde huzurla uyudu yavrum benim kıyamam ona hiç
ekonomik olarak zorlanırsak orda özel ders veririm diyorum
haftasonları eşim evde olcak nasılsa eve gelir bikaç öğrenciye ders verirrim 3 öğrencim olsa 1000den fazla getirisi olur tahmini

gamze sen rüzgara meyve yalatıyomusun
ben bikaç kez yalattım kuzeye şeftali üzüm falan
acayip mutlu oldu
videosunu da çektim yükleyebilirsem göstereyim size de çok komik
dilini çıkarıp çıkarıp yalıyor yalanıyor çok tatlı

Perim cok guzel olur patlican kozle bikac parca yap koy torbaya yine yassilastir at buzluga kisin cikar yag limon mis gibi salata olur biberde kozle at ben karniyarik ve musakka icin kizartip koydum ayrica patlican biber ve domatesi doldurdum dolma olarak koydum kisin nasipse hazir yemegim olacak :)

gamze tam benim konumu konuşuyorsunuz şimdi bende patlıcanları kızartıp buzluğa atmak istiyorum yapacaktım birazdan kışlık yemeklik için tüm mü kızartsam yoksaküp küp mü kızartsam koysam yaa bilemedimm:44:

alıştı çünki hiç ayrı kalmadınız ya baştan bakıcıya bırkıyor olsa o duruma alışırdı
ama bence çok şanslı onun mutluluğu için annesi izne çıkıyor daha ne yapsın
evde özel ders iyi fikir sen ne öğretmeniydin Ferdacım hafta sonlarını değerlendirsen yine destek olursun
bebekler rızkıyla gelir evinizide en kısa zamanda alırsınız bi bakmışsın kısmet bu

ben şu közleme işini hiç yapmadım hep hazır alıorum zararlı oda işte sen çok hamaratsın maşallah demek bildiğimiz dolmayıda yapıp pişirmeden atabiliyoruz buzluğa doğru anladım dimi hemen yaparım bi günümü bu işlere ayırıp

cok i,yi düşünmüşsün canım tabi özel ders katkı saglar iyide olur. bebişin emmeyi bırakana kadar birlikte olabilirsen süper olur. canım ben bu hapa bu ay yine basladım bugun üçüncüyü içtim bıraksammı bu aydamı devam etsem acaba.:26::26:

aksama sinema yapcaz savclarımı sardım sanki uzunmus gibi bakalım neye benzicek ondan yarım saattır yazamadım kıslar. gamzenin gül mutfagı ascı basımız topigimizin yemek anası
cok güzel bilgiler vermişsin bende kırmızı biber köslücem gamzem sen bilirsin o nasıl yapılıyo tursusu gibi olandan.

normalde nasil yapiyosan oyle yap sekil olarak cok azda kup kizart at mezelik olur

aynen oyle canim pisirmeden at dolmayi :)

gamzemıs cok hamarattır. gamze ne yaptın tatile cıkabildinmi. bıde ne dicem kırmızı biberi közleyip sirkelimi ne yapılıyo ya tursu gibi bende ondan yapmak istiyorum nasıl yapılıyo o canım biliyomusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…